Colin 1 969 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 http://www.psxextreme.info/topic/116438-forza-motorsport-7-k%C4%85cik-zdj%C4%99ciowy/ tak na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Po tych 3 dniach jedynie co mogę zarzucić grze to sporo bugów, szczególnie w wersji pc. Poza tym znacznie lepsza od FM6. Dziś miałem wyścig w Pradze o zachodzie słońca, świetnie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Dopiero teraz miałem okazję zagrać w demo. No nie powaliło mnie jakoś w tym Dubaju, widać aliasing. Jednak ten footage ze Scorpiona mnie rozpeścił. Za to Nurburgring najeczny. Jest jakaś lista tras, które mają cykl pogodowy i tryb dnia/nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 1 października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 października 2017 Wszystkie trasy mają następującą pogodę i porę dnia: ranek, środek dnia, wieczór, słonecznie, lekkie zachmurzenie, duże, mgła. Deszcz ma: Brands Hatch Circuit de La Sarthe Maple Valley Nürburgring Sebring Suzuka Virginia Homestead-Miami Silverstone Spa Hockenheimring Top Gear Noc: Circuit of the Americas Daytona Nürburgring Sebring Silverstone Spa Virginia Yas Marina Circuit de la Sarthe i chyba coś jeszcze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Komuś pobrało grę na PC? do końca? Zostawiłem na noc ściąganie, o czwartej nad ranem wywaliło błąd... Nosz (pipi) steam, origin zawsze wszystko pobiera bez problemów tylko ten z(pipi)any sklep microsoftu i apka xbox nigdy nie działa tak jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Mi elegancko we wtorek zassało 100GB za pierwszym podejściem. Inna sprawa, że zanim download w ogóle ruszył to musiałem z 7-8 razy powtarzać pobieranie, bo wywalało błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Wiadomo może czy od północy będzie można już grać w F7? To bym sobie XO do roboty na nockę wziął... dziś rano wstałem, chce odpalić forze a tu nic . Uświadomiłem sobie, ze dziś dopiero 2 :( Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Widziałem w dashu że jest info iż gra będzie trzeciego od szóstej rano... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 ładnie HDR daje radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Widziałem w dashu że jest info iż gra będzie trzeciego od szóstej rano...Chyba że od północy. Dash mam ustawiony na USA i możliwe ze ta szósta jest tamtejszego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Widziałem w dashu że jest info iż gra będzie trzeciego od szóstej rano...Chyba że od północy. Dash mam ustawiony na USA i możliwe ze ta szósta jest tamtejszego czasu. Dziwne, mi na PC pokazuje 23 na regionie uk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Ogólnie co do gry, to jest bardzo miodna, chociaż czekam na patcha, bo trafia się czasem kilka baboli - hitem był samochód, z którego zostały tylko felgi i kierowca Inna sprawa, że gierka nie wiedzieć czemu potrafi czasem chrupnąć i IMO nie trzyma stabilnych 60 FPSów przynajmniej na XONE S Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Marcin dzięki za rozpiskę, a dzień/noc są dynamiczne czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Miałem w karierze kilka wyścigów gdzie z wieczoru zrobiła się noc, a w innym nastał świt. Nie jestem pewien czy jest pełny cykl 24h, później to dokładnie sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Przecież stronę wcześniej macie napisane gdzie są te dynamiczne "rzeczy" Cytuj Odnośnik do komentarza
bocieque 123 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Wydaje mi się, że pory dnia i pogoda jest oskryptowana, ale jeszcze musiałbym dokładnie sprawdzić. Tzn. stojąc w miejscu pogoda, ani pora dnia się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Widziałem w dashu że jest info iż gra będzie trzeciego od szóstej rano...Chyba że od północy. Dash mam ustawiony na USA i możliwe ze ta szósta jest tamtejszego czasu.Dziwne, mi na PC pokazuje 23 na regionie uk.To możliwe że to ta sama godzina. Może tam jest 6PM? Musze sprawdzić jak wrócę do domu. A co do pogody. W demie tak to wygladało jednak jeśli chodzi o zawody multi byłoby to niemożliwe więc imo bez sensu byłoby robić skrypt dla singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Nie mogę się doczekać gierki i dzisiaj wreszcie wieczorem się dossam na kilka godzin (chociaż tyle z tego wczesnego dostępu będę miał), ale nie mogę nie być zawiedziony tym, co Turn 10 i MS odpier,dalają z ekonomią tych gierek. Loot boxy, VIP który daje zużywalne 5 kart dających +100% CR na 5 wyścigów i to wszystko? Co to k,urwa ma być? Mam chociaż nadzieję, że wzorem FH3 po jakimś czasie będziemy mieli zawsze wystarczająco siana na każdy samochód jaki zachcemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Nie ukrywam, że liczyłem na spiny tak jak w poprzednich odsłonach i podwojenie kasy, bo realnie to poza wcześniejszym dostępem i kilkoma furkami na krzyż nie dostajemy dosłownie nic... Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Mimo wszystko nie ma problemu z zarabianiem kredytów jak w FM5. Z samych wyścigów i innych premii mam juz jakieś 3mln, a zostały mi jeszcze 3 karty vip. Te skrzynki to w ogóle olewam, tylko 2 kupiłem. Obniżyli też znacznie ceny lepszych aut. Teraz najdroższy kosztuje chyba 1,5mln. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Pytanie który masz obecnie lvl? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 W spisie aut jest Bugatti Veyron, a w sklepie go nie ma... O co chodzi? Trzeba go wylosować? Bez jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 2 października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 października 2017 Jak jakiegoś auta nie ma w salonie to: -trzeba wygrać w karierze, -nagroda za lvl -skrzynka -forzathon -ekskluzywny dealer, co jakis czas wystawia rzadkie auta Veyron jest chyba jako nagroda za lvl. Pytanie który masz obecnie lvl? Chyba 40, wszystkie wyścigi w karierze robie na ustawieniu "długie" dzięki czemu lvl i kredyty szybko wpadają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 To tam się da jakoś edytować ustawienia wyścigu? Wyjdę na nooba, ale jak to zmienić? :D Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 3 października 2017 Udostępnij Opublikowano 3 października 2017 Pojechane, kupuje grę z 700 autami, a części nie mogę sobie wybrać. Zaczynają przeginać. Ogólnie w (pipi)e mam tego Veyrona, ale akurat on mi się w oczy rzucił. A pewnie takich aut jest sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi