Skocz do zawartości

Forza Motorsport 7

Featured Replies

Opublikowano

serio pit stopy sa puste? nie ma zadnej animacji i ekipy?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 105,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

Niestety :( Biednie to wygląda, bo nawet w takim GTS się postarali i dali fajną animację, a tutaj przejeżdżasz przez PIT i możesz sobie iść zaparzyć kawę :P

Opublikowano

No niestety, pit-stopy to są z poprzedniej ery - wjechał, wyjechał, żadnych animacji czy choćby - jak napisał marbel - możliwości sejwa w wytrzymałościówkach.

Opublikowano

Tydzień temu pisali, że w kolejnej aktualizacji polepszą bonusy za status VIP, nie wspomnieli kiedy dokładnie. Może lepiej rób to offline :D

Opublikowano

Oficjalnie mam dość tej j.banej gry i systemu.

Załączam dziś konsolę instant on zadziałał, skończę-włączam jest tam gdzie zatrzymałem i... "Ping" logout... I gra się resetuje. JPR chyba to wyj.ebie z dysku.

Opublikowano

Ni7v646.gif

:banderas:

Opublikowano
  • Autor

HtLOZD7.jpg

Kariera zaliczona. Całość zajęła ponad 44 godziny. Tak powinno się tworzyć tryb dla pojedynczego gracza w grze wyścigowej. :good2: Jest odpowiednio długo oraz różnorodnie.
Zasadniczo każdy segment oferuje inne, ciekawe doznania. Oczywiście, jak widać jest jeszcze sporo do przejechania, zatem śmiało można założyć, że kolejne kilkadziesiąt godzin zostanie przeznaczone na kapitalną FM7. Niemniej to już raczej po premierze Xbox One X by mieć odpowiednie porównanie nadciągających różnic.

Opublikowano

Ktoś tu widzę ominął sporo zawodów pokazowych ;) 

Ja dzisiaj domykam karierę (po prawie 2 tygodniach przerwy w grze) i odblokowuję achievka za 100 posiadanych samochodów :banderas:

Opublikowano

HtLOZD7.jpg

Kariera zaliczona. Całość zajęła ponad 44 godziny. Tak powinno się tworzyć tryb dla pojedynczego gracza w grze wyścigowej. :good2: Jest odpowiednio długo oraz różnorodnie.

Zasadniczo każdy segment oferuje inne, ciekawe doznania. Oczywiście, jak widać jest jeszcze sporo do przejechania, zatem śmiało można założyć, że kolejne kilkadziesiąt godzin zostanie przeznaczone na kapitalną FM7. Niemniej to już raczej po premierze Xbox One X by mieć odpowiednie porównanie nadciągających różnic.

Jeszcze nie zdobyłem ostatniego trofeum i nie wiem czy uda się do premiery XOX ;) 

Tak czy inaczej nie chce wszystkiego teraz przechodzić, aby również część ograć na nowej konsoli.

Opublikowano

ok7k75.jpg

w szóstce wymęczyłem to i tu dałem radę tym bardziej że znacząco łatwiej. teraz calak w siódemce jest tylko kwestią czasu więc każdą ograną forzę będę miał w 100% :banderas:

Opublikowano

ponieważ teraz można zrobić to w prywatnym lobby, zdefiniować wyścig jak się chce (jedno kółko, duchy) a do tego łatwo wymusić ostatnie miejsce. wszyscy biorą A klasę, gracz na achiva bierze X i startuje ostatni.

jedynie co teraz utrudnia to serwery i połączenie. często kogoś rozłącza, albo w lobby albo tuż przed inicjacją wyścigu, czasami kogoś nie załaduje do wyścigu albo wywali w jego trakcie itd. dzisiaj dopiero po godzinie zrobiło stabilnie a sam wbiłem 2 godziny po rozpoczęciu sesji.

Opublikowano

Rozumiem że na siłę zabawa by każdy się zaspokoił? Niestety acziki odpuściłem na 4 części i Solid Gold. W trójce miałem wszystkie oprócz tego a w czwórce to już nie przykladalem do tego wagi.

Opublikowano

jak już zatrybiło to szło hurtem. wszystkie forzy w 100% więc za punkt honoru sobie postawiłem by to trwało.

Opublikowano

Colin, ale Ty za punkt honoru stawiasz sobie każdą grę, nawet największy badziew [emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano

jak do zrobienia to czemu nie :P

Forzy wymagają jednak dużego oddania i czasu.

Opublikowano

zbierz 22 chłopa to się pomyśli :lapka: