Wredny 9 452 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 W sumie znów praktycznie zero gameplayu, ale do METRO nie potrzebuję dodatkowej zachęty. Biorę na premierę bez dwóch zdań. Uwielbiam wszelkiego rodzaju post-apo, a ta seria to jeden z najlepszych przedstawicieli tego nurtu. Nawet ten "open world" mi nie przeszkadza - dzięki temu szykuje się większa różnorodność miejscówek i klimatów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Właśnie mnie też ciekawi co nowego dodadzą do gameplaya i jak będzie wyglądał ten pseudo-ale-linearny open world. Mam wrażenie że seria jeszcze bardziej pójdzie w stronę szczelanki niż survivalu-skradanki jak to było w 2033. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 12 godzin temu, Homer S napisał: Właśnie mnie też ciekawi co nowego dodadzą do gameplaya i jak będzie wyglądał ten pseudo-ale-linearny open world. Mam wrażenie że seria jeszcze bardziej pójdzie w stronę szczelanki niż survivalu-skradanki jak to było w 2033. Podejrzewam coś w stylu evil within 2, gdzie jak skończymy daną lokację, to nie będzie powrotu. Nawet by mi coś takiego pasowało. Lokacje z typowymi problemami, znajdź części, odblokuj przejazd, sprawdź sygnały świadczące o zamieszkałym terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 12 godzin temu, McDrive napisał: Lokacje z typowymi problemami, znajdź części, odblokuj przejazd, sprawdź sygnały świadczące o zamieszkałym terenie. ...wespnij się na wieżę, odpal sygnał i synchronizuj mapę Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 9 minut temu, Wredny napisał: ...wespnij się na wieżę, odpal sygnał i synchronizuj mapę Wcale bym się nie zdziwił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Niesamowicie podoba mi się klimat tej gry. Biorę w dniu premiery i OBOWIĄZKOWO gram z rosyjskim dubbingiem i polskimi napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Też tak sobie obiecywałem przy Last Light, a później przy 2033, ale rosyjski dubbing jest tak drewniany, jak większość polskich - do tego każdy z ruskich ma praktycznie taki sam głos i po jakichś 10 minutach stwierdziłem, że jednak musi mi wystarczyć angielski z tym udawanym akcentem i wtrąceniami ruskich zwrotów - tu przynajmniej ktoś się przyłożył i słychać było zaangażowanie i naturalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ble metro tylko po rusku, zgadzam się że nie jest świetny ten dubbing ale anglik z wschodnim akcentem to jest dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Taki Pavel z Last Light jest świetny po angrusku, naprawdę konkretna postać - po rosyjsku brzmi jak byle NPC z chooywieskąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nie miałem żadnych zastrzeżeń do rosyjskiego dubbingu w ll. Ten angielski z rosyjskim akcentem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Godzinę temu, Wredny napisał: Taki Pavel z Last Light jest świetny po angrusku, naprawdę konkretna postać - po rosyjsku brzmi jak byle NPC z chooywieskąd. Napisz jeszcze, że w W3 powinno się grać tylko z angielskim dubbingiem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No i proszę - coś nie pasuje do czyjegoś światopoglądu, to od razu ucieka się do absurdalnych ataków... forumek... Wiedźmin 3 jest zrobiony profesjonalnie, bo widać, że był ktoś, kto czuwał nad jakością i nad naturalnością wypowiadanych kwestii. Z tego też względu wszystkie inne nacje świata mogą nam zazdrościć, bo to my dostaliśmy najlepszą wersję językową. W METRO nie było takiego Borysa Pugacz-Muraszkiewicza i wszyscy mieli w doopie, że brzmi to tandetnie, a głosy bohaterów są praktycznie nie do odróżnienia (być może mieli tylko jednego "aktora", nie wnikam). To jest ta subtelna różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wredny racje ma. Twórcy Metra powinni bardziej sie przyłożyć do wersji rosyjskiej, bo w obecnych grach z serii, dubbing rosyjski bardzo często wiał biedą. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 data premiery ukryta w zwiastunie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No to napewno nie jest przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Ósmy sierpnia? No i fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 7 godzin temu, Wredny napisał: Też tak sobie obiecywałem przy Last Light, a później przy 2033, ale rosyjski dubbing jest tak drewniany, jak większość polskich - do tego każdy z ruskich ma praktycznie taki sam głos i po jakichś 10 minutach stwierdziłem, że jednak musi mi wystarczyć angielski z tym udawanym akcentem i wtrąceniami ruskich zwrotów - tu przynajmniej ktoś się przyłożył i słychać było zaangażowanie i naturalność. Jeśli wg Ciebie rosyjski dubbing w Last Light jest drewniany to naprawdę nie ma o czym dyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 No z osobą, która gra w CoDa z polskim dubbingiem na pewno nie ma o czym Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 ja nawet nie wiedziałem że cod ma polski dubbing. xd kto tam podkłada, znowu "znani" polscy jutuberzy jak to w bf1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 44 minuty temu, Homer S napisał: ja nawet nie wiedziałem że cod ma polski dubbing. xd kto tam podkłada, znowu "znani" polscy jutuberzy jak to w bf1? Nope. IMHO poziom polskiego dubbingu w CoD: WWII stoi na dużo wyższym poziomie niż w B1 pomijając technikalia (głośno-cicho). Wracając do Metro Redux to również IMHO tylko Yakuzy (japoński dubbing) stoją na wyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Już doczekać się nie mogę, chyba skończę Last Light po świętach na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 No już w Last Lightcie jest całkiem porządnie nawiązywana kolejna część poza metrem. Wiosna przyszła, śniegi stopniały i że każdy na to w metrze czekał itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ehhhhhh narazie mam mieszane uczucia do tych otwartych leveli w exodusie. Mam nadzieję że będzie też sporo tuneli metra Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 W dniu 10.12.2017 o 14:47, McDrive napisał: Napisz jeszcze, że w W3 powinno się grać tylko z angielskim dubbingiem... Jak ktoś lubi to co? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 54 minuty temu, _Be_ napisał: Jak ktoś lubi to co? To niech taka osoba gra, ale niech nie twierdzi z uporem maniaka, że wersja zrobiona na doczepkę dla ułomnych, bardziej buduje klimat rosyjskiego metra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi