Opublikowano 13 lutego 20196 l Autor No jednak moje przeczucia dobrze powiedziały, że nie warto brać day one. Lepiej odczekać parę dni jak cena spadnie. Ten walkthrough na ps4 pokazał mi, co jest nie tak z tą grą.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Na szybko sprawdziłem 3 recki i opinie są od bardzo dobrych do fantastycznych, więc czuję że przyjęta zostanie bardzo dobrze.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Czyli wyszła bardzo dobra gra ale nie przełomowa , nikt chyba nie spodziewał się że metro będzie GOTY ale i tak w tym okresie nic już lepszego się nie ukaże.
Opublikowano 13 lutego 20196 l "gra za często odbiera Ci swobodę", "gra jest najlepsza gdy odbywa się faktycznie w metrach", "gunplay taki sobie" no nie wiem,.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Ja czytalem jecna zolta i mamy kolejne ubi. Nawet nie wiedzialem ze nowe metro bedzie OW
Opublikowano 13 lutego 20196 l Ponoć nie ma ruskiego dubingu do wyboru na xox w 4k podobno rozpiedziel na miarę rdr2 Edytowane 13 lutego 20196 l przez Banan91PL
Opublikowano 13 lutego 20196 l 6 minut temu, Banan91PL napisał: Ponoć nie ma ruskiego dubingu do wyboru na xox w 4k podobno rozpiedziel na miarę rdr2 Czyli wezme wersje pro by nie rozpieszczać się , zresztą rozmazany obraz jak w rdr2 plus konsola w trybie jet pewnie dodają klimatu.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 9 minut temu, Banan91PL napisał: Ponoć nie ma ruskiego dubingu do wyboru na xox w 4k podobno rozpiedziel na miarę rdr2 gdzieś czytałem w recenzji że jest
Opublikowano 13 lutego 20196 l 11 minut temu, Banan91PL napisał: Ponoć nie ma ruskiego dubingu do wyboru skąd takie info?
Opublikowano 13 lutego 20196 l recki na MC to tylko te zolte, przynajmniej wychodzi na co ludzie zwracaja uwage.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 34 minuty temu, milan napisał: Rzaxko zmienia sie o wiecej niz 0.5 No średnio bym powiedział bo na dzień dobry było 78 bo 21 reckach jest 80.
Opublikowano 13 lutego 20196 l Godzinę temu, Banan91PL napisał: Tu recenzja z xboxa x od Nrgeeka https://youtu.be/r19o4ovTgSU nie biorę na poważnie jego recenzji, to taki sam baner reklamowy jak jojov14 i krock alon, ile posmarujesz taka bedzie recka
Opublikowano 13 lutego 20196 l 50 minut temu, messer88 napisał: skąd takie info? Ruskiego dubbingu nie ma w wersji recenzenckiej. NRgeek mówi, że to hit na który czekaliśmy. Natywne 4K na koxie
Opublikowano 13 lutego 20196 l 9 minut temu, PlastikowySmalec napisał: nie biorę na poważnie jego recenzji, to taki sam baner reklamowy jak jojov14 i krock alon, ile posmarujesz taka bedzie recka Wątpię ze mu coś posmarowali pewnie nawet nie wiedza o jego istnieniu
Opublikowano 13 lutego 20196 l Godzinę temu, Faka napisał: No jednak moje przeczucia dobrze powiedziały, że nie warto brać day one. Lepiej odczekać parę dni jak cena spadnie. Ten walkthrough na ps4 pokazał mi, co jest nie tak z tą grą. Mógłbyś rozwinąć? to ze gunplay taki sobie to jestem w stanie uwierzyć bo poprzedniczki tez były takie sobie, ale i tak się jaram bo uwielbiam fpsy
Opublikowano 13 lutego 20196 l Godzinę temu, Banan91PL napisał: Ponoć nie ma ruskiego dubingu do wyboru Niech ktoś potwierdzi autorytatywnie i na bilion procent, że rosyjski dubbing na koksie jest. Jeśli go nie ma to nie tylko gry nie kupię, ale również nigdy w nią nie zagram...
Opublikowano 13 lutego 20196 l Ruskiego nie ma w WERSJI RECENZENCKIEJ. z Spoiler PPE Szkoda jedynie, że nie zadbano o głosy niektórych bohaterów – aktorzy nawet w rosyjskiej wersji (nie próbujcie grać z angielskim dubbingiem!) nie zawsze pasują do prezentowanych postaci. Edytowane 13 lutego 20196 l przez chris85
Opublikowano 13 lutego 20196 l Autor 5 minut temu, kubson napisał: Mógłbyś rozwinąć? Nie czuję tej gry po prostu, to jest to samo Metro co poprzednie, skoro w temacie gunplayu nic nie ruszyli, bo również dobrze pamiętam jak było w poprzedniej. Miałem nadzieję, że ten hud też coś urozmaicą, poprawią, a dalej jest okropny jak w jedynce. Tak jak napisałem, day one nie biorę, poczekam jak potanieje i kupię, a tymczasem wolałem kupić Mutantów, a też w klimacie w postapo.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 40 minut temu, Banan91PL napisał: Wątpię ze mu coś posmarowali pewnie nawet nie wiedza o jego istnieniu to oglądnij jego zachwyty nad jeszcze większym tytułem Assasins Creed Origins, dobrze wiedzą kto i jak
Opublikowano 13 lutego 20196 l Gierka juz w napedzie, prosto z pracy pojechalem po swoja kopie, nie czytalem ani jednej recenzji, mom to w chooju, zaraz odpale i przekonam sie co i jak.
Opublikowano 13 lutego 20196 l 22 minuty temu, PlastikowySmalec napisał: to oglądnij jego zachwyty nad jeszcze większym tytułem Assasins Creed Origins, dobrze wiedzą kto i jak Origins jak i Oddyseja są bardzo fajne mnie tez się mega podobały