Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Dlatego, że Forza na Scorpionie wygląda ładniej, niż na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 612 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) No ale to jak to jest? Nie można pisać negatywnie o grze? Jaracie się do gifa a ja odpaliłem Forzę na full detalach na PC i nie wyglądała w połowie tak dobrze jak na tym gifie. okej okej ale już to wcześniej napisałeś. Każdy to zaakceptował i zrozumiał twoją opinie Śmieszy po prostu twoje zachowanie Edytowane 26 września 2017 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Niech gra się tak dobrze jak do tej pory i będzie za(pipi)icho, betonowe 60FPS i miód w tej grze zrobią robotę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 No ale to jak to jest? Nie można pisać negatywnie o grze? Jaracie się do gifa a ja odpaliłem Forzę na full detalach na PC i nie wyglądała w połowie tak dobrze jak na tym gifie. A tu już chyba przesadzasz w drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Przestańcie mu odpisywać po prostu, łykacie zarzutkę jak pelikany. Nie podoba się to się nie podoba, napisał po raz n-ty i cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 No ale to jak to jest? Nie można pisać negatywnie o grze? Jaracie się do gifa a ja odpaliłem Forzę na full detalach na PC i nie wyglądała w połowie tak dobrze jak na tym gifie. to sobie włącz w małym okienku w rogu ekranu, w czym problem? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Dlatego, że Forza na Scorpionie wygląda ładniej, niż na PC. No, o tym mówię. Jaranie się grą, której nie ma na konsolę, której też nie ma. A jak ja mówię o faktach empirycznych to jest jazda po mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Ludzie jarają się z dwóch powodów: 1. Mają zwykłego One'a i gra wygląda na nim obłędnie, śmiga w 60 klatkach przy pełnym HD. Aż dziw bierze, że wykrzesali taką grafikę z tak słabej konsoli. 2. Widzieli materiał w natywnym 4K, przy 60 klatkach z HDR i obiektami wyglądającymi lepiej, niż na One i PC. Po prostu z perspektywy konsolowca jest kosa. Ty grasz na PC, lepiej niż na One, ale dalej nie jak na Scorpionie. Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 Dlatego, że Forza na Scorpionie wygląda ładniej, niż na PC. Sarkazm? Jest wręcz przeciwnie, co widać na porównaniu DigitalFoundry. Na PC lepszy AA, odbicia w autach mają większą częstotliwość odświeżania/klatek oraz cienie wyższej rozdzielczości. Chyba, że do premiery xoxa się to jeszcze zmieni. Sama Forza wygląda świetnie i nie ma ładniejszej gry tego typu. Gra na PC jednak może blokować maksymalne detale, mimo że je wybraliśmy, o czym kiedyś pisałem. W menu trzeba ustawić jakość dynamicznego renderowania na ultra. W pierwszy dzień dema, miałem to na "zalecane" i mimo ustawienia max detali np. auta nie prezentowały zapowiadanej "jakości z forzavista/menu". Dopiero przestawienie tej jednej opcji na ultra, dało super jakość, mimo że detale był ustawione tak samo jak wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) No przeciez wiadome, ze na PC gra i tak bedzie wygladac lepiej. S(pipi)ix - moze jakbys odpalil gre na jakims 60 calowym Oledzie z HDRem to bys zmienil zdanie ? Edytowane 26 września 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) @bocieq: bardziej szczegółowe modele aut. Gdzieś w temacie przewinęły się już screeny. Z resztą, po co AA w 4K? Edytowane 26 września 2017 przez Paolo de Vesir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) No przeciez wiadome, ze na PC gra i tak bedzie wygladac lepiej. S(pipi)ix - moze jakbys odpalil gre na jakims 60 calowym Oledzie z HDRem to bys zmienil zdanie ? nie wiem czy to serio czy troll, ani to ani to mnei nie zdziwi już Edytowane 26 września 2017 przez S(pipi)ix Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 26 września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 września 2017 @bocieq: bardziej szczegółowe modele aut. Gdzieś w temacie przewinęły się już screeny. Z resztą, po co AA w 4K? To właśnie Ci piszę, że jak się ustawi ultra, to auta w grze są takie jak w menu :) Takie jak na tych screenach w XoX. Nie ma szans żeby mogły być jeszcze lepsze. Natomiast AA to podstawa nawet w 4k. No chyba, że ktoś siedzi 3 metry lub dalej od TV. Ja dużego odbiornika nie mam (43 cale), ale jak gram to siedzę w odległości 1.2 metra. To w 4k i nawet na MSAAx4 widzę minimalnie "poszarpane" krawędzie w niektórych, nielicznych miejscach. Gram i tak na x2, bo przy x4 karta już nie wyrabia z trzymaniem 60fps gdy na ekranie dużo aut jest. Oczywiście nawet bez AA, obraz w 4k jest świetny, niesamowicie ostry, no ale krawędzie są lekko ząbkowane ;p. Duży plus, że w końcu dali hdr na PC. Bo Horizon 3 do tej pory nie dostał. Choć mój TV ma tylko 400-430 nitów, więc bieda hdr ;p. To nawet taki daje lepszy obraz niż sdr. Niebo i chmury dostały głębi, a światła reflektorów na Nurbie w deszczu i reflektory aut, przednie i tylne w końcu świecą, a nie są zmulone jak w sdr. Niebo na ostatniej prostej na Nurbie - bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 9 godzin rozgrywki z wersji na xone https://www.twitch.tv/videos/177893880. Polecam zobaczyć w 02:03:05 Hockenheimring o poranku we mgle Co do grafiki to oczywiście gra nie zawsze będzie wyglądać tak super, nawet na pc. W ruchu będzie ok, ale podobnie jak w GTS czy PC2 wystarczy się zatrzymać i zacznie się dostrzegać niedoróbki graficzne jak rozmazane tekstury otoczenia, drzewa 2d itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Sensem gry w giereczki o wyścigach jest stanie w miejscu, każdy to wie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 To pewnie jakaś nowa moda w związku z dbaniem o ekologię, więc zamiast jeździć po torze i zużywać paliwo należy stać w miejscu i zachwycać się grafiką Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Po prostu jak jedziesz i trzymasz pada to ciężko jest się masturbować grafiką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 387 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Ja po premierze wejdę tylko do garażu w giereczce, ewentualnie do kościoła podjadę, żeby później sprzedać auto z małym przebiegiem płacząc i gonić do granicy gdy już się rozmyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Nie zapomnij tylko wziąć numeru telefonu, żeby potem móc chociaż zadzwonić i posłuchać silnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Nie żebym się jarał, ale jeszcze 2h 44 min 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 I 50 giga patcha premierowego nim zaczniesz daj znać później jak się full prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Nie sądzę aby on był do pobierania. Myślę, że skoro tak opóźnili pobieranie to już się pobrała aktualna wersja :) Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 A to od północy naszego czasu? A czemu nie USA Uk a może Australii? Bo jeśli zależy od regionu to wrzućcie jakiś wschodni czas i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Hehe. To tak nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 28 września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 września 2017 Chodziło mi o zmianę regionu. Azja już gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi