Bansai 11 198 Opublikowano 22 grudnia 2018 Opublikowano 22 grudnia 2018 RUS/ENG to jedyna prawilna opcja. Na drugim przejsciu mozna sobie ENG/ENG odpalic dla tych tekstow pobocznych do ktorych niestety nie dali napisow, licze na to ze w Exodusie o to juz zadbaja. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Najlepsza opcja to ruski oryginał i polski LEKTOR. Mirosław Utta ma dożywotnie propsy od polskiego fanbaseu za to jak swoim głosem spotegowal klimat w stalkerze. Ewenement. Cytuj
King Arthur 8 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Ja tak grałem po angielsku i z tym pseudo akcentem nie było źle. Cytuj
SebaSan1981 3 589 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 Jak dla mnie to Rus/Eng. Czytając debatę z kilku poprzednich postów przypomniało mi się Kovski Radio w GTA2 gdzie bardzo podobało mi się jak koleś nawijał po angielsku z ruskim akcentem "Heppi borzdej Borys, Borys smierż is tłelf tudej" Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Ogień Ale własnie ten trailer pokazuje dlaczego angielski dublaż będzie zyebany. Swoją drogą będzie bundelek z XOX i całą trylogią (szkoda, że Redux nie dostanie patcha pod 4K ale nie można mieć wszystkiego) Cytuj
Sobies 173 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Dlatego oglądajcie prawilną, RUS wersję: 2 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 (edytowane) 14 minut temu, _Be_ napisał: Ogień Ale własnie ten trailer pokazuje dlaczego angielski dublaż będzie zyebany. + milon! Pozwolę sobie zatem wstawić jedyną koszerną wersję trailera... Edyta: Sobies, Ty luju! Edytowane 8 stycznia 2019 przez Czezare Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 Preorder złożony na shopTo i mam nadzieję że grę dostanę dzień przed premierą żeby już w piątek i weekend na(pipi)iac Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 stycznia 2019 Opublikowano 9 stycznia 2019 Fajnie, ale na YT do tego trailera nie ma napisów. Ni angielskich ni polskich. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 9 stycznia 2019 Opublikowano 9 stycznia 2019 Świetnie to wygląda. Czuć przeskok generacji. Będzie survival, pełna gębą, ale jak tam fabula ? Wiemy cos więcej ? Pozostałe części a zwłaszcza ostatnia była mega wciągająca. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 9 stycznia 2019 Opublikowano 9 stycznia 2019 Zaje.bista limitowana edycja ekskluzywna z uniwersum Metra. W pudle znajdziemy: W pełni funkcjonalny zegarek Nixie Maskę gazową z filtrem Działającą latarkę Bullet, stworzoną z łuski prawdziwego naboju Spartański nieśmiertelnik z wygrawerowanym imieniem otrzymującego zestaw Skórzany pokrowiec na mapę oraz mapę podróży Aurorą z gry Personalizowany certyfikat autentyczności podpisany przez Dmitrija Głuchowskiego i Andrew Prokhorowa A wszystko to wkonane recznie Niestety, chyba nie do kupienia dla zwyklego smiertelnika. 2 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 9 stycznia 2019 Opublikowano 9 stycznia 2019 7 godzin temu, Voytec napisał: Fajnie, ale na YT do tego trailera nie ma napisów. Ni angielskich ni polskich. Zapomniałem, że z Ciebie taki młodzik Ja tam w szkole miałem rosyjski - "ałfawit uzie my znajem..." itd. Choć wszystko fonetycznie ogarniałem, bo z tym pisaniem to do dziś mam problemy (odczytam, ale będzie to dukanie analfabety) Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 9 stycznia 2019 Opublikowano 9 stycznia 2019 Za taki zegareczek bym grube hajsy dal. Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 Szkoda, ze takich kolekcjonerek Nam nie robia. Bylo by sie o nie zabijac. Szacun dla deweloperow. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 14 godzin temu, Wredny napisał: Zapomniałem, że z Ciebie taki młodzik Ja tam w szkole miałem rosyjski - "ałfawit uzie my znajem..." itd. Choć wszystko fonetycznie ogarniałem, bo z tym pisaniem to do dziś mam problemy (odczytam, ale będzie to dukanie analfabety) Czyli z rosyjskim u Ciebie tak jak z polskim. Ale edycja Artema przecudowna. Trzeba będzie śledzić kanały Metra i wziąć udział w konkursie. Prawdopodobieństwo wygrania będzie jak w totka ale cóż... zawsze warto próbować Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 Bedzie do kupienia na ebay Cytuj
MEVEK 3 514 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 12 godzin temu, Bansai napisał: Za taki zegareczek bym grube hajsy dal. 1 godzinę temu, u55r napisał: Bedzie do kupienia na ebay Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 10 stycznia 2019 Opublikowano 10 stycznia 2019 (edytowane) Pierwszy odcinek Making Off. Cholera, oglądając to jeszcze bardziej mam ochotę rzucić im pieniądze za grę. Studio w Kijowie wygląda strasznie. Na Malcie to już zupełnie inna historia Edytowane 10 stycznia 2019 przez Voytec Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Kusi mnie Aurora, ale cholewa wie, co w tym Expansion pass będzie. Bo grę na bank biorę na premierę. Szkoda też, że nie pokusili się o edycję jaką miał FC Primal, tyle, że zamiast słownika taki artbook. Do takiej gry idealnie by pasowała taka EK. Cytuj
Ryo-San 1 756 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 W dniu 10.01.2019 o 17:36, Voytec napisał: Pierwszy odcinek Making Off. Bardzo częsty błąd, szczególnie u ludzi którzy dopiero zaczynają przygodę z branżą filmową także poprawię - making OF! Przez jedno FFFFFFFFFFFFFFFFFFF 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 9 minut temu, PiotrekP napisał: Kusi mnie Aurora, ale cholewa wie, co w tym Expansion pass będzie. Bo grę na bank biorę na premierę. Szkoda też, że nie pokusili się o edycję jaką miał FC Primal, tyle, że zamiast słownika taki artbook. Do takiej gry idealnie by pasowała taka EK. Hmmm, mam mieszane uczucia co do Expansion Passa. Dopiero co splatynowałem z nowym rokiem Last Light i różnica między podstawką, a dodatkami jest zbyt duża. Założyłem sobie 100% trofeów co wiąże się razem z wymaksowaniem DLC ale te są tak brutalnie nijakie, że ciężko się w nie gra. Najlepiej wypadają 3 misje Pawła, Khana i Anny, ale to za mało, żeby powiedzieć że dodatki są choćby spoko. Pozostał mi jeden, w którym wychodzi się na powierzchnię i szuka 30 artefaktów i podobno on jest w miarę sensowny, ale tak czy siak - DLC są słabe. Mam nadzieję, że 4A wzięli sobie do serca jak wydaje się dodatki do gry. CDPR i Techland na pewno chętnie podpowiedzą to i owo. 2 minuty temu, Ryo-San napisał: Bardzo częsty błąd, szczególnie u ludzi którzy dopiero zaczynają przygodę z branżą filmową także poprawię - making OF! Przez jedno FFFFFFFFFFFFFFFFFFF Okkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 (edytowane) @Voytec tym bardziej stawiam, że tu będzie tak samo. Bo gra będzie w stylu: dojazd ciuchcią na miejsce- misje główne aby ruszyć dalej- opcjonalne misje dodatkowe i exploracja- wejście do ciuchci i wybranie kolejnego punktu podróży. Więc odpadają jakieś misje w tych strefach, bo zanim wyjdzie dlc, będziesz już w kolejnej miejscówce. Kolejna rzecz to brak jakiegoś nowego gameplayu, albo choćby info co ten EP ma zawierać. Edytowane 15 stycznia 2019 przez PiotrekP Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 W dniu 10.01.2019 o 17:36, Voytec napisał: Cholera, oglądając to jeszcze bardziej mam ochotę rzucić im pieniądze za grę To samo pomyślałem Widzę grupę ludzi, którzy zaczynali w jakimś baraku na Ukrainie żeby dzięki pasji zrobić świetną serię gierek. U mnie day one zakup, widzę, że raczej mały hype na forum i pewnie część osób kupi ten szrot od Bioware i aż się nie dobrze robi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi