Colin 1 969 Opublikowano 15 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2018 The all-new performance Hyundai Veloster N is available in Forza7 as part of the 2019 Hyundai Veloster N and Turbo FREE Car Pack! Get it tomorrow before it even hits the US. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 16 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2018 - 2017 BMW #24 BMW Team RLL M6 GTLM - 1997 Lotus Elise GT1 - 1967 Nissan R380 II - 1993 Porsche 911 Turbo S Leichtbau - 1967 Volkswagen Type 3 1600 L - 1970 Citroen 2CV - 1968 Subaru 360 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 A ja mam takie pytanie jaki jest sens tego specjalnego sprzedawcy, skoro wszystkie te samochody, które np. są dostępne w tym tygodniu już posiadam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2018 taki że te auta pojawiają się cyklicznie i jest ich ograniczona ilość? za każdym razem nie mogą być przecież nowe bo wtedy była by ich nieskończoność. jeśli w którymś tygodniu przeoczyłeś albo nie miałeś funduszy to za jakiś czas masz kolejną szansę nabyć. przy okazji jest nowy bounty hunter. Fiesta ST na pełnym Mugello, rywal to johniwanna. jedna z osobowości społeczności Forzy więc czas będzie dość wyśrubowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
seq88.as 2 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 taki że te auta pojawiają się cyklicznie i jest ich ograniczona ilość? za każdym razem nie mogą być przecież nowe bo wtedy była by ich nieskończoność. jeśli w którymś tygodniu przeoczyłeś albo nie miałeś funduszy to za jakiś czas masz kolejną szansę nabyć. przy okazji jest nowy bounty hunter. Fiesta ST na pełnym Mugello, rywal to johniwanna. jedna z osobowości społeczności Forzy więc czas będzie dość wyśrubowany.Jak wziac w nim udzial? (Bounty Hunter)Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 w rywalach. ikonka z kalendarzem, drugie wyzwanie z tego co pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 Może komuś się przyda. Thank you for being a part of the Halo franchise. Here is a customized Halo themed racing suit to use in Forza Motorsport 7. Redeem on your console or at Xbox.com/redeemcode. 9GH2M-2XMD2-42PRY-4GD6J-R2HMZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 21 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2018 Zajumałem, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 26 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2018 a człowiek nieświadomy był takich gadżetów btw polecam włożyć nieco wysiłki i czasu (wystarczy jeden wyścig tygodniowo) w ligach w lutym. za całokształt jest Cadillac FE do zgarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalkow 0 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 Witam czy ktoś ma problem z zaliczeniem wyzwań, nie chcę mi się zaliczyć nawet pomalowanie samochodu z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 obecnie jest z nimi problem. nie wiem czy wypuścili za wcześnie czy inny problem techniczny ale wczoraj próbowałem i nie zalicza. co najlepsze na swoim koncie mam tylko world tour cz. 2, na innym koncie jak sprawdzałem mam wszystkie trzy dostępne. cholera wie o co chodzi może będą naprawiać albo chociaż jakiś komunikat będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalkow 0 Opublikowano 27 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 stycznia 2018 (edytowane) Dzięki u mnie też tylko world tour cz 2 jak byś coś wiedział więcej daj znać. Edytowane 27 stycznia 2018 przez Szalkow Cytuj Odnośnik do komentarza
seq88.as 2 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 Macie dostepny forzathon? U mnie lipa, nawet ligi nie moge odpalic, nie moze polaczyc sie z serwerem..Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 Nie wiem jak dziś ale wczoraj był chwilowy problem z serwerami a sam forzathon wyłączyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 28 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2018 Forzathon jest znowu aktywny i o dziwo działa. jest tylko jeden ale przynajmniej osiągalny. w pierwszym wyzwaniu jest błąd. trzeba przejechać 5 kółek a nie 8 km. reszta banał. Cytuj Odnośnik do komentarza
seq88.as 2 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 Mialem 3 do zrobienia.FordLanciaKombinezonW kombinezonie bylo aby pomalowac samochod, natomiast po eng. aby zrobic foto i udostepnic. Zrobilem obie rzeczy i dopiero zaliczylo wiec niewiem ktore jest poprawne.Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 pewnie foto. na innym koncie, gdzie mam wszystkie 3 co jest dziwne, pomalowałem auto i nawet gotowe malowanie pobrałem a mimo to nie zaliczyło. w ogóle dziwna sytuacja że w zależności od regionu są różne wyzwania. może to ogarną w końcu. mogliby zadzwonić do kogoś z PG, nauczyliby ich jak robić takie forzathony. Cytuj Odnośnik do komentarza
seq88.as 2 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 pewnie foto. na innym koncie, gdzie mam wszystkie 3 co jest dziwne, pomalowałem auto i nawet gotowe malowanie pobrałem a mimo to nie zaliczyło. w ogóle dziwna sytuacja że w zależności od regionu są różne wyzwania. może to ogarną w końcu. mogliby zadzwonić do kogoś z PG, nauczyliby ich jak robić takie forzathony. Fh3 zupelnie inaczej dziala, tak bezproblemowo. Probowalem ligi w fm7 aby cos podzialac ale serwer nie odpowiada.. szkoda bo Xone kupilem specjalnie do forzy..Nie podlaczalem jeszcze g920, warto czy lipa?Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 29 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2018 co do sieci to nie wiem, ostatnio grałem z kumplem w ligach i bezproblemowo. co do kierownicy to się nie wypowiem ale zerknij do tematu kierownic, albo poprzednie strony tego tematu, ktoś chyba poruszał wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalkow 0 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Witam może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tym wyzwaniem z driftem próbuje już chyba z dwadzieścia razy i nic na wszystkie sposoby ? inne wyzwania już zaliczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Musisz mieć ustawiony tor w Alpach ale jako Reverse Club Cirtcuit. Ustaw tryb wyścigu na drift i jak pojawi Ci się licznik punktowy, to musisz podczas pierwszego okrążenia nabić 10k punktów. Ważne, żebyś miał tam licznik czasu, a nie okrążeń - inaczej nie zaliczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalkow 0 Opublikowano 30 stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2018 Dzięki wybierałem niewłaściwy tor polski opis mnie zmylił jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 @Colin proszony do tablicy! Czy kolega się czegoś dowiedział w sprawie forzathonów? Były telefony do T10? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 1 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2018 wiedzą o problemie, pracują nad nim, ten główny działa ale nie wiedzą czemu te dwa pozostałe są niewidoczne dla wielu, proszą o cierpliwość bla bla bla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 odpalajcie i pobierajcie, piękny jest lutowa paczka będzie 19ego, dojdą ciuszki z okazji ZIO oraz Bounty Hunter a jak ktoś lubi szczegółową lekturę to https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_ford_x1x_raptor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi