Skocz do zawartości

Metro Exodus

Featured Replies

Opublikowano

Nie spodziewałem się niczego innego. Nawet mi nie szkoda bo gierek w tym roku dużo wychodzi. Niech szlifują.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 99,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gierka pękła w kilka dni. Bardzo dobry tytuł i szczere, pozytywne zaskoczenie tego roku. Tak, gra ma kilka wad takich jak: - słaba animacja - małe błędy techniczne - niemowę główne

• Ok, czyli standardowe "nie znam się, ale się wypowiem". Metro 2035, to wstęp do wydarzeń z Exodus, więc zarzuty jakoby było za mało Metra w Metrze nie trafione. Flagowy obraz powierzchni w Metrze

• Gierka juz w napedzie, prosto z pracy pojechalem po swoja kopie, nie czytalem ani jednej recenzji, mom to w chooju, zaraz odpale i przekonam sie co i jak.

Opublikowano

Chyba pierwszy raz cieszę się z przesunięcia gierki :pawel:  panie za dobra ta jesień będzie :fsg: 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kuźwa, czy ich popierdzieliło z tym 22 lutum 2019???
To już trzecia gra, którą musze kupić tego dnia :D

Opublikowano

Gameplay tylko pokazał, że warto na tę grę czekać. Jest klimat, a to najważniejsze. 

Opublikowano

days gone i co jeszcze?

Opublikowano

Jezu ale ta gra wyglada i się zaje.biscie rusza. Do tego mozna mieć własną ciuchcie :fsg:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
5 godzin temu, _Be_ napisał:

Do tego mozna mieć własną ciuchcie :fsg:

AC Syndicate anyone?

assassins-creed-syndicate-sequence4-part

Opublikowano

Grafika to obłęd, ale co mnie najbardziej niszczy to te efekty cząsteczkowe jak podczas strzelania shotgunem w piwnicy robią się smugi dymu, to jest chore.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

czyli modyfikacja pukawek na bieżąco i w zależności od potrzeb. Bardzo fajnie. Zobaczymy jak to na ps4pro i 1080p będzie wyglądać

Opublikowano
14 godzin temu, Wredny napisał:

AC Syndicate anyone?

Nie grałem, można było jezdzić nią?

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Nie grałem, można było jezdzić nią?

ona jeździła po calej mapie, cos jak pociąg w san andreas, trzeba bylo czekac, gonić albo wyjść jej naprzeciw. Nie pamiętam czy był do niej teleport. 

Opublikowano

To wygląda lepiej niż ten render w sumie hehe

Opublikowano

Bo nam wtedy nie chodziło o wygląd/grafikę, tylko o zbyt dobrze wyglądające animacje, interakcje i detekcję kolizji - tym się zdradzili, graficzka była osiągalna jak najbardziej.

Opublikowano

A mi właśnie chodziło o grafikę i z tym się nie zrozumieliśmy. To, że gameplay był wyreżyserowany jak pokazy obu części The Last od Us to oczywiście nie miałem wątpliwości

Opublikowano

Nie no też wtedy w postach pisałem, że niby twórcy gry grali już w takiej formie tylko HUD usunięty i nie powiem oprócz skryptów i rezyserki wierzyłem, że to tak wygląda. Anyway przegrałem to przegrałem, nie ma co drążyć, dobrze że smakowała i dobrze, że gra zapowiada się na killera

Opublikowano

te otwarte tereny jeszcze bardziej przypominaja stalkera niz poprzednie czesci, ale to bedzie KLIMAT :obama:

Opublikowano

Tylko i wyłącznie prawilnie tak + drobna pomoc w postaci napisów PL będę w to napyerdalał day one:obama:

Angielski KOMPLETNIE wyprany z klimatu. Nie polecam.

Opublikowano

Także tvgry.pl popełniło całkiem fajny meteriał z wrażeń z metro opartych na wersji gry pokazanej dziennikarzom jeszcze przed e3.

Wygląda na to że w grze będą huby o otwartej strukturze pomiędzy którymi będziemy poruszać się pociągiem. Gra ma oferować swobodę w eksploracji ale cała historia i pacing rozgrywki mają być trzymane w ryzach bez niepotrzebnego rozmydlania które ma miejsce w wielu sandboxach. Nie będzie np. możliwości powrotu do miejsc wcześniej odwiedzonych co myślę będzie wyjaśnione fabularnie bo kto chciałby wracać do miejsca które z takich lub innych powodów opuszcza?

Edytowane przez kes