marcin33 599 Opublikowano 6 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2018 Fajnie że dodali wsparcie dla UDP, teraz można ze smartfona zrobić deskę rozdzielczą. Polecam ten program: https://www.stryder-it.de/simdashboard/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 10 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 Ktoś chce Kod na ubranko FM7 Driver Gear 3? Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 10 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2018 Łapcie -kto pierwszy 2YWTJ-FKRMF-CXTFH-DPM77-KCJTZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 384 Opublikowano 11 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 2018 Za zabieranie kodów bez podziękował waliłbym z otwartej w pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2018 Odpalilem wczoraj i (pipi), dzis pospane. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 28 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 czerwca 2018 812 Superfast już niedługo w FM7 Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Kupiłem sobie Ultimate w promocji i pierwsze co mi się rzuciło w oczy to brak dodatkowych procentów do CR za wyłącznie asyst. Co to się porobiło? Dostałem jakiś dopalacz do CR za ultimate, ale widzę że ma ograniczoną ilość zużyć. O co w tym burdelu chodzi? Jaki w takim razie jest profit z vipa? Wisienka na torcie to pobieranie prawie 70gb dwa razy bo za pierwszym razem gra mi wczytuje tory widmo bez nawierzchni. Płytę włożyłem dwa dni temu, może pojutrze uda się zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 lipca 2018 Ultimate daje Ci podwójną kasę za wyścigi i 5 kart VIP ze 100% podniesieniem nagrody podstawowej za wyścig. Karta może być uzyta 3x, także sugeruję używać ich z rozwagą I to by było na tyle jal chodzi o korzyści z edycji ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 Kuhwa co to jest za gunwo. Drugi raz pobrałem i czarny ekran po splash screenie. Przecież ten xox z tym swoim zamulonym OSem nie daje rady z prostą nawigacją, a co dopiero z instalacją gier 100GB+. Strasznie irytujące, zachciało im się play anywhere to teraz masz konsolowcu zarazę pecetozą i wiecznymi problemami. Jeszcze gdyby to był update 6gb, a nie (pipi)a twoja mac 70. W sumie poleci 210gb w tydzień i dalej nie ma pewności, że gra zadziała. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 2 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2018 przestańcie mi tu śmiecić po dobroci, póki możecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Nowy car pack 10 lipca Oprócz tego 2 darmowe auta: 1971 Porsche #23 917/20 i 2019 Porsche 911 GT3 RS Zmiany w aktualizacji: New "Stig" driver gear for everyone Collection system revamped. All "Normal" cars will no longer be locked behind community events and will be purchasable at any time. FE cars and Unicorns remain locked. Price Crates will no longer contain cars. Lobby hosts gain the ability to kick people during the race. Scrolling through the garage or the dealer supposedly fixed. Will no longer cause freezes and stutters. Nowości planowane w kolejnych aktualizacjach: Formula Drift Car pack for Forza Horizon 4 pre-orders Drift Suspension upgrade for most cars to increase stance and steering angle. Along with a new drifting score system Track Limits still being worked on. Same for the experimental drag mode. Leaderboard wipe will soon happen. T10 hinting at "the most updates" they have ever released in July, August and September. FM8 and Expansions not currently in development. Team is set to work on improving the FM7 experience first before all else. New tracks are a maybe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Cytat FM8 and Expansions not currently in development. Team is set to work on improving the FM7 experience first before all else. New tracks are a maybe. Oby. Niech w końcu dadzą odpocząć przynajmniej rok tej serii i wydadzą dopiero FM8 na nowego xboxa. Kolejne FM na tę generację to będzie kopiuj-wklej jeszcze większe niż te które mamy teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 ciekawe czy to oznacza kolejny spinoff w 2019? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 Albo może odejście od dwuletniego cyklu wydawniczego? Chociaż chyba były jakieś ploty o trzeciej grze z serii Forza, nie pamiętam. Ja tam wszystko w temacie wyścigów od studiów MS łykam bez popity, niech rzucają we mnie czym chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pacquiao 889 Opublikowano 3 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2018 FM7 jest na tyle duża, że wystarczą teraz aktualizacje. Jak 2019 odpada, to FM8 dopiero w 2021. Nie zdziwię się jeśli FH4 pójdzie podobną drogą i w 2019 lub 2020 zobaczymy jakąś nową serię na koniec obecnej generacji jak to było z FH na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 10 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2018 wyszła dziś kolejna aktualizacja. każdego najbardziej interesują samochody więc dla każdego mają być 2 porszaki a najnowsza paczka, razem z kolejną, jest dla posiadaczy car passa. niecałe 800 mega do pobrania więc dramatu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 https://forzamotorsport.net/en-us/news/Forza_Summer_Update z gry wkrótce znikną kontrowersyjne loot-boxy i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 26 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2018 Ciekaw jestem skąd teraz będzie można brać modyfikacje, odznaki i kombinezony? Bo jak to wywalą, to ciekaw jestem jak będzie można wbić achievementy z tym związane Najpierw dali lootboxy, a teraz że złe - zwłaszcza, że są za walutę w grze, także nie rozumiem oburzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 A kogo normalnego obchodza achivementy? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 kontrowersyjne loot-boxy a co w nich było kontrowersyjnego? poza achivem kupiłem kilka w karierze z ciekawości i dla kart. parę szmat wpadło, kilka złomków doszło. wielka drama o nic. matriks, co do achivów to albo zostaną pakiety kart np za level albo w formach prezentów, opcjonalnie odblokują odgórnie i tyle. calaka mam więc i tak wyrąbane na to :x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 ja tylko powtórzyłem określenie użyte we wpisie Hartmana Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 27 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2018 Akurat ja do loot-boxów nic nie mam. W miarę rozsądnie to rozwiązali, chociaż mogłyby być tańsze. Tak przy okazji - co daje VIP w tej grze? Nadal jest to skok na kasę i dostaje się kilka kart modyfikacji, parę aut i kombinezony? Jest w promocji i gdyby zmienili jego zawartość to bym się skusił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Jest znizka 50% i sie zastanawiam czy brac na PC. Recenzje sa okej, ale co forumek sadzi? Bo sa tu ludzie ktorzy zjedli zeby na tej grze i ich opinia by sie przydala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 28 lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2018 Tu nie ma żadnej filozofii. Gra jest świetna i warto ją kupić, szczególnie w tej cenie. Podobno niewiele się zmieniło względem 6, ale mi to nie przeszkadza, bo ją ominąłem. Tym bardziej warto, że zapowiedzieli długie wspieranie tej odsłony. Nowa dopiero pewnie powstanie na następcy XO. Wyścigi są bardzo zróżnicowane, można skakać od hot-hatchy po open wheel i odwrotnie, przez co brak nudy jest gwarantowany. Z online też nie ma problemu, cały czas sporo ludzi gra. Kilka zmian mi się nie podoba jak np. brak premiowania za jazdę bez asyst. Dopiero odpowiednie karty modyfikacji to zmieniają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 2 sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2018 Powiem Wam, że przesiadka z online Gran Turismo, na online Forzę to jak strzał w pysk. Gram od niecałego miesiąca ale dzisiaj dwa wyścigi pod rząd miałem takie akcje. Żadnego z nich nie ukończyłem przez co spadają punkty xD. Jest to liga hardcore bez asyst i pełne uszkodzenia, więc tym bardziej to w(pipi)ia... Jak mają niby tak wspierać tę edycję, to niech do cholery najpierw się tym zajmą i poprawnie zmieniają auta w duchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi