Skocz do zawartości

Metro Exodus

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doczepka dla ułomnych to właśnie rosyjska wersja, bo jak widać większości nie przeszkadza, że wali totalną amatorszczyzną - wystarczy, że jest rosyjska i chooy tam z takimi drobiazgami jak gra aktorska czy kontrola jakości tejże...

Opublikowano
8 minut temu, Wredny napisał:

Doczepka dla ułomnych to właśnie rosyjska wersja, bo jak widać większości nie przeszkadza, że wali totalną amatorszczyzną - wystarczy, że jest rosyjska i chooy tam z takimi drobiazgami jak gra aktorska czy kontrola jakości tejże...

"Down suka"

...

Jak cię to bawi.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj zobaczyłem ten obrazek w temacie i miałem napisać dokładnie to samo - gierka niby wychodzi w tym roku, a nie widzieliśmy ani skrawka (prawdziwego!) gameplayu.
Co prawda u mnie to i tak day-one, bo uwielbiam te klimaty, a w crapa raczej trudno mi uwierzyć, ale mimo wszystko jakiś grywalny fragment mogliby zaprezentować.

Opublikowano

Pamiętaj, że w Metro gra się tylko po rosyjsku ;)

Co do samej gry to fakt - klimat jest genialny od pierwszej części i nie ma możliwości, żeby gra wyszła gorzej niż bardzo dobra. Najgorszy scenariusz jaki przewiduję to sytuacja jak z nowym Wolfem. Świetna gra ale w ogólnym rozrachunku gorsza od poprzedniczek (tak, wliczam The Old Blood).

Gość suteq
Opublikowano

Co nie znaczy, że to samo będzie w pełnej wersji. 

No ale Metro od zawsze miało świetne wizualia więc o to bym się raczej nie martwił. 

Opublikowano

Do tego większa swoboda... Wyczuwam tu trochę takie Homefront the Revolution (nie bijcie, ale klimacik tam zacny był, a i wizualia wysokiej klasy, bo na CryEngine to chyba tylko Polacy potrafią paszteta zrobić) - otwarte lokacje, post-apo, sporo miejsc do splądrowania, jakiś crafting.
W poprzednich częściach najbardziej podobały mi się etapy na powierzchni - te bagna w Last Light, to przecieranie mokrej szybki ręką, to nerwowe szukanie kolejnego filtra do maski... Jeśli w Exodus będzie tego typu atrakcji więcej to jaram się tym bardziej.

Opublikowano (edytowane)

info z Gameinformera

-pełny system dnia i nocy 

-dynamiczną pogode

-zjawiska atmosferyczne

-zaawansowaną symulacje sztucznej inteligencji fauny

-physic-based rendering

-overhauled ligting

-znacznie wieksze poziomy (największa arena w Last Night miała wymiary 111m x 200m, tymczasem w Exodusie będą areny o wymiarach 2000m x2000m

-pełny mo-cap dla animacji twarzy 

-twórcy ponadto celują w natywne 4K dla KOXa  

Edytowane przez asax
Opublikowano

Jest jaranko ale e poprzednich częściach zawsze miałem efekt wow jak wychodziłem na powierzchnie i coś czuję że w tej części będę za tym tęsknić