Colin 1 969 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 w ustawieniach trudności przed wyścigiem powinien być suwak z długością/ilością okrążeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Dzięki, no to może prze Motorsport 8 się przyda. Tu mi zostało tylko kilka wyścigów. M.in. Sebring 300 (długodystansowy), ale na poziomie Pro coś mi bardzo odjeżdżają w tych zawodach. Dodatkowo SI rzadziej zajeżdża do boksu. Ale coś czytałem, że ten wyścig coś skopany jest. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Włączyłem FM7 i dalej nie mogłem znaleźć ustawień długości wyścigu. Ale jest, są! Ostatnia pozycja w Asystach. Bardziej nie dało się tego zakopać. Cytuj Odnośnik do komentarza
daxus 0 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 On 11/12/2020 at 1:08 PM, PiPoLiNiO said: Bez asyst. Na padzie. Skrzynia manual. Ogólnie dobra sekunda jest do zbicia jeszcze. Pytanie jakie świry wlecą do turnieju Ja nie wiem jak wy gracie na padzie, jeszcze z manualem. Pewnie już stary jestem :) i to moja pierwsza konsola, więc nie ogarniam. Próbowałem na padzie FM7 i to dla mnie czarna magia. Jako tako jeżdżę, ale jak wyłączę asysty to jest tragedia. Kupiłem porządną kierownicę i teraz gra się świetnie, ale prawdopodobnie i tak jesteś szybszy ode mnie, nawet grając na padzie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Ja nie wiem jak wy gracie na padzie, jeszcze z manualem. Pewnie już stary jestem i to moja pierwsza konsola, więc nie ogarniam. Próbowałem na padzie FM7 i to dla mnie czarna magia. Jako tako jeżdżę, ale jak wyłączę asysty to jest tragedia. Kupiłem porządną kierownicę i teraz gra się świetnie, ale prawdopodobnie i tak jesteś szybszy ode mnie, nawet grając na padzie !Akurat Forza to bardziej pod pada niż kiere jest robiona z tego co mówią wymiatacze. Ale to już musiałbyś pytać [mention=30540]Marcin_wawa[/mention] albo [mention=23458]Magik[/mention]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 4 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 kwietnia 2021 Dla wygody warto zmienić obłożenie przycisków: A- bieg w dół B -bieg w górę Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 8 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 8 maja 2021 Jezu jaka ta kariera w FM7 to nuda i jak beznadziejnie skonstruowana. Kto wpadł na pomysł, by im dalej w turnieju tym więcej punktów było rozdawane? Różnice w punktacjach pomiędzy graczami w stawce są coraz większe, więc przykładowo w turnieju gdzie jest 6 wyścigów bardziej opłaca się wygrać 3 ostatnie niż 3 pierwsze. Debilizm. Same wyścigi to też kpina, jadę sobie na ekspercie/wybitnym i jestem w połowie stawki na starcie, ciekawe w jaki sposób mam doczłapać się do podium podczas 3 okrążeń na takich wąskich torach jak Bathurst albo Long Beach? W tych wyścigach naprawdę jest mało walki i emocji. GRID 2019 jest o wiele lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 15 września gra znika z cyfrowej sprzedaży i Game Passa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 383 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Aaaale... Czyżby mieli rozdawać za friko tym, którzy kupili DLC i grali w grę z GP? Tak to rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 1 minutę temu, Bzduras napisał: Czyżby mieli rozdawać za friko tym, którzy kupili DLC i grali w grę z GP? Tak to rozumiem Dobrze rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 383 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Sztos opcjaCo prawda sam kupiłem przed premierą edycję standardową, ale to kozacki gest dla osób opłacających abonament, a jednocześnie wydających kasę tylko na dodatki. Pewnie będzie sroga obniżka, ale panie Spencer, jak pan żeś mnie zaimponował w tej chwili! Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Czyli gry od MS nie trafiają do usługi na stałe? Taka powiedzmy FH5 może wpaść do knur passa w dniu premiery, a po miesiącu wypaść? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 383 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Forzy znikają z cyfrowej dystrybucji po jakimś tam czasie (cztery lata?) ze względu na licencje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 1 minutę temu, Michał102 napisał: Czyli gry od MS nie trafiają do usługi na stałe? Taka powiedzmy FH5 może wpaść do knur passa w dniu premiery, a po miesiącu wypaść? Samochodówki znikają kiedy kończy się umowa licencyjna z producentami samochodów. Jeśli chodzi o twoje pytanie, to teoretycznie gdyby taka umowa w przypadku Forzy Horizon 5 została podpisana na miesiąc, to ta też po miesiącu zostałaby usunięta z gamepassa. Ale na szczęście takie licencję nabywa się raczej na dłuższy czas czyli jakieś 4-5 lat. Za rok prawdooobnie pożegnamy Forze Horizon 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 29 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2021 Eeee, to luzik. 4 lata to ogrom czasu i każdy chętny ogra 5 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Nie pamiętam żeby kiedyś wygasała Forza bez następcy, Ultimate wersja za 58zl na sklepie https://lowcygier.pl/promocje-cyfrowe/forza-motorsport-7-zniknie-z-cyfrowej-dystrybucji-ostatnia-szansa-na-kupno-fm7-tanio-w-sklepie-microsoftu/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Pudelko (wersja bazowa) do kupienia w folii za 70zł ca. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Tuż przed usunięciem gry ze sklepu będą jeszcze lepsze promocje, możecie zapisać sobie ten post Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Jak była taka akcja z FH3 to kupiłem gierke chyba za 30zł i oba dodatki za drugie tyle. Sugeruję poczekać tak jak ASX mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 044 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Microsoft pewnie zakładał premierę Forza 8 tak by zachować płynność, niestety premiera się przesunęła, a siódemka wypaść musi ze względu na umowę. Po zakupie XSX ściągnąłem FM7, ale nie wciągnęła mnie. Jedynkę i dwójkę ogrywałem przez setki godzin, tutaj coś niestety nie zagrało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Ja w 1 i 2 też mam kilkaset godzin, odbiłem się już od 3 i do dzisiaj nie gram w sim racery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 FM5 to było szybkie tech demo jak dobrze pamiętam, w FM6 i 7 to dodali te karty modyfikacji i strasznie nudny career progres, wiec przestałem w to grac na dłuższą metę, FM1 & 2 przypominało mi zawsze stare dobre GT1&2, odblokowanie aut stopniowo, teraz się loguje do każdej Forzy i na dzień dobry super bryki dostaje w prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 898 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 Też nie lubię tego atakowania prezentami i zadaniami, wiele gierek przez to odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
michaukowski 23 Opublikowano 30 lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2021 7 godzin temu, ASX napisał: Tuż przed usunięciem gry ze sklepu będą jeszcze lepsze promocje, możecie zapisać sobie ten post No ja właśnie na to liczę Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 13 września 2021 Udostępnij Opublikowano 13 września 2021 W dniu 30.07.2021 o 10:10, ASX napisał: Tuż przed usunięciem gry ze sklepu będą jeszcze lepsze promocje, możecie zapisać sobie ten post Czekać dalej, czy już raczej nic sie nie zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi