Skocz do zawartości

Forza Motorsport 7

Featured Replies

Opublikowano

Kurde, włączyłem z rana Xboksa i nic się nie zaczęło preloadować :/. Nawet wchodziłem w strony FM7 w sklepie i nic, "masz już tą grę" i komunikat że mam czekać do premiery.

Ludki w sieci radzą usunąć te 100MB, które się pobrało wcześniej i puścić download raz jeszcze. Jestem w pracy, więc nie mogę potwierdzić :(
  • Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 106,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• jeszcze odnośnie multiplayera w Forzie   

• Jak to się rusza w dodatku w pełnym Full HD i betonowych 60fpsach, Turn 10 to prawdziwi magicy     

• świeża aktualizacja, prawie 2 giga. wczoraj wyszła nowa paczka, u specjalnego dealera pojawiły się nowe auta a niebawem nowy forzathon. tyle z ogłoszeń parafialnych.  tak w ogóle to ciężko kochać

Opublikowano

Mi pobiera na PC 95,3GB, później sprawdzę na XOne

To wcześniejsze granie nie dotyczy standardowej wersji? Mi pokazuje że gra od 03.10 będzie

Edytowane przez yab

Opublikowano

Coś wiadomo o wspólnych serwerach xbox-pc?

Opublikowano

Coś wiadomo o wspólnych serwerach xbox-pc?

Są wspólne, podobnie jak w FH3.

Opublikowano

az przypomniał się Nurburgring the Behemoth

Opublikowano

I tak można pomylić z prawdziwością

Opublikowano

znowu ocenianie graficzki z gifów

pozdro wariaty

Opublikowano

znowu ocenianie graficzki z gifów

pozdro wariaty

No ja jeszcze w demo grałem, nie
Opublikowano

Sp.ierd.olix, pokłady żółci w Tobie niewyczerpane. :banderas:

mierzi mnie po prostu głupota, ignorancja, ślepota i hipokryzja użytkowników forum, poza tym nudzi mi się w pracy

Opublikowano

mierzi mnie po prostu głupota, ignorancja, ślepota i hipokryzja użytkowników forum, poza tym nudzi mi się w pracy

Nie mogę się doczekać premiery GT Sport. To może być wieki powrót Console Wars :obama:
Opublikowano

Nie no, gra wygląda niesamowicie. Poczytaj temat. To czy przyjmujesz to do wiadomości czy nie to już Twoja broszka. :lapka:

Opublikowano

Poprawcie mnie jeśli się myle, ale czy to nie Spierd.olix jakiś czas temu pisał że gra wygląda średnio i go nie interesuje? 

Na tym w sumie mógłby zakończyć swoją przygodę z Forzą, ale widzę jednak, że potrzeba udowodniania ludziom w internecie że nie mają racji jest w nim silna

Edytowane przez asax

Opublikowano

Pokażcie lepiej grę, w temacie której nie znajdzie się choć jedna osoba, która jest innego zdania :D

A jak już się znajdzie, to zawsze się pojawia flame i co jak co, ale taki już jest urok forumka ;)

Opublikowano

Nie popadajmy w paranoje, po prostu oświetlenie w nowej Forzie jest wreszcie w 2014 roku, oby reszta zagrała.

Opublikowano

No ale to jak to jest? Nie można pisać negatywnie o grze? Jaracie się do gifa a ja odpaliłem Forzę na full detalach na PC i nie wyglądała w połowie tak dobrze jak na tym gifie.

Opublikowano

Ano jak widać nie można :D
Konstruktywna krytyka zdania większości nigdy nie była w modzie :P Dlatego ja się cieszę, że nadal mam po prostu fun z gry, w które gram i nie przywiązuję przy tym zbytnio wagi do tego czy gra wygląda hiper realistycznie czy też nie - mam po prostu czerpać satysfakcję podczas jej ogrywania i to jest jedyne kryterium ;)