Opublikowano 11 czerwca 20177 l Premiera w październiku. Ponad siedemset samochodów, dynamiczna pogoda. Kombo 4k+60k/s. Pewniak i dej łan.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Spory artykuł https://www.theverge.com/games/2017/6/11/15770948/e3-2017-forza-motorsport-7-scorpio-play-story
Opublikowano 11 czerwca 20177 l nie chce mi sie czytac - bedzie dynamiczna pogoda i pora dnia czy nie?
Opublikowano 12 czerwca 20177 l w kwestii racerów - Forza jak zwykle nr 1 widać że terafanki są dobrze wykorzystane, a do tego nie jest to FM 6,5 tylko duży, nowy tytuł.Po prezentacji tej gry należało zakończyć konfę, byłaby wtedy dobra :)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l deszcz nie porywa ale i tak calosciowo to jest taki poziom techniczny, ze inne simy beda do niego dazyc latami, GT przy obecnej formie Kaza to gdzies tak w okolicach GT11 to dogoni
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Trochę śmieszne że role się odwróciły i teraz to GT zostanie bez dynamicznej pogody i pory dnia :D Potwierdzono powrót toru Mugello i Maple Valley, ciekawe co z Fujimi Kaido. No i z tego co widzę na zwiastunie wreszcie dostaniemy w pełni animowanie pitstopy.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l nie no szanujmy sie, jak kogos interesuje powazne sciganie to wezmie pcars a jak jazda na padzie to wezmie forze
Opublikowano 12 czerwca 20177 l nie no szanujmy sie, jak kogos interesuje powazne sciganie to wezmie pcars a jak jazda na padzie to wezmie forze powazne sciganie tylko w prawdziwych samochodach
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Chociaż wygląda to niesamowicie, zwłaszcza efekty świetlne i odbicia na mokrej nawierzchni, to na podobny efekt przy nowym Horizonie nie mam co liczyć.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l No z mocą X1X już chyba będzie można na to liczyć, ale w 30tu klatkach. Kurde ale byłaby jazda jakby mogli przerzucić model jazdy do Horizona :)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Wczoraj ktośtam cośtam, że to Forza Motorsport 6 w 4K. Tutaj porównanie: Efekty i dystans rysowania to niebo, a ziemia. Wygląda to niesamowicie. Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Ciężko się spodziewać przewrotowych zmian. Gameplay jest dobry. Jak nie wprowadzą kar, to mnie szlag trafi. Chciałbym też przebudowania trybu kariery, najlepiej na modłę tego z Project Cars (pobożne życzenia), czyli kontrakty, kalendarz, serie wyścigowe i eventy. Usprawnienie AI. No i multiplayer mogliby pomyśleć nad czymś takim jak jest w Real Racing 3, gdzie ciągle się coś dzieje i jest o co walczyć. Reszta może być copy/paste. Wyścigi to wyścigi, nie da się ich wymyślić na nowo, więc nic dziwnego, że F7 będzie usprawnionym F6 - nic więcej. Ta gra i tak jest bardzo dobra.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Potwierdzam, FM7 robi, nawet nie ma o czym gadać, widok z kokpitu podczas deszczu w DC dalej wygląda lepiej ale cała reszta, zamiata, zmienne warunku pogodowe, oświetlenie i to wszystko w 4K i 60FPS, nie mam pytań, czekam na więcej.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l No jedyna gra, ktora robila jakiekolwiek wrazenie na wczorajszej konferencji - jednak wciaz za malo, by kupic nowa konsole MS.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Nie wierzyłem w Turn 10, spodziewałem się lekkiego liftingu fm6 a tu niespodzianka. Te warunki atmosferyczne to niebo a ziemia. Ahh i powrót ukochanego mugello <3Ważne pytanie - czy te zmienne warunki będą na każdym torze? Obawiam się ze nie... Suzuka wracahttps://twitter.com/dan_greenawalt/status/874316490572406786?ref_src=twsrc^tfw&ref_url=https%3A%2F%2Fs9e.github.io%2Fiframe%2Ftwitter.min.html%23874316490572406786 FUCK YEAH!!!