bocieque 123 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Chyba nadsterowne ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 generalnie niesterowne, o. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 Kilka na szybko. Wersja Xbox One oczywiście :) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) Trzeba przyznać ze bardzo przyłożyli się w tej części do oświetlenia, gra dorośleje, grafika już nie jest taka kolorowa jak we wcześniejszych częściach, jestem również pełen podziwu jak gra wyglada na Xboxie One, fakt, to tylko małe miniaturki(oglądam w trybie mobilnym na telefonie) ale można sobie wyobrazić taka jakość, na dużym ekranie, w przypadku X-a. Edytowane 20 września 2017 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 276 Opublikowano 20 września 2017 Udostępnij Opublikowano 20 września 2017 (edytowane) No. Turn 10 i Playground Games, to takie trochę Naughty Dog dla Xboxa. Aczkolwiek nadal twierdzę, że Motorsport, powinien być wydawany co trzy lata na rzecz Forza Rally, albo następcy PGRa. Edytowane 20 września 2017 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Wiadomo może kiedy i czy w ogóle będzie możliwość pobrania (trochę gb będzie) gry przed premiera? To mój pierwszy cyfrowy preorder i nie wiem jak to jest u MS. Póki co pobrało jakiś niewielki plik... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 No właśnie nie wiadomo... Trochę słabo bo 100gb trochę pociągnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) https://imgur.com/cQUCAlX.gif https://imgur.com/OmQ0g00.gif czy to nowy PGR? Edytowane 21 września 2017 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Odpaliłem, przejechałem parę kółek i wyłączyłem. Jakoś zupełnie z emocji jest wyprana ta gra, graficznie też nie robi wrażenia na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 392 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Gdyby nie brak gotówki to przytuliłbym tą Forzę na piecu z pocałowaniem ręki :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 abstrakcyjnie dobrze to wyglada, juz teraz xbox nie ma sobie rownych jesli chodzi o racery, a jakby jeszcze nie zarzneli serii pgr to by byla prawdziwa nirvana dla fanow gatunku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Trzeba przyznać ze bardzo przyłożyli się w tej części do oświetlenia, gra dorośleje, grafika już nie jest taka kolorowa jak we wcześniejszych częściach, jestem również pełen podziwu jak gra wyglada na Xboxie One, fakt, to tylko małe miniaturki(oglądam w trybie mobilnym na telefonie) ale można sobie wyobrazić taka jakość, na dużym ekranie, w przypadku X-a. Też to zauważyłem, faktura lakieru wygląda lepiej też, do tego na XOX ma być jakość photo mode modeli więc już w ogóle orgazm przy 60 fpsach to jest jakiś kosmos. Aż ciekaw jestem jak skorzysta Turn 10 w mocy X w nowym Horizonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Wczoraj pograłem trochę i dynamiczna pogoda fajniutka sprawa, nie powiem. Dzisiaj musi być podłączona kierownica do konsoli i zobaczymy jak na kierownicy to się sprawuje, wczoraj trochę mi się nie chciało.Jeszcze sam nie wiem czy pasuje mi zmiana tonu, zawsze Forza Motorsport była taka dystyngowana. Teraz to taki trochę Horizon na torach, ale z oceną wstrzymuję się do pełniaka. Preorder na ultimate złożony, szkoda, że nie będę mógł grać akurat jak jest ten wcześniejszy dostęp bo wyjeżdżam xd. Oh well. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Jeszcze sam nie wiem czy pasuje mi zmiana tonu, zawsze Forza Motorsport była taka dystyngowana. Teraz to taki trochę Horizon na torach, ale z oceną wstrzymuję się do pełniaka przynajmniej nie będzie trzeba zakładać garnituru do nowej Forzy, będzie można grać w krótkich spodenkach Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Fajne to demko choć obawiam się o te różnice między autami. W FH3 niektórymi furami jeździło się mega łatwo, innymi w miarę normalnie, a jeszcze inne po dwóch jazdach można było wywalić na śmietnik i nie ukrywam, że dla mnie to była mega wada. Tutaj mam obawy, że będzie podobnie, ciężarówką jedzie się jak na easy, klei się do drogi i specjalnie nie trzeba uważać kiedy hamować itp., Nissan jest git, a Porsche jeździ się w miarę fajnie, ale... jest to zupełnie inna gra. A jak zrobią w tej klasie jakieś auta, które się kleją do asfaltu jak Nissan albo o zgrozo ta ciężarówa to taki Porschak będzie bezużyteczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 No to napisałem. Jedyne czym się wyróżnia Forza to dźwięki samochodów oraz mnogość samochodów i możliwość ich modyfikacji, żadna inna gra tego nie ma. Pozostałe aspekty jak grafika czy model jazdy z fizyką są zupełnie przeciętne. Do tego to uczucie bezsensowności, nie wiem do kogo jest kierowana ta gra. Ani nie jest to symulator, bo w sumie na xboksa jest tylko jedna kierownica warta uwagi, nie jest to gra dla zupełnych casuali jak driveclub. Kupuję takie F1 2017 i wiem, że napi,erdalam wyścigi, kupuję takie project cars i pierwsze co to ogarniam tory i odpalam online(o ile działa) a tutaj? Karierę mam przechodzić na padzie? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 To w Forze nie można grać na kierownicy i po sieci czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Owszem, dla mnie ta kariera to właśnie świetna sprawa i coś, co mnie do gierki przyciąga. Między Driveclubem a F1 jest chyba miejsce na coś pomiędzy, czyli na gry aspirujące do miana sim, ale przystępniejsze. Jak Ciebie to nie interesuje no to spoko, ale patrząc na popularność FM i GT wydaje mi się, że ten rodzaj rozgrywki pasuje wielu (tfu) graczom. Jeśli chodzi o kierownicę to nie rozumiem tego argumentu, dodatkowo gra też wychodzi na PC gdzie masz kierownic więcej. Grafika to kwestia gustu, moim zdaniem do przeciętnej się nie zalicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Przeciętna grafika Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 No obok PC Cars to chyba najlepiej wygladajaca gra wyścigowa w 60fpsach Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Nie chcę nikogo bronić, ale Sxxxx odniósł się do wypowiedzi ficusia, że xbox nie ma sobie równych jeśli chodzi o ścigałki, więc moim zdaniem porównanie z innymi wyścigami, nawet na inne platformy jest na miejscu. Nie było powiedziane, że chodzi o gry tylko na x'a. Z drugiej strony Panie Sxxxx - Driveclub dla każułali? Proszę dać januszowi gejmingu np. czasówkę Slsem gtr w deszczu, w tourze AMG :@ Edytowane 21 września 2017 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Nie chcę nikogo bronić, ale Sxxxx odniósł się do wypowiedzi ficusia, że xbox nie ma sobie równych jeśli chodzi o ścigałki, więc moim zdaniem porównanie z innymi wyścigami, nawet na inne platformy jest na miejscu no tak, a następnie wymienił 5 gier z których 4 są też na Xboxie i w dodatku będą działać na nim lepiej i płynniej niż na jakiejkolwiek innej konsoli. Fuck logic Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Forza Motorsport od dawna nie jest liczona w kategorii symulacji, trochę jak Horizon ale bardziej poważna, wymagająca ale nie realistyczna, i w takiej kategorii powinna być oceniana, a jaka inna gra jest w tej kategorii? No w sumie to żadna, i o to w Forzie chodzi. Balans samochodów nigdy nie był dobry w Forzie i tak jak Yakubu pisze, ktoś wezmie sobie Aventadora i będzie wymiatal przez co sens gry Prosiakiem opadnie. Jest jednak szansa na najlepsza karierę w całej serii, najładniejsza grę wyścigowa dostępna na konsolach i tona miodu związana z motoryzacja w postaci ogromnej bazy dopieszczonych samochodów, wrzucanie do tego samego worka PCars 2 jest jak porównanie Operation Flashpoint z Call of Duty - debilizm czy prowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Wytłumaczcie mi co to znaczy, że xbox nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ścigałki. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 21 września 2017 Udostępnij Opublikowano 21 września 2017 Wytłumaczcie mi co to znaczy, że xbox nie ma sobie równych jeżeli chodzi o ścigałki.Jeśli interesuje mnie ilość samochodów w grze to która inna gra dorównuje Forzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi