Matriks_1111 288 Opublikowano 13 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2018 Szału nie ma, ale jak dają, to trzeba brać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 czemu? całkiem spoko. karierę już dawno skończyłem więc nie pośmigam za dużo, może w ligach, a walory kolekcjonerskie paczki całkiem całkiem. Levante na duży plus, szkoda tylko że tutaj bo w H3 o wiele bardziej by się przydał. a co do Corvette to niedawno kupiłem, fajnie się zgrało bo dość rzadki wóz Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Zapomniałem że dodatki trzeba instalować ręcznie. Nie miałem 3 albo 4 hehe.Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2018 Colin zbierasz modele z jednej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekk 165 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 Czy mi się wydaje, czy kiedyś auta z dlc "kupowaliśmy" za darmo, a teraz tak nie jest?Pobrałem zaległe paczki i w grze nie dostałem tych samochodów. Czy mi się pomyliło z FH3?Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 15 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2018 @maciekk auta są za darmo, jak zawsze, dopiero kolejne sztuki jeśli chciałeś mieć to kosztowały. jedynie co się zmieniło po patchu jakiś czas temu to ich dystrybucja. do tej pory miałeś je w sekcji za darmo w u dealera i trzeba było samemu "kupować". teraz automatycznie dodaje je do garażu, tak było z ostatnią paczką, może i dwiema. skoro masz zaległości to pewnie po tym patchu z automatu dodało tobie wszystkie poprzednie a teraz jak wyszukiwałeś ręcznie to kazało ci płacić. @MaZZeo z różnych, wszystko zależy od ceny. IXO ma po prostu największy wybór w tematyce która mnie interesuje, fajne serie premium takie jak 24h du Mans czy Monte Carlo. do tego jak dla mnie najlepszy stosunek ceny do jakości dlatego dobre 3/4 mojej kolekcji to właśnie IXO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 po drobnej obsuwie spowodowanej jakimiś problemami technicznymi kwietniowa paczka, i ostatnia w ramach car passa, pojawia się dziś. powinna już być do pobrania. szczegóły i dodatkowe drobnostki w patchu w linku poniżej: https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/FM7_April_Update Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Honda Odyssey? Naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 Jak mocno simowo ta Forza odbiega od takiego Project Cars 1/2? Oczywiście mówię o wszystkich wyłączonych asystach itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2018 (edytowane) Ogólnie to update dodał sporo ukrytych rzeczy. Niektóre auta dostały terenowe body kity, więc może jeszcze doczekamy się jakiegoś dużego dlc. Znaleziono również auta które pojawią się w przyszłości. Edytowane 19 kwietnia 2018 przez marcin33 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 z tym Bentleyem to kupel wczoraj zauważył. miniaturka sugeruje terenowe dodatki ale w grze nic nie ma więc w przyszłości może coś będzie. te dodatkowe auta to podejrzewam że albo forzathony/rywale albo elementy kolejnych paczek. część z tych aut też by się nadawała do specjalnych wyzwań w karierze, może też coś w tym kierunku podziałają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 Nie ma bata żeby nie było przynajmniej jednego większego DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 20 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2018 Sorry ale bida w temacie dużego DLC. Albo szykują coś dużego na E3 albo już T10 się nie chce. Ile minęło od premiery... 8 miesięcy? Jakby coś miało być już by było. Za 1.5 miesiąca E3. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 21 kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2018 Dokładnie. Teraz już będzie jaranie Horizon 4,a nie DLC do Forza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 chciałbym tylko poinformować że ruszył nowy forzathon. do zgarnięcia 3 fury, w tym nowy Dart FE, oraz ciuszek. wyzwania banalne, pojedyncze, o dziwo działają i wpadają bez laga. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 Forzathony w Horizon 3 były jakieś bardziej ciekawe i chciało się robić. Tu na siłę trochę, w dodatku wielostopniowe. Przeważnie jedzie się coś w karierze, ew. online. A tu w Forzathonie jest jechać BMW na Nurbugringu, albo jakiś drift coś... W Horizon to zmieniało się furę, jechało na jakiś radar i pyk, gotowe. Tu znacznie mniej naturalnie, trzeba kombinować. Był taki moment, że w FH3 jeździłem tylko Forzathony - np. jak były Porszaki do przytulenia. Faktycznie jeździcie z frajdą te wyzwania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2018 teraz są jednostopniowe + jakieś 3 tygodnie na zrobienie więc nie ma co dramatyzować. fajne auta można wyrwać do kolekcji. z przyjemnością to na początku robiłem w H3, teraz dla zasady zaliczam bo lubię mieć 100%. w M7 świeżynki wpadają więc żadna męczarnia pojeździć te 15 minut. można olać, można robić, nikt do niczego nie zmusza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 4 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2018 post pod postem ale co zrobić. mały majowy update, którego głównym motywem jest Honda. najnowszy Type R dla wszystkich + nowi rywale z nagrodami, np. Civic FE. szczegóły - https://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_may_update Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 12 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2018 Cytat One more tease before we take off for the weekend: Forza Motorsport 7 will have a segment in next week’s episode of Inside Xbox, and we’ll have exciting news to share. The show kicks off at 3 p.m. Pacific on Thursday, May 17 and you can watch live on the Xbox Mixer channel. Don’t miss it! https://forzamotorsport.net/en-us/news/wir_5_11_18 Mam nadzieje, że chodzi o duże dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 ja obstawiam FM7 w GamePassie Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 13 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2018 No niestety też obstawiam passa, a nie DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 18 maja 2018 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2018 Hahaha, jaka beka z tym ogłoszeniem... Bez jaj. Tryb drag, time atack i jakieś (pipi) na trasie które lepiej pokaże nasze limity...WTF Turn 10?! Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2018 Nie wiem co robilem ze swoim zyciem ale pominalem FM6 gram teraz demko i mocno sie zajaralem. Od razu wbijac w 7? Bardzo mi siedzi taka muzyczka w trakcie wyścigu i w menusach. Jest podobnie w 7 odslonie? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 czerwca 2018 W 7 muzyka nie istnieje praktycznie Cała reszta to lekki lifting. Więc lepiej brać 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 5 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2018 dzisiaj wychodzi większy update do forzy. nowe auto, nowe FE do zdobycia, sporo pierdół i kosmetyki. szczegóły dla zainteresowanych w linku poniżej https://forzamotorsport.net/en-us/news/fm7_june_update 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi