Andreal 2 123 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Podejrzewam, że dostaniemy ładne lokacje jak w Last Light i szarobure jak w 2033. Będzie pan zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 9 minut temu, Pupcio napisał: Jest jaranko ale e poprzednich częściach zawsze miałem efekt wow jak wychodziłem na powierzchnie i coś czuję że w tej części będę za tym tęsknić Teraz będzie efekt wow jak będziemy schodzić pod powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Konia wale jak patrze na te screeny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 5 godzin temu, _Be_ napisał: Konia wale jak patrze na te screeny. Ja trochę też. Wyglądają świetnie. Aż mam ochotę powtórzyć sobie Metro Last Light. Splatynuję i przy okazji zaliczę Tryb Stalkera popijając od Ciebie whisky Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja właśnie zacząłem czytać Metro, żeby stopniowo podnosić hype na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) 6 godzin temu, kermit napisał: no troszke jest zbyt bialo i jasno, wolałem mrok i szaro bure kolorki ale wierzę ze podolaja i stworza mocny klimat fallout 4 też był bardziej kolorowy niż mroczne 1 i 2 i szarobure 3 i new vegas i to chyba jedna z lepszych rzeczy w f4, ładne widoczki i warunki pogodowe, więc imo zmiana na plus w metrze. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) 6 minut temu, Sobies napisał: Ja właśnie zacząłem czytać Metro, żeby stopniowo podnosić hype na premierę dobra rada: przeczytaj tylko pierwszą część, na resztę szkoda czasu Edytowane 8 Lutego 2018 przez asax Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 10 minut temu, Orzeszek napisał: fallout 4 też był bardziej kolorowy niż mroczne 1 i 2 i szarobure 3 i new vegas i to chyba jedna z lepszych rzeczy w f4, ładne widoczki i warunki pogodowe, więc imo zmiana na plus w metrze. No takie postapo fantasy, 0 duszy i klimatu tfu yebany f4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 20 minut temu, Voytec napisał: Ja trochę też. Wyglądają świetnie. Aż mam ochotę powtórzyć sobie Metro Last Light. Splatynuję i przy okazji zaliczę Tryb Stalkera popijając od Ciebie whisky Jeszcze nie otworzyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Otworzyłem, otworzyłem ale jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Godzinę temu, asax napisał: dobra rada: przeczytaj tylko pierwszą część, na resztę szkoda czasu Niby tak, ale gra będzie powiązana fabularnie z Metro 2035 więc lepiej przeczytać. 8 godzin temu, Pupcio napisał: Dobrze że atomówki nie niszczą torów bo mieliby przeyebane Niszczą gorzej od rdzy Co nie zmienia faktu, że ataki nuklearne według planów z lat osiemdziesiątych przewidywały uderzenia wyłącznie na miasta i bazy wojskowe. A z tych obrazków klimat wylewa się z ekranu i już wiem, że będzie day one. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, Pupcio napisał: No takie postapo fantasy, 0 duszy i klimatu tfu yebany f4 metra nie robi bethesda, więc cyrków nie będzie. Przy f4 kazdy teaser i art byl rozkladany na czynniki pierwsze pod katem co oni odjaniepawlają i czy tu pyknie, starczy informacja ze gra jest na silniku morrowinda i juz wiadomo, ze bedzie mozna sprzedawcą wiadra na głowe założyć i wynieść wszystko, z metrem jestem spokojny to taki jakościowy wiedźmin xd wiedzą co robią. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Porównywanie Metra do Failouta Bethesdy to gruba obraza dla Metra. Też się mimowolnie dotykałem oglądając te nowe screeny. Grę kupuję na bilion procent w dniu premiery i powtórzę po raz n-ty: gram z jedynie słusznym i koszernym rosyjskim dubbingiem wspomaganym przez polskie napisy Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Bardzo liczę, że te przestrzenie nie będą całkiem puste i co rusz będziemy natykać się na szczątki osób, które desperacko próbowały żyć z dużą ilością tych "przewidzeń" podobnych do tego co miało miejsce w samolocie w Last Light. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 mój smok już czeka Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Tylko przejść reduxy, oczytać Metro 2035 i day fucking one. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 metro 2033 lepsza według was od LL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Gorsze ale to dalej bardzo dobra gra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 6 godzin temu, Pupcio napisał: Gorsze ale to dalej bardzo dobra gra Nic dodać, nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 6 godzin temu, PRQc napisał: metro 2033 lepsza według was od LL? gorsze, ale w przeciwieństwie do Pawcia grałem jeszcze w oryginalną wersje która wyszła tylko na 360-tke i PC, a ta była pełna archaizmów, kulał nieco balans rozgrywki oraz widoczny był brak budżetu. Potem z tego co słyszałem wiele z tych rzeczy poprawiono w edycji Redux Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Nie no te animacje postaci i ryjce to jest poziom ps2 ale klimat jest dalej mocarny a i graficzka w reduxie jest bardzo ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 A nie jest tak(w sprawie Redux), ze Last Light to remaster, a Metro 2033 to Remake, bo chodzi na nowym silniku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 56 minut temu, SlimShady napisał: A nie jest tak(w sprawie Redux), ze Last Light to remaster, a Metro 2033 to Remake, bo chodzi na nowym silniku? No dokładnie tak jest. 2033 zrobili od nowa właśnie na silniku Last Light. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 595 Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Nowy materiał z GI Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 W dniu 10.02.2018 o 21:16, asax napisał: gorsze, ale w przeciwieństwie do Pawcia grałem jeszcze w oryginalną wersje która wyszła tylko na 360-tke i PC, a ta była pełna archaizmów, kulał nieco balans rozgrywki oraz widoczny był brak budżetu. Potem z tego co słyszałem wiele z tych rzeczy poprawiono w edycji Redux A mi się bardziej podobało 2033 niż LL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi