Opublikowano 12 lutego 20196 l Jest wtorek. Premiera w piątek. Gdzie jest jakis gameplay z ps4 czy koksa?
Opublikowano 12 lutego 20196 l Wiesz ze to nikogo. Ja wiem ze najlepiej na RTXach ale nie gram na taborecie jak zwierz
Opublikowano 12 lutego 20196 l Ja tez nie i tez jestem bardzo ciekawy jak ta gra będzie niby wyglądać w natywnym 4k na Xbox One X (o ile będzie) Może tak jak Forza wymyśliła ustawienia wyższe niż Ultra - (EKSTREMALNE), tak twórcy metro wymyśla cos niższego niż Ultra Low. Szkoda, że jak zwykle pchają się w rozdziałki, nie jestem fanem podbijania jej na sile przez pryzmat grafiki czy płynności. Edytowane 12 lutego 20196 l przez easye
Opublikowano 12 lutego 20196 l Interesujące jak bardzo ciekawi cię to jak będzie gra chodzić na konsoli, której nie posiadasz
Opublikowano 12 lutego 20196 l 29 minut temu, easye napisał: Ja tez nie i tez jestem bardzo ciekawy jak ta gra będzie niby wyglądać w natywnym 4k na Xbox One X (o ile będzie) Może tak jak Forza wymyśliła ustawienia wyższe niż Ultra - (EKSTREMALNE), tak twórcy metro wymyśla cos niższego niż Ultra Low. Szkoda, że jak zwykle pchają się w rozdziałki, nie jestem fanem podbijania jej na sile przez pryzmat grafiki czy płynności. No R* w RDR2 jakos potrafi. Wiem ze nie ta liga devow ale Metro jest o wiele mniejsze niz ten moloch. Czekam na jakis material bo ogralem poprzednie i było sympatiko. A tu troche nie wiadoma jest.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Gram sobie teraz tak dla odświeżenia fabuły w metro 2033 i wygląda jak kupa ale klimat ma za(pipi)isty. Dla mnie nie jest ważne czy będzie 4k czy 1080 p czy będą szadery srery ale interesuje mnie czy gra będzie miała dobrą fabułę i klimat. Z technicznych rzeczy tylko aby płynnie chodziła na koksie i będę kontent. Wiadomo że na pc (jak ktoś ma odpowiedniego potwora) może chodzić lepiej i wyglądać ładniej niż na koks czy pro ale naprawdę mało kogo to tutaj obchodzi. My gramy w gry a nie oglądamy graficzke.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Btw. Ktoś streamował wczoraj z PS4 Pro, oczywiście kanał już zbanowany, oczywiście Metro wyglądało bdb. - ale obejrzałem tylko chwilę, nie będę spoilerował sobie, skoro w piątek odbieram swoją kopię :v Nie miałbym obaw co do 4A, długo już pracują nad tytułem, zresztą ich silnik jest bardzo dobry, więc optymalizacja powinna zadowolić wszystkich. Edit: Znajomy recenzuje grę, ale wersję na PC - wszystko wskazuje, że i tam optymalizacja jest dobra (gra bez RTX). Edytowane 12 lutego 20196 l przez Hendrix
Opublikowano 12 lutego 20196 l Też się na jakieś streamy natknąłem, ale były z pc. Trzeba na recki czekać.
Opublikowano 12 lutego 20196 l 5 godzin temu, blantman napisał: Gram sobie teraz tak dla odświeżenia fabuły w metro 2033 i wygląda jak kupa ale klimat ma za(pipi)isty. Dla mnie nie jest ważne czy będzie 4k czy 1080 p czy będą szadery srery ale interesuje mnie czy gra będzie miała dobrą fabułę i klimat. Z technicznych rzeczy tylko aby płynnie chodziła na koksie i będę kontent. Wiadomo że na pc (jak ktoś ma odpowiedniego potwora) może chodzić lepiej i wyglądać ładniej niż na koks czy pro ale naprawdę mało kogo to tutaj obchodzi. My gramy w gry a nie oglądamy graficzke. Też nie gram w grafikę ale jak już mam kupić na premierę za 250 zł to gra ma wyglądać i chodzić przyzwoicie.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Jedyne pocieszenie jest takie ,że dużo redakcji dostało wersje kolekcjonerską na ps4 więc może nie będzie aż tak tragicznie z grafiką.
Opublikowano 12 lutego 20196 l 58 minut temu, devilbot napisał: Też nie gram w grafikę ale jak już mam kupić na premierę za 250 zł to gra ma wyglądać i chodzić przyzwoicie. Otóż to bo taki free Apex robi robotę bez wydawania zlotowek.
Opublikowano 12 lutego 20196 l Godzinę temu, devilbot napisał: Też nie gram w grafikę ale jak już mam kupić na premierę za 250 zł to gra ma wyglądać i chodzić przyzwoicie. No ale będzie, nawet jeśli tylko w 30 i na middle-genach.
Opublikowano 12 lutego 20196 l @easye rzuć okiem nim spadnie z rowerka edyta: będzie możliwość zmiany FoV. Edytowane 12 lutego 20196 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 12 lutego 20196 l Trochę hype mi zszedł oglądając ten stream nie wiem czemu ... jakieś takie to już nie to
Opublikowano 12 lutego 20196 l Taki trochę Fallout 4 (choć ten na PC wyglądał ładniej o tego gameplayu.) Edytowane 12 lutego 20196 l przez easye
Opublikowano 12 lutego 20196 l Na Meta jest pierwsza recka od Playstation Official Magazine UK - 9/10. Cytat The inclusion of new sandbox maps, accessible crafting, and beautiful as well as genuinely horrific moments, ensures Metro Exodus keeps the series on track. Poziomy trudności:
Opublikowano 13 lutego 20196 l Wyglada jak DLC. W sensie całość z E3 będzie dopiero w reedycji na PS5. Chyba oszczedzilem 250zl. Ta gra spadnie z ceny w moment. Meh.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Tu recenzja z xboxa x od Nrgeeka https://youtu.be/r19o4ovTgSU Edytowane 13 lutego 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 13 lutego 20196 l 14 minut temu, Rayos napisał: no co tam? No ale po co wrzucasz po 12 recenzjach jak z każdą minutą będzie przybywać recek i oceny mogą się co chwile zmieniać?