Opublikowano 22 lutego 20187 l Do teraz nie ogarniam jak on liczy brudne okrążenie i kiedy kasuje jakąś wpadkę
Opublikowano 26 lutego 20187 l Pytanko - ma ktoś aktualne czasy wyzwania, ew. wie do kiedy będzie trwał bounty hunter? Bo nie mogę tego znaleźć BTW. Le Mans zrobione na 4:02 i na ostatnim zakręcie mi złapało tarkę i wywaliło okrążenie - jak tu się nie zdenerwować? To naliczanie "brudnego" okrążenia jest jakieś chore
Opublikowano 26 lutego 20187 l Aktualny czas to 1:49.565 i 4:03.536, nie podali jeszcze terminu zakończenia. https://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst118788_Bounty-Hunter-events---Alan-Hartman.aspx Mi na Le mans udało się zrobić coś koło 3:59, auto strasznie ciężkie do opanowania.
Opublikowano 26 lutego 20187 l No to nad Le Mans trzeba będzie popracować. Czas poniżej 4 min wykręciłeś na jakich ustawieniach?
Opublikowano 26 lutego 20187 l Ręczna skrzynia i wyłączony TCS. Dziś spróbuje wyłączyć ABS, bo sporo czasu się przez niego traci.
Opublikowano 26 lutego 20187 l Jakoś nie mam przekonania do ręcznej skrzyni w tym samochodzie. TCS spoko, bez ABSu może być karuzela na każdym zakręcie
Opublikowano 26 lutego 20187 l pro tip - dodaj typa do znajomych a w rankingach wciśnij 3 razy X by filtrowało po znajomych
Opublikowano 28 lutego 20187 l Oba czasy pobite. Teraz tylko liczyć na to, że już nie ulegną poprawie Wprawdzie załapałem się w jednym i drugim przypadku dziesiątymi częściami sekundy, ale jeżeli wpadną 4 samochodziki, to będzie cudnie
Opublikowano 28 lutego 20187 l jutro może spróbuję bo niewiele brakuje po tym jak poprawił ale nie mam za bardzo cierpliwości. wiesz kiedy kończą się wyzwania?
Opublikowano 28 lutego 20187 l Z tego co wyczytałem, to w piątek mają dopiero ogłosić kiedy zamyka się event. Aczkolwiek boję się, że będę musiał jeszcze popracować nad czasem zarówno w jednym jak i drugim przypadku. Ale wiele wskazuje na to, że skończy się dokładnie w dacie kolejnego car packa czyli obstawiają tu datę 6 marca. Edytowane 28 lutego 20187 l przez Matriks_1111
Opublikowano 5 marca 20187 l poza tym jutro będzie spora aktualizacja. co dokładnie w linku poniżej: https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_march_update
Opublikowano 5 marca 20187 l miałem dokładnie taką samą myśl generalnie Volvo i Chevy zarąbiście by robiły w horizon ale i tu się z przyjemnością przetestuje.
Opublikowano 7 marca 20187 l Gdyby ktoś jeszcze chciał zaliczyć bounty huntera, to są ustanowione nowe finalne czasy: Track: Daytona 24 Hour Car to use: 2017 Ford GT Alan's final time: 1:48.077 Track: Le Mans Classic Car to use: 1966 Ford #2 GT40 Mk II Le Mans Alan's final time: 4:02.635 Zakończenie wg. harmonogramu ma być 7 marca czyli jeżeli dobrze przeliczam, to jest czas do 1:00 w nocy 8 marca
Opublikowano 19 marca 20187 l Nie wiem kto gra online, dlatego dopisze się do listy i tak chyba będzie najlepiej Dodatkowo dorzucę info o marcowym Bounty Hunterze - więcej info tutaj: Cytat ForzaRC Ladder Challenge Model = Chevy #3 C7.R Restrictions = Rental Only (no tuning or upgrades), No Friction Assist Track = Sebring Full Day Closing date: TBA Prizes: Parti(pipi)tion Reward: 2016 Koenigsegg Regera Beat ShmooGnu: 2012 Mercedes-Benz C 63 AMG Coupe Black Series Forza Edition Beat Gr1malian: 1981 VW Scirocco S Beat Mechberg: 1963 VW Type 2 De Luxe Beat JONK1969: Punk Rocker Driver Gear Beat RBW Triton: MotoRacer Driver Gear Times as of 10pm Pacific Sunday March 18: (click to add via Xbox Live):2:06.571 RBW Triton - Elliott Lyons, Design Director2:06.576 JONK1969 - Jon Knoles, Design Director2:08.737 Mechberg - Brian Ekberg, Community Manager2:11.195 Gr1malian - Garrett Huxtable, Engagement2:27.876 ShmooGnu - Jennifer Lane, Design Director
Opublikowano 20 marca 20187 l na multi tylko ligi. teraz wkręciłem się w F1 z lat '90. duchy, bezkolizyjnie więc bardziej time trial ale jest zabawa jeszcze 1-2 dobre wyścigi i kolejny awans do wyższej grupy. C7R fajna maszyna ale za sebringiem nie przepadam. coś tam powalczę ale bez parcia. Regera sama wpadnie, C63 FE i tak już mam chyba za ligi a reszta to jakiś żart na prima aprilis.
Opublikowano 20 marca 20187 l To fakt, liga w tym tygodniu jest bezbłędna, bo wpadają nawet 1 miejsca o dziwo, co mnie bardzo cieszy. Też sobie pogrinduję trochę grę żeby podnieść w końcu poziom do 1-go Swoją drogą - tą Corvettę mam opanowaną do perfekcji (grind na SPA), ale nie potrafię zejść z czasem poniżej 2:10 - gdzie tu można coś urwać tak realnie? Bo duchy oczywiście nie działają nadal Edytowane 20 marca 20187 l przez Matriks_1111
Opublikowano 20 marca 20187 l ja mam chyba 2:09 albo też 10 i stwierdziłem że pierdziele. w tej lidze chyba 22 wyścigi, 6 wygranych, kilkanaście razy na podium. wczoraj całe popołudnie i wieczór ze znajomym tobie doktorkiem tłukliśmy i dominowaliśmy nie powiem, dobry setup też robi robotę :x
Opublikowano 20 marca 20187 l Słuchawki są w drodze (czaisz, że w końcu będzie można normalnie pogadać? ) także będzie grane niedługo mocno w online
Opublikowano 21 marca 20187 l witamy w 21wszym wieku. btw w grze, i w achivach, można już podejrzeć kolejne forzathony. będą dostępne od kwietnia i w nagrodę będą 3 auta (z czego 2 FE) + ciuszek.
Opublikowano 21 marca 20187 l Widziałem, właśnie nawet miałem pisać, ale stwierdziłem że pewnie każdy już obadał Swoją drogą - chcę zrobić czas bliski 2:08 w wyzwaniu, bo wtedy wpadną 3 samochody zamiast dwóch, ale nie jestem w stanie zejść poniżej 2:10. Ten ostatni zakręt 180 mnie dobija i nie jestem w stanie go pokonać idealnie bez straty kilku setnych sekundy
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Duże DLC się jakoś chyba nie kroi do 7. Zaraz E3 i nowy Horizon. Mnie już na tej części Motorsport się już przejadł. Może jak kupię Koxa...