Skocz do zawartości

Forza Motorsport 7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu liczy się każda setna, więc wrzucajcie screeny, a nie marudzenie, że będzie lepszy czas. Każdy będzie miał kiedyś lepszy czas.

Ogólnie uważać, 19 okrążeń i koniec paliwa, auto staje i pipa się robi jak stanie w połowie kółka, a trzeba dojechać zrobić screen

Czas aktualny: 1.32.392

Dawać dokładne czasy, będę robić listę co pół dnia. Przypominam, że czas musi być bez wykrzyknika. 6dbc14e531b2fa3cd16b63224071a92e.jpg

Opublikowano

Chciałem do Was dołączyć  ale za cholere nie ogarniam.

Jezdzi sie bardzo nieintuicyjnie...po prostu dziwnie. Nie wiem czy to kwetia ogolnie modelu jazdy w FM czy tego konkretnwgo samochodu ale serio, moja insignia lepoej skreca i hamuje xD

Jakbym prowadzil jakis autobus....

No nic, jutro sprobuje znowu :-P

Opublikowano
1 minutę temu, Magik napisał:

Chciałem do Was dołączyć  ale za cholere nie ogarniam.

Jezdzi sie bardzo nieintuicyjnie...po prostu dziwnie. Nie wiem czy to kwetia ogolnie modelu jazdy w FM czy tego konkretnwgo samochodu ale serio, moja insignia lepoej skreca i hamuje xD

Jakbym prowadzil jakis autobus....

No nic, jutro sprobuje znowu :-P

Na początku jest takie wrażenie, w szczególności jak się grało wcześniej w Forze Horizon czy Gran Turismo, ale gwarantuje Ci ze z każdym okrążeniem okiełznanie tej bestii sprawia ogromna satysfakcję i zaczynasz doceniać ta fizykę, uwazam ze minusem tej gry jest złudne poczucie prędkości, wchodzisz w zakręt w który masz wrażenie ze wejdziesz Insignia jak to nazwałeś a okazuje sie Porsche leci w krzaki, dziwisz sie czemu a to okazuje się ze zakręt pod katem 90 stopni wchodzisz  przy 100-120km/h wiec czego sie dziwić ze jest podsterowny.

Opublikowano
27 minut temu, eX4cT_PL napisał:

(...) złudne poczucie prędkości(...)

W punkt. Dla mnie serio 70km/h i 150 km/h w tej grze wygląda tak samo przez co za cholere nie wiem kiedy przestać hamowac :no:.  No i samo zachowanie auta w zakrecie mi nie pasuje. Jest jednoczesnie podsterowne i nadsterowne.

No ale nic...jutro dam grze drugą szansę.