Skocz do zawartości

Forza Motorsport 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po tych 3 dniach jedynie co mogę zarzucić grze to sporo bugów, szczególnie w wersji pc. Poza tym znacznie lepsza od FM6. Dziś miałem wyścig w Pradze o zachodzie słońca, świetnie to wyglądało.

Opublikowano

Wszystkie trasy mają następującą pogodę i porę dnia: ranek, środek dnia, wieczór, słonecznie, lekkie zachmurzenie, duże, mgła.

Deszcz ma:

Brands Hatch

Circuit de La Sarthe

Maple Valley

Nürburgring

Sebring

Suzuka

Virginia

Homestead-Miami

Silverstone

Spa

Hockenheimring

Top Gear

Noc:

Circuit of the Americas

Daytona

Nürburgring

Sebring

Silverstone

Spa

Virginia

Yas Marina

Circuit de la Sarthe

i chyba coś jeszcze

• Plusik 2
Opublikowano

Komuś pobrało grę na PC? do końca?

Zostawiłem na noc ściąganie, o czwartej nad ranem wywaliło błąd... Nosz (pipi) steam, origin zawsze wszystko pobiera bez problemów tylko ten z(pipi)any sklep microsoftu i apka xbox nigdy nie działa tak jak należy.

Opublikowano

Wiadomo może czy od północy będzie można już grać w F7? To bym sobie XO do roboty na nockę wziął...

dziś rano wstałem, chce odpalić forze a tu nic . Uświadomiłem sobie, ze dziś dopiero 2 :(

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Widziałem w dashu że jest info iż gra będzie trzeciego od szóstej rano...

Chyba że od północy. Dash mam ustawiony na USA i możliwe ze ta szósta jest tamtejszego czasu.

Dziwne, mi na PC pokazuje 23 na regionie uk.

Opublikowano

Widziałem w dashu że jest info iż gra będzie trzeciego od szóstej rano...

Chyba że od północy. Dash mam ustawiony na USA i możliwe ze ta szósta jest tamtejszego czasu.
Dziwne, mi na PC pokazuje 23 na regionie uk.
To możliwe że to ta sama godzina. Może tam jest 6PM? Musze sprawdzić jak wrócę do domu.

A co do pogody. W demie tak to wygladało jednak jeśli chodzi o zawody multi byłoby to niemożliwe więc imo bez sensu byłoby robić skrypt dla singla.

Opublikowano

Nie mogę się doczekać gierki i dzisiaj wreszcie wieczorem się dossam na kilka godzin (chociaż tyle z tego wczesnego dostępu będę miał), ale nie mogę nie być zawiedziony tym, co Turn 10 i MS odpier,dalają z ekonomią tych gierek. Loot boxy, VIP który daje zużywalne 5 kart dających +100% CR na 5 wyścigów i to wszystko? Co to k,urwa ma być?

Mam chociaż nadzieję, że wzorem FH3 po jakimś czasie będziemy mieli zawsze wystarczająco siana na każdy samochód jaki zachcemy.

Opublikowano

Mimo wszystko nie ma problemu z zarabianiem kredytów jak w FM5. Z samych wyścigów i innych premii mam juz jakieś 3mln, a zostały mi jeszcze 3 karty vip. Te skrzynki to w ogóle olewam, tylko 2 kupiłem. Obniżyli też znacznie ceny lepszych aut. Teraz najdroższy kosztuje chyba 1,5mln.

Opublikowano

Jak jakiegoś auta nie ma w salonie to:

-trzeba wygrać w karierze,

-nagroda za lvl

-skrzynka

-forzathon

-ekskluzywny dealer, co jakis czas wystawia rzadkie auta

Veyron jest chyba jako nagroda za lvl.

Pytanie który masz obecnie lvl?

Chyba 40, wszystkie wyścigi w karierze robie na ustawieniu "długie" dzięki czemu lvl i kredyty szybko wpadają.