Skocz do zawartości

Metro Exodus

Featured Replies

Opublikowano

Ładnie to na konsolach zrobili, nie ma co - podobno na Pro tez wygląda świetnie.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 99,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gierka pękła w kilka dni. Bardzo dobry tytuł i szczere, pozytywne zaskoczenie tego roku. Tak, gra ma kilka wad takich jak: - słaba animacja - małe błędy techniczne - niemowę główne

• Ok, czyli standardowe "nie znam się, ale się wypowiem". Metro 2035, to wstęp do wydarzeń z Exodus, więc zarzuty jakoby było za mało Metra w Metrze nie trafione. Flagowy obraz powierzchni w Metrze

• Gierka juz w napedzie, prosto z pracy pojechalem po swoja kopie, nie czytalem ani jednej recenzji, mom to w chooju, zaraz odpale i przekonam sie co i jak.

Opublikowano

Juz sie sciaga. Nie moge doczekac sie piatku. 

Opublikowano

Panowie a jak przycebulić z Argentyny?

Nigdy tego nie robiłem a 70zl kusi.

Edit//

Dobra spojrzałem na wątek z marketplace [emoji4]

Opublikowano
21 minut temu, easye napisał:

Ładnie to na konsolach zrobili, nie ma co - podobno na Pro tez wygląda świetnie.

A jak to wygląda na Pro?

Opublikowano
Godzinę temu, Mojave napisał:

Juz sie sciaga. Nie moge doczekac sie piatku. 

43y22Gcg.jpg

#teampudełka

:fsg:

Opublikowano

2010 pytal sie o ciebie kabi.

Opublikowano

P O L S K I E   N A P I S Y 

:banderas: 

Opublikowano
4 minuty temu, Mojave napisał:

2010 pytal sie o ciebie kabi.

W sensie ze jestem zacofany? Przeciez to ty czekasz jak w kolejce w 89 xD

Opublikowano
Godzinę temu, ASX napisał:

A jak to wygląda na Pro?

Edytowane przez easye

Opublikowano
3 minuty temu, kanabis napisał:

W sensie ze jestem zacofany? Przeciez to ty czekasz jak w kolejce w 89 xD

Ja sie juz nastawiam na xcloud. :)

Opublikowano
13 minut temu, Mojave napisał:

Ja sie juz nastawiam na xcloud. :)

Nie wiem co to jest , mysle ze do ostroleki to dojdzie gdzies kolo 2022. Wtedy pogadamy

Opublikowano
35 minut temu, kanabis napisał:

43y22Gcg.jpg

#teampudełka

:fsg:

w wersji na xboxa darmowo gierka w wersji na ps4 motyw dasha xD  Ehhhhh to nie cw więc tylko się pośmieje :pawel:

Opublikowano

To milo ze dodali gierki ktore zostaly ograne 6 lat temu i wiecej :)

Opublikowano

Prośba do Ciebie Bonzaj. Wiem, że grasz na koksie z ruskim dubem. Widzę też po zamieszczonych przez Ciebie fotach, że masz przy tym włączone angielskie napisy. Rozumiem, że combo rosyjski dub + polskie napisy jest możliwe?

Opublikowano

Dla mnie i jedno i drugie tyle samo warte bo nie skorzystalbym ani z tego ani z tego 

Opublikowano

Ale Kabi nie mierz wszystkich swoją miarą. To że ty byś nie skorzystał to nie znaczy, że wszyscy inni też nie.

Mi też jest to obojętne bo gry dawno ograne A calkiem niedawno wbilem w obu grach platyne w ramach odświeżenia serii ale jest wiele ludzi którzy chętnie by sobie ograli te gry i kupując Exodus dostają je za darmo i mogą to zrobić. Fajny gest, warto to doceniać. :)

Opublikowano

Jak sie na AC5 rzucali wszyscy przy AC7 to bylo ok, a teraz jak dodali 2033 to juz zle, bo nie ma bonusa na PS4. xD

Opublikowano
13 godzin temu, Bansai napisał:

Kilka screenow z poczatku:

ADuxqxD.png

ZxXLtCn.png

dPQCsLe.png

LYjHDAn.png

veLegKQ.png

PWQOlsl.png

Poki co sztos, no ale jestem fanboyem tej serii takze ten...

Ten pokój z mapa to jest D6, nie?

Opublikowano
Godzinę temu, suteq napisał:

Ale Kabi nie mierz wszystkich swoją miarą. To że ty byś nie skorzystał to nie znaczy, że wszyscy inni też nie.

Mi też jest to obojętne bo gry dawno ograne A calkiem niedawno wbilem w obu grach platyne w ramach odświeżenia serii ale jest wiele ludzi którzy chętnie by sobie ograli te gry i kupując Exodus dostają je za darmo i mogą to zrobić. Fajny gest, warto to doceniać. :)

To Blantman zaczal. Logiczne ze lepiej dostac za darmo gry niz motyw.

Tylko po co jakies glupie wycieczki jak w cw. Co mnie jako posiadacza ps4 obchodzi co dostali posiadacze xone. Mam byc teraz zly na sony przez to? :)

Opublikowano

Jest w końcu rosyjski dubbing na PS4? 

Edit:jest

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i nie wiem, czy kupować bo gra posiada buga.

W recenzjach piszą, że karabiny się zacinają  :i_am_so_happy:

Spoiler

Pozdrawiam liderów!

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

Jest w końcu rosyjski dubbing na PS4? 

Edit:jest

Ale jak to na PS4 będziesz grał a nie na pc w 60fps?