Matriks_1111 288 Opublikowano 2 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2018 Wiem, widziałem, wczoraj jeździłem Kurła Colin - napraw te forzathony Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 Mam kilka pytań odnośnie lig. Po pierwsze, to mam wrażenie, że granie niektórych form wyścigów w tej grze nie ma w ogóle sensu - granie symulacji mija się z celem, bo przeciwnicy dokonują na Tobie gwałtu praktycznie w każdym zakręcie. Na ostatnie 10 wyścigów tylko raz zdarzyło mi się, że ktoś się powstrzymał przed wjechaniem we mnie. Inna sprawa, że dziś wyścig specyfikacji w symulacji mnie zaskoczył o tyle, że po wyścigach nie naliczały się ani kasa ani XP - why? Wczoraj jak grałem ligi w "duch" to wszystko było normalnie naliczane - o co tu chodzi? Kolejna kwestia to odblokowanie tego bonusowego samochodu - jakie wymagania trzeba do tego spełnić? I co ciekawe, o ile w postępach do achievków zalicza okrążenia, o tyle postęp w przejechaniu wszystkich tras już nie. Słowem - nie ogarniam Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 brak naliczania xp - jechałeś własnym czy pożyczonym? trzeba na to zwrócić uwagę w lobby. jeżeli masz takie auto ale nie spełnia wymogów regulaminowych to defaultowo daje ci pożyczone a ono nic nie daje. cadillac FE - musisz zaliczyć chociaż jeden wyścig w każdym tygodniu ligi. za zaliczenie w danym tygodniu dostajesz strój/auto widoczne na dole, za zaliczenie każdego ligowego tygodnia wpada nagroda główna u góry czyli tym razem Cadi. achiv za przejechanie wszystkich torów nie rośnie nawet jak to celowo robisz łopatologicznie w prywatnym lobby. albo zalicza z opóźnieniem, albo przekłamują procenty, albo wpada dopiero przy 100% bez progresu. grunt że wpada. co do kolizji to zawsze znajdą się nieogary którzy nie używają hamulców tylko rywali do wytracenia prędkości. w wyższych tierach jest trochę lepiej ale i tak trafi się chujek co robi karambol. można później w lobby takiemu wystawić negatywną opinię, nie wiem czy coś to daje ale można. poza tym system kolizji i fizyka stłuczek czasami głupieje. kiedy wjazd na pełnej kurtyzanie nic nie uszkadza a czasami 30/h w opony i auto skasowane jak limuzyna bor'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 Faktycznie, auto było wypożyczone, o tym nie pomyślałem. Czyli jak nie zaliczyłem wyścigu w serii 28 stycznia - 4 lutego, to mogę sobie odpuścić ligę w tym miesiącu? Super... Mnie najbardziej rozbraja to, że czasami ludziki dostają takiego speeda po wyjściu z zakrętu po tym jak we mnie przyrżną, że aż żałośnie to wygląda Innym razem ja kogoś dotknę tylko w zakręcie i nagle auto zatrzymuje się w miejscu prawie Już nie wspomnę nawet o tym, że samochód jest niestety często dobrany tak, że wlecze się to wszystko niemiłosiernie (no sorry, ale klasa E czy F to nie jest to co tygryski lubią najbardziej). Ale najbardziej to mnie chyba zmartwiłeś tym, że nie wpadnie mi ten Cadi właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 jeżeli łapał się w ligę w lutym to o Cadim możesz póki co zapomnieć. mimo wszystko tygodniówki można pilnować bo fajne kombinezony dają a auta często powtarzają się z tymi od specjalnego dealera ale czasami jakiś unikat wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 5 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2018 No to fpytę Inna sprawa, że ta gra na multi nie jest dla mnie - dziś dla przykładu na dwa zakręty przed metą mnie po prostu przełączyło na ekran ładowania trybu wieloosobowego - bez żadnego komunikatu o rozłączeniu czy jakimkolwiek info. Pierwszy raz mi się to zdarzyło, ale akurat wtedy jak byłem na 1 pozycji Ta gra jest tak niesamowicie zabugowana, że zaczynam się coraz bardziej irytować Chyba idę sobie ułożyć pasjansa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 aktualizacja miła być 19ego lecz zdecydowano się wypuścić ją dzisiaj wraz z nową paczką aut pod banderą Dell'a. mega car pack niebawem pewnie pojawi się opcja aktualizacji gry. wszystkie szczegóły i opisy aut w linku poniżej https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_february_update Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 (edytowane) Ciekawe czy forzathon będzie działał Kia Stinger? Ale będzie jeżdżone Edytowane 15 lutego 2018 przez Matriks_1111 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2018 F-thon póki co nieaktywny. Pewnie na weekend włączą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Neoman 93 Opublikowano 16 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 Pytanko. Czy ten Dell Car Pack będzie/jest darmowy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 16 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2018 Dell Car pack jest dla tych. którzy wykupili dostęp do Car Passa, kupili wersję Ultimate lub samodzielnie dokupią ten dodatek BTW. Są dostępne dwa nowe wyzwania rywali Cytat February Bounty Hunter – Alan Hartman Want to pit your skills against the big boss of Forza? You’ve got not one but TWO opportunities to show Turn 10 studio manager Alan Hartman (GT: The man who ran) what you’re made of, with our pair of Bounty Hunter events, currently live in Forza Motorsport 7. This dual-event Bounty Hunter is a first for Forza Motorsport and Alan plans to give it all in both events. In addition to the fun of the events themselves – you can find them both in the Featured Events channel of Rivals – we’ve got some great rewards for both events coming up. Take a look: Bounty Hunter Event 1 – Valentine’s With a Hart(man) Parti(pipi)tion Reward: 2016 Porsche GT3 RS Winner Car: 1993 Ford SVT Cobra R Forza Edition Bounty Hunter Event 2 – Valentine’s With a Hart(man) Parti(pipi)tion Reward: 1958 MG MGA Winner Car: Jaguar XJ220 Forza Edition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 17 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2018 mam nadzieję że nie będzie się spinał z czasem go nagrody mega i chętnie bym je przygarnął do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Zbliża się marzec, ciekawe czy dostaniemy duże DLC jak do FM6. Mam nadzieje na jakiś offroad/rallycross, bo w końcu prawie w każdym car packu dodawali auta typowo pod offroad. Cytuj Odnośnik do komentarza
MGStarter 247 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 Był jakiś przeciek ostatnio z rallycrossową Hondą Civic, więc może coś jest na rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 19 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2018 2:05 - 2:10 poza tym jakiś czas temu czytałem że Forza skumała się z FIA RX więc raczej coś z tego będzie, bez powodu by nie ogłaszali partnerstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Tutaj jest więcej o samej Hondzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 gdzie niby ten gameplay? chyba że czekoladowy miał na myśli jak po trawie śmigał bo mu nie pykło Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Wczoraj sobie wreszcie złożyłem kierownicę do końca (przez prawie rok nie pospinałem porządnie kabli i nie przymocowałem pedałów jak trzeba i ja się dziwiłem, że mnie wku,rwia jak tak wszystko lata i dynda xD), odpaliłem FM7 i słodki Jezu a nasz Panie jak to wygląda . Gra jest absolutnie przepiękna, obie z GT Sport dostarczają takich wrażeń dla gałek ocznych, że narody klękajcie. Tutaj jeszcze zmienne warunki pogodowe i pory dnia, coś pięknego jak wyścig zaczyna się o zachodzie słońca i kończy po ciemku albo zaczyna w deszczu a kończy w słońcu odbijającym się w wodzie. Znowu chyba wsiąknę, a miałem sobie dać spokój i przechodzić inne gry xd Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 (edytowane) DLC do Motorsport jakoś wydaje mi się nie były nigdy porywające. Chyba mam wszystkie - poza carpackami - ale tylko Nascar przez chwilę wprowadzał coś fajnego. Porsche było intensywne i w miarę przemyślane i było ok. Jednak żadne do DLC z Horizon się nie umywa - Storm Island, Blizzard Mountain, Hot Wheels wprowadza praktycznie nową grę do podstawki. A FM7 to moje pierwsze Motorsport które mnie za bardzo nie wciągnęło. Doszedłem do 4 pucharu i gram tylko z nudów od czasu do czasu. Mam wrażenie że nie da się zbytnio dobrze zrobić kariery w takiej grze. Po prostu wrzucone 100 zawodów w różnych kategoriach. Chyba najlepsza "kariera" była w FM2. Może dlatego że nie była za długa... albo dlatego że to była moja pierwsza Forza? E: Kruku jaka kiera? Edytowane 20 lutego 2018 przez marbel007 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 G920 na Wheel Stand Pro Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Wheel Stand Pro już mam, czy robię to dobrze? Inna sprawa, że nie wiem czy da się zrobić dobre DLC do FM - tam zawsze gra jest na zamkniętych torach, więc realnie mogą dać albo nowe tory albo nowe samochody, ew. jedno i drugie - tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
seq88.as 2 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Jak sprawdza sie g920 w fm7? W fh3 slabo byloWysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2018 Nie wiem do czego miałbym to porównać. IMO jest lepiej niż w FH3, ale to tylko moje odczucie jako osoby, która jedyne doświadczenie z FF i kierownicami ma od niedawna i tylko na tym modelu. Mi się podoba :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 Widzę, że nareperowali forzathony i dodatkowo pojawiły się kolejne, które będą dostępne za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 22 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2018 wow, w końcu. dobra robota jego mać. wieczorem wejdę to zrobię, nad czasówką w Le Mans muszę jeszcze popracować bo detektor brudnego okrążenia też czasami autystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi