PiPoLiNiO 784 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 Czytasz temat? Pisałem o tym rano... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Chyba będzie trzeba wybulić za Ultimate z tym steelbookiem - w MM 339 zł. Edytowane 5 października 2017 przez Pacquiao Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 Czytasz temat? Pisałem o tym rano... Fuck - faktycznie Jakoś tak w pracy nie bardzo ogarnąłem tego linka, stąd moje pytanie o ten wypłacony dziś milion :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 Wersja PC to optymalizacyjny koszmar - dopóki nie wejdę w menu tuningu lub zakupu części to jest spoko i wszystko śmiga, po takiej akcji dzieją się cuda wianki, crashe, stuttering, freezy i zagubione tekstury... Ech. Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 5 października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 października 2017 Ja mam 970gtx i i74790k - wszystko ultra 90 fps minimum. Tylko, że faktycznie w menu tuningu co rusz crashe :D No i te ich WIDEŁA tną, jak po(pipi)ion... Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Ludzie. Jesteście na forum konsolowym. Dajcie żyć. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Jesteśmy na forum o grach, maestro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 (edytowane) Gry z wersjami na PC powinny mieć osobne tematy w dziale PC. Nie po to człowiek kupuje konsolę żeby później w tematach o swoich ulubionych grach przekopywać się przez 2/3 postów o ustawieniach ;) Oczywiście bez urazy dla osób grających na PC, ale tak to niestety wygląda w przypadku każdej gry, która jest też na piecu. Edytowane 6 października 2017 przez Pacquiao 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Spoko, jednak to były tylko dwa posty, z czego jeden zawierał jakieś śladowe konfiguracje ;) Co do tematów w osobnym dziale jestem za, też nie chcę czuć się jak ktoś gorszej kategorii tylko dlatego, że gram w inną wersję niż reszta Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Gry z wersjami na PC powinny mieć osobne tematy w dziale PC. Nie po to człowiek kupuje konsolę żeby później w tematach o swoich ulubionych grach przekopywać się przez 2/3 postów o ustawieniach ;) Oczywiście bez urazy dla osób grających na PC, ale tak to niestety wygląda w przypadku każdej gry, która jest też na piecu. Akurat jak wchodzę do tematu o grze stricte konsolowej i chcę poczytać posty z wrażeniami z rozgrywki często dominującym tematem jest HDR 4k albo dyskusja kto w pudełku dostał kod na jakieś darmowe śmieci czy darmową gierkę. To jest jeszcze większy rak niż kilka postów od czasu do czasu na temat optymalizacji gry na pc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 A ja podkreślę tylko to, że to nie jest miejsce na porównania PC vs konsola i jakkolwiek by kogoś nie swędziało, to skupmy się jednak na samej grze, a nie na tym kto ma 4K a kto nie i komu tnie, a kto ma konfiguracje PC pozwalającą na odpalenie gry w 120 fps :P Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Minął tydzień od premiery, a dalej nie działa giełda i część innych rzeczy. Nie wiem na co oni czekają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 A w ogóle kiedy będzie jakiś najbliższy forzathon? Może wtedy raczą łaskawie udostępnić ten tryb? Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Minął tydzień od premiery, a dalej nie działa giełda i część innych rzeczy. Nie wiem na co oni czekają. U mnie ledwo 4 dzień trwa. Ty chyba załujesz że kupiłeś tą uber wersje gry, że tak narzekasz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Nie. Co roku taką kupuje. Po prostu zapłaciłem tym razem za coś co nie działa :) Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Pewnie czekają na premierę xone x, wtedy ma być jakiś duży patch. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Gry z wersjami na PC powinny mieć osobne tematy w dziale PC. Nie po to człowiek kupuje konsolę żeby później w tematach o swoich ulubionych grach przekopywać się przez 2/3 postów o ustawieniach ;) Oczywiście bez urazy dla osób grających na PC, ale tak to niestety wygląda w przypadku każdej gry, która jest też na piecu. Na razie były dwa posty ludzi z PC i chyba z pięć konsolomaniaków narzekających na te posty. Darujcie sobie, nie będzie osobnych tematów i koniec. kes i tak słusznie zauważył, że często tematy zbiegają na dyskutowanie o śmieciach w pudełku i o tym na jakiej wersji konsoli ile jest fps i jaki HDR, więc jak zobaczycie dwie nazwy kart graficznych to nic wielkiego się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Mógłby ktoś napisać jak działa HDR na One S? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PlastikowySmalec 60 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Panowie, jeśli nie mam aktywnego xbox live, tzn skonczyl mi sie rok i nie kupuje narazie, to w Forzie 7 będe jakiś "pokrzywdzony" ?? czego tam nie będę miał ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 6 października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 października 2017 Czy ktoś kto pograł już trochę online może powiedzieć czy szeroko zapowiadany system homologacji się sprawdza? W teorii miał on sprawić rozgrywkę online bardziej sprawiedliwą Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Online to jak zwykle dno i destruction derby z randomami... Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Pograłem pare godzin singla i powiem jedno - jest dobrze. Nie grałem w FM6, 5 z kolei nie wciągneła mnie. Tutaj chce się grać, pięknie się jeździ, a dopiero zdobyłem pierwszy puchar. Te bonusowe wyścigi dają sporo frajdy, bo każdy prezentuje jak dotąd coś innego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 7 października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 października 2017 Kierowca Indycar Josef Newgarden ustanowił w grze czas do pobicia. Jeżeli się nam uda, to dostaniemy Holdena Torana A9X Forza Edition. Dostaniemy również 2016 Chevrolet Camaro SS za samo wzięcie udziału w wyzwaniu. Tor to Road America, auto oczywiście bolid indycar. Wyzwanie znajduje się w trybie rywali w zakładce polecane. Think you’re faster than the 2017 IndyCar champion, Josef Newgarden? Now you can prove it with our inaugural Forza Motorsport 7 Bounty Hunter event, live now in the game. As we announced last weekend during our livestream debut, Josef will be setting times in this event and taking on the Forza community in the process. We’ve got a couple of important updates to the event that I wanted to make you aware of. First, please take note of Josef’s correct Gamertag; it’s JNRACERTPX2 (yes, it was announced incorrectly during the live show). Be sure to add Josef to your Xbox Live friends’ list so you can take on his time. Secondly, as of today Josef has posted his first lap time in the event, a sterling 1:47.530 as of this publishing. (For those keeping score, that’s two-tenths faster than me! Grr…) Finally, let’s talk prizes. For this Bounty Hunter, we’ve got two very special reward cars on tap. For everyone who sets a time in the event, we’ll be sending the 2016 Chevrolet Camaro Super Sport. All players who beat Josef’s final time will receive the 1977 Holden Torana A9X Forza Edition. That’s two cars that aren’t currently available anywhere else in Forza Motorsport 7. So what are you waiting for? Get to hot-lapping! Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Pytanie - kiedy otrzymamy samochód za udział w tym evencie? I do kiedy będzie on trwał? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 8 października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 października 2017 Jeszcze nie wiadomo, bo czas do pobicia może ulec zmianie. Jak bedzię już ostateczny, to podadzą ile będzie trwał event (pewnie 2 tygodnie). Samochody wyślą po zakończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi