Opublikowano 16 maja 20186 l Nie spodziewałem się niczego innego. Nawet mi nie szkoda bo gierek w tym roku dużo wychodzi. Niech szlifują.
Opublikowano 16 maja 20186 l Chyba pierwszy raz cieszę się z przesunięcia gierki panie za dobra ta jesień będzie
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Kuźwa, czy ich popierdzieliło z tym 22 lutum 2019??? To już trzecia gra, którą musze kupić tego dnia
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Gameplay tylko pokazał, że warto na tę grę czekać. Jest klimat, a to najważniejsze.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Jezu ale ta gra wyglada i się zaje.biscie rusza. Do tego mozna mieć własną ciuchcie Edytowane 12 czerwca 20186 l przez _Be_
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 5 godzin temu, _Be_ napisał: Do tego mozna mieć własną ciuchcie AC Syndicate anyone?
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Grafika to obłęd, ale co mnie najbardziej niszczy to te efekty cząsteczkowe jak podczas strzelania shotgunem w piwnicy robią się smugi dymu, to jest chore. Edytowane 12 czerwca 20186 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l czyli modyfikacja pukawek na bieżąco i w zależności od potrzeb. Bardzo fajnie. Zobaczymy jak to na ps4pro i 1080p będzie wyglądać
Opublikowano 13 czerwca 20186 l 14 godzin temu, Wredny napisał: AC Syndicate anyone? Nie grałem, można było jezdzić nią?
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Godzinę temu, _Be_ napisał: Nie grałem, można było jezdzić nią? ona jeździła po calej mapie, cos jak pociąg w san andreas, trzeba bylo czekac, gonić albo wyjść jej naprzeciw. Nie pamiętam czy był do niej teleport.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Bo nam wtedy nie chodziło o wygląd/grafikę, tylko o zbyt dobrze wyglądające animacje, interakcje i detekcję kolizji - tym się zdradzili, graficzka była osiągalna jak najbardziej.
Opublikowano 14 czerwca 20186 l A mi właśnie chodziło o grafikę i z tym się nie zrozumieliśmy. To, że gameplay był wyreżyserowany jak pokazy obu części The Last od Us to oczywiście nie miałem wątpliwości
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Nie no też wtedy w postach pisałem, że niby twórcy gry grali już w takiej formie tylko HUD usunięty i nie powiem oprócz skryptów i rezyserki wierzyłem, że to tak wygląda. Anyway przegrałem to przegrałem, nie ma co drążyć, dobrze że smakowała i dobrze, że gra zapowiada się na killera
Opublikowano 14 czerwca 20186 l te otwarte tereny jeszcze bardziej przypominaja stalkera niz poprzednie czesci, ale to bedzie KLIMAT
Opublikowano 15 czerwca 20186 l Tylko i wyłącznie prawilnie tak + drobna pomoc w postaci napisów PL będę w to napyerdalał day one Angielski KOMPLETNIE wyprany z klimatu. Nie polecam.
Opublikowano 16 czerwca 20186 l Także tvgry.pl popełniło całkiem fajny meteriał z wrażeń z metro opartych na wersji gry pokazanej dziennikarzom jeszcze przed e3. Wygląda na to że w grze będą huby o otwartej strukturze pomiędzy którymi będziemy poruszać się pociągiem. Gra ma oferować swobodę w eksploracji ale cała historia i pacing rozgrywki mają być trzymane w ryzach bez niepotrzebnego rozmydlania które ma miejsce w wielu sandboxach. Nie będzie np. możliwości powrotu do miejsc wcześniej odwiedzonych co myślę będzie wyjaśnione fabularnie bo kto chciałby wracać do miejsca które z takich lub innych powodów opuszcza? Edytowane 16 czerwca 20186 l przez kes