Wredny 9 556 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 No ja o grafikę to jestem spokojny, bo pamiętajmy, że poprzednie części to była siódma generacja i ich późniejsze remastery (w przypadku M2033 na PS4 nawet swego rodzaju remake) na generację ósmą, a i tak obydwie wyglądały świetnie. Teraz nie będzie kotwicy w postaci PS3/X360, więc będzie jeszcze ładniej. Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 16 czerwca 2017 Opublikowano 16 czerwca 2017 To gra ma mieć otwarty świat czy duże levele, bo sprzeczne informacje czytam na ten temat? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Czas zakupić Redux. W sumie Last Lighta to jeszcze na PS3 mam ale pakiet remasterowanych części chodzi za śmieszna kasę teraz. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Grafika piękna ale ta muzyka jak robiła Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Ale muzyka to nie była z gry :P Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Gra wyglada ładnie ale po samej prezentacji jestem zniesmaczony. Niebywale, ze w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze prezentuje tak wyreżyserowany render. Człowiek ogląda prezentacje z "rozgrywki" i w dalszym ciągu nie wie co dostanie z premiera pełnej wersji. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Gra wyglada ładnie ale po samej prezentacji jestem zniesmaczony. Niebywale, ze w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze prezentuje tak wyreżyserowany render. Człowiek ogląda prezentacje z "rozgrywki" i w dalszym ciągu nie wie co dostanie z premiera pełnej wersji. To byl gameplay z gry prosto. Jedyne co mogło byc wyrezyserowane to atak tego wielkiego kreta. A tak to zabrali hud i prompty przyciskow i lecialo prosto z gry. Juz nie przesadzaj z tymi renderami Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Lol Bartek a moment, kiedy misiek leci w przepaść i sypią sie pod nim kamienie? Atak kreta w drzwiach? W grze na 90% nie bedzie takich akcji. Grafika, jak najbardziej możliwa ale nie takie sceny. 1 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Ale muzyka to nie była z gry :P I co z tego? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 (edytowane) Gra wyglada ładnie ale po samej prezentacji jestem zniesmaczony. Niebywale, ze w dzisiejszych czasach ktoś jeszcze prezentuje tak wyreżyserowany render. Człowiek ogląda prezentacje z "rozgrywki" i w dalszym ciągu nie wie co dostanie z premiera pełnej wersji.To byl gameplay z gry prosto. Jedyne co mogło byc wyrezyserowane to atak tego wielkiego kreta. A tak to zabrali hud i prompty przyciskow i lecialo prosto z gry. Juz nie przesadzaj z tymi renderami Kuzwa, Bartek. Jesteś sceptyczny do 90% gier, a taki wyreżyserowany festiwal łykasz jak młody pelikan. Co jest? Edytowane 17 czerwca 2017 przez Voytec Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Lol Bartek a moment, kiedy misiek leci w przepaść i sypią sie pod nim kamienie? Atak kreta w drzwiach? W grze na 90% nie bedzie takich akcji. Grafika, jak najbardziej możliwa ale nie takie sceny. Atak przez drzwi to zwykły skrypt nie widze w tym nic co nie mogloby sie pojawic w grze Wojtek wyjdzie gra to zobaczymy. Wbij sobie do głowy ze to nie render Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Grafika piękna ale ta muzyka jak robiła 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Lol Bartek a moment, kiedy misiek leci w przepaść i sypią sie pod nim kamienie? Atak kreta w drzwiach? W grze na 90% nie bedzie takich akcji. Grafika, jak najbardziej możliwa ale nie takie sceny. Atak przez drzwi to zwykły skrypt nie widze w tym nic co nie mogloby sie pojawic w grze Wojtek wyjdzie gra to zobaczymy. Wbij sobie do głowy ze to nie render Ale to kuźwa był render - jak ludzie dzisiaj nie widzą takich oczywistości, to co tu się dziwić, że później są jęki zawodu, jak wychodzi takie Aliens Colonial Marines... Oczywiście, że było tu sporo gameplayu, ale była MASA wyreżyserowanych animacji, które na bank nie pojawią się w grze. O miśku spadającym w przepaść już pisano, więc dodam pierwszy atak nosalisa w tunelu - ta animacja, detekcja kolizji, wszystko zbyt idealne. Później zacinająca się broń - na bank nie będzie to wyglądało w ten sposób. Przechodzenie przez okna, wyciąganie strzały z truchła, oglądanie tej ostatniej wybuchowej strzały przed tym, zanim misiek spadł, podczepianie się pod linkę i pociąg - to wszystko nie miało NIC wspólnego z gameplayem i nie mogę uwierzyć, że ludzie tego nie potrafią odróżnić. 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Bo ludzie uwielbiaja się oszukiwać a potem jęki zawodu, że przecież to inaczej miało wyglądać. Zresztą Metro jest mocno specyficzne i nie każdemu podejdzie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Przypomnijcie sobie pokaz na E3 The Last Light gdzie wchodziło sie na wiec tych nazistow czy kto to tam był a potem trwała ucieczka wagonami. Przecież Ukraińcy nie pierwszy raz odwalili taka szopkę. Dziwie sie ze tylko Killzone 2 został w ten sposób zapamiętany. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 A jak to nie byl render to stawiacie mi flaszke whisky ok? Ja zas w drugą stronę wam obu kupie Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 A jak to nie byl render to stawiacie mi flaszke whisky ok? Ja zas w drugą stronę wam obu kupie Jestem w stanie pójść na taki układ :) Gierkę biere na premiere, bo to znów Metro, więc i tak będzie zayebiście, a jak dotrę do tego fragmentu, to sobie własnoocznie porównam :) Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Dobra ale musi byc na xbox one x inaczej sie nie liczy Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Aaa... Tyyy... to może faktycznie takie bajery tylko na XBONEXie... Może w nawale tych "XBONE & Windows 10 Exclusive", "Console Launch Exclusive" itp przegapiłem gdzieś podpis "XBONEX animation exclusive" :P Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 A jak to nie byl render to stawiacie mi flaszke whisky ok? Ja zas w drugą stronę wam obu kupieWchodzę w to :) ale nie czerwonego walkera tylko powiedzmy... Baczewski? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Baczewski jest niesmaczny, cos wybierzemy Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Ja tez pisałem ze to render, jeśli można wybierać to poproszę jamesona Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 17 czerwca 2017 Opublikowano 17 czerwca 2017 Ja nic nie pisalem, zadowole sie bushmillsem :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi