Opublikowano 26 września 20177 l Kurde, włączyłem z rana Xboksa i nic się nie zaczęło preloadować :/. Nawet wchodziłem w strony FM7 w sklepie i nic, "masz już tą grę" i komunikat że mam czekać do premiery.Ludki w sieci radzą usunąć te 100MB, które się pobrało wcześniej i puścić download raz jeszcze. Jestem w pracy, więc nie mogę potwierdzić :(
Opublikowano 26 września 20177 l Mi pobiera na PC 95,3GB, później sprawdzę na XOne To wcześniejsze granie nie dotyczy standardowej wersji? Mi pokazuje że gra od 03.10 będzie Edytowane 26 września 20177 l przez yab
Opublikowano 26 września 20177 l Jakaś ustawka w sobotę z full symulacja i zniszczenia? Jak coś to ja się piszę na sobotni wypad na tor ;) Będę lamił jak cholera, ale co mi tam :D
Opublikowano 26 września 20177 l Coś wiadomo o wspólnych serwerach xbox-pc? Są wspólne, podobnie jak w FH3.
Opublikowano 26 września 20177 l znowu ocenianie graficzki z gifów pozdro wariaty No ja jeszcze w demo grałem, nie
Opublikowano 26 września 20177 l Sp.ierd.olix, pokłady żółci w Tobie niewyczerpane. mierzi mnie po prostu głupota, ignorancja, ślepota i hipokryzja użytkowników forum, poza tym nudzi mi się w pracy
Opublikowano 26 września 20177 l Sp.ierd.olix, pokłady żółci w Tobie niewyczerpane. mierzi mnie po prostu głupota, ignorancja, ślepota i hipokryzja użytkowników forum, poza tym nudzi mi się w pracy Nie mogę się doczekać premiery GT Sport. To może być wieki powrót Console Wars
Opublikowano 26 września 20177 l Sp.ierd.olix, pokłady żółci w Tobie niewyczerpane. mierzi mnie po prostu głupota, ignorancja, ślepota i hipokryzja użytkowników forum, poza tym nudzi mi się w pracy Nie no, gra wygląda niesamowicie. Poczytaj temat. To czy przyjmujesz to do wiadomości czy nie to już Twoja broszka.
Opublikowano 26 września 20177 l Poprawcie mnie jeśli się myle, ale czy to nie Spierd.olix jakiś czas temu pisał że gra wygląda średnio i go nie interesuje? Na tym w sumie mógłby zakończyć swoją przygodę z Forzą, ale widzę jednak, że potrzeba udowodniania ludziom w internecie że nie mają racji jest w nim silna Edytowane 26 września 20177 l przez asax
Opublikowano 26 września 20177 l Pokażcie lepiej grę, w temacie której nie znajdzie się choć jedna osoba, która jest innego zdania :D A jak już się znajdzie, to zawsze się pojawia flame i co jak co, ale taki już jest urok forumka ;)
Opublikowano 26 września 20177 l Nie popadajmy w paranoje, po prostu oświetlenie w nowej Forzie jest wreszcie w 2014 roku, oby reszta zagrała.
Opublikowano 26 września 20177 l No ale to jak to jest? Nie można pisać negatywnie o grze? Jaracie się do gifa a ja odpaliłem Forzę na full detalach na PC i nie wyglądała w połowie tak dobrze jak na tym gifie.
Opublikowano 26 września 20177 l Ano jak widać nie można :DKonstruktywna krytyka zdania większości nigdy nie była w modzie :P Dlatego ja się cieszę, że nadal mam po prostu fun z gry, w które gram i nie przywiązuję przy tym zbytnio wagi do tego czy gra wygląda hiper realistycznie czy też nie - mam po prostu czerpać satysfakcję podczas jej ogrywania i to jest jedyne kryterium ;)