Skocz do zawartości

Metro Exodus

Faka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jednak moje przeczucia dobrze powiedziały, że nie warto brać day one. Lepiej odczekać parę dni jak cena spadnie. Ten walkthrough na ps4 pokazał mi, co jest nie tak z tą grą.

Opublikowano
34 minuty temu, milan napisał:

Rzaxko zmienia sie o wiecej niz 0.5

No średnio bym powiedział bo na dzień dobry było 78 bo 21 reckach jest 80. 

Opublikowano
9 minut temu, PlastikowySmalec napisał:

nie biorę na poważnie jego recenzji, to taki sam baner reklamowy jak jojov14 i krock alon, ile posmarujesz taka bedzie recka

Wątpię ze mu coś posmarowali pewnie nawet nie wiedza o jego istnieniu 

Opublikowano
Godzinę temu, Faka napisał:

No jednak moje przeczucia dobrze powiedziały, że nie warto brać day one. Lepiej odczekać parę dni jak cena spadnie. Ten walkthrough na ps4 pokazał mi, co jest nie tak z tą grą.

Mógłbyś rozwinąć?

to ze gunplay taki sobie to jestem w stanie uwierzyć bo poprzedniczki tez były takie sobie,

ale i tak się jaram bo uwielbiam fpsy

Opublikowano
Godzinę temu, Banan91PL napisał:

Ponoć nie ma ruskiego dubingu do wyboru 

uKOIZcV.gif

Niech ktoś potwierdzi autorytatywnie i na bilion procent, że rosyjski dubbing na koksie jest. Jeśli go nie ma to nie tylko gry nie kupię, ale również nigdy w nią nie zagram...

Opublikowano (edytowane)

Ruskiego nie ma w WERSJI RECENZENCKIEJ. 

z

Spoiler

PPE

Szkoda jedynie, że nie zadbano o głosy niektórych bohaterów – aktorzy nawet w rosyjskiej wersji (nie próbujcie grać z angielskim dubbingiem!) nie zawsze pasują do prezentowanych postaci.

Edytowane przez chris85
Opublikowano
5 minut temu, kubson napisał:

Mógłbyś rozwinąć?

Nie czuję tej gry po prostu, to jest to samo Metro co poprzednie, skoro w temacie gunplayu nic nie ruszyli, bo również dobrze pamiętam jak było w poprzedniej. Miałem nadzieję, że ten hud też coś urozmaicą, poprawią, a dalej jest okropny jak w jedynce. Tak jak napisałem, day one nie biorę,  poczekam jak potanieje i kupię, a tymczasem wolałem kupić Mutantów, a też w klimacie w postapo.

Opublikowano

Gierka juz w napedzie, prosto z pracy pojechalem po swoja kopie, nie czytalem ani jednej recenzji, mom to w chooju, zaraz odpale i przekonam sie co i jak. :cool:

• Plusik 5
  • Lubię! 2
Opublikowano
22 minuty temu, PlastikowySmalec napisał:

to oglądnij jego zachwyty nad jeszcze większym tytułem Assasins Creed Origins, dobrze wiedzą kto i jak

Origins jak i Oddyseja są bardzo fajne mnie tez się mega podobały ;)