Opublikowano 14 lutego 20196 l Ładnie to na konsolach zrobili, nie ma co - podobno na Pro tez wygląda świetnie.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Panowie a jak przycebulić z Argentyny?Nigdy tego nie robiłem a 70zl kusi. Edit//Dobra spojrzałem na wątek z marketplace [emoji4]
Opublikowano 14 lutego 20196 l 21 minut temu, easye napisał: Ładnie to na konsolach zrobili, nie ma co - podobno na Pro tez wygląda świetnie. A jak to wygląda na Pro?
Opublikowano 14 lutego 20196 l Godzinę temu, Mojave napisał: Juz sie sciaga. Nie moge doczekac sie piatku. #teampudełka
Opublikowano 14 lutego 20196 l 4 minuty temu, Mojave napisał: 2010 pytal sie o ciebie kabi. W sensie ze jestem zacofany? Przeciez to ty czekasz jak w kolejce w 89 xD
Opublikowano 14 lutego 20196 l Godzinę temu, ASX napisał: A jak to wygląda na Pro? Edytowane 14 lutego 20196 l przez easye
Opublikowano 14 lutego 20196 l 3 minuty temu, kanabis napisał: W sensie ze jestem zacofany? Przeciez to ty czekasz jak w kolejce w 89 xD Ja sie juz nastawiam na xcloud.
Opublikowano 14 lutego 20196 l jak tam z ruskim audio na plejstejśyn? Da się normalnie zmienić w opcjach czy jakieś myki jak na x trzeba stosować
Opublikowano 14 lutego 20196 l 13 minut temu, Mojave napisał: Ja sie juz nastawiam na xcloud. Nie wiem co to jest , mysle ze do ostroleki to dojdzie gdzies kolo 2022. Wtedy pogadamy
Opublikowano 14 lutego 20196 l 35 minut temu, kanabis napisał: #teampudełka w wersji na xboxa darmowo gierka w wersji na ps4 motyw dasha xD Ehhhhh to nie cw więc tylko się pośmieje
Opublikowano 14 lutego 20196 l Prośba do Ciebie Bonzaj. Wiem, że grasz na koksie z ruskim dubem. Widzę też po zamieszczonych przez Ciebie fotach, że masz przy tym włączone angielskie napisy. Rozumiem, że combo rosyjski dub + polskie napisy jest możliwe?
Opublikowano 14 lutego 20196 l 7 minut temu, kanabis napisał: To milo ze dodali gierki ktore zostaly ograne 6 lat temu i wiecej No motyw dynamiczny to to nie jest, ale zawsze coś.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Dla mnie i jedno i drugie tyle samo warte bo nie skorzystalbym ani z tego ani z tego
Opublikowano 14 lutego 20196 l Ale Kabi nie mierz wszystkich swoją miarą. To że ty byś nie skorzystał to nie znaczy, że wszyscy inni też nie. Mi też jest to obojętne bo gry dawno ograne A calkiem niedawno wbilem w obu grach platyne w ramach odświeżenia serii ale jest wiele ludzi którzy chętnie by sobie ograli te gry i kupując Exodus dostają je za darmo i mogą to zrobić. Fajny gest, warto to doceniać.
Opublikowano 14 lutego 20196 l Jak sie na AC5 rzucali wszyscy przy AC7 to bylo ok, a teraz jak dodali 2033 to juz zle, bo nie ma bonusa na PS4. xD
Opublikowano 14 lutego 20196 l 13 godzin temu, Bansai napisał: Kilka screenow z poczatku: Poki co sztos, no ale jestem fanboyem tej serii takze ten... Ten pokój z mapa to jest D6, nie?
Opublikowano 14 lutego 20196 l Godzinę temu, suteq napisał: Ale Kabi nie mierz wszystkich swoją miarą. To że ty byś nie skorzystał to nie znaczy, że wszyscy inni też nie. Mi też jest to obojętne bo gry dawno ograne A calkiem niedawno wbilem w obu grach platyne w ramach odświeżenia serii ale jest wiele ludzi którzy chętnie by sobie ograli te gry i kupując Exodus dostają je za darmo i mogą to zrobić. Fajny gest, warto to doceniać. To Blantman zaczal. Logiczne ze lepiej dostac za darmo gry niz motyw. Tylko po co jakies glupie wycieczki jak w cw. Co mnie jako posiadacza ps4 obchodzi co dostali posiadacze xone. Mam byc teraz zly na sony przez to?
Opublikowano 14 lutego 20196 l Jest w końcu rosyjski dubbing na PS4? Edit:jest Edytowane 14 lutego 20196 l przez easye
Opublikowano 14 lutego 20196 l No i nie wiem, czy kupować bo gra posiada buga. W recenzjach piszą, że karabiny się zacinają Spoiler Pozdrawiam liderów!
Opublikowano 14 lutego 20196 l Godzinę temu, easye napisał: Jest w końcu rosyjski dubbing na PS4? Edit:jest Ale jak to na PS4 będziesz grał a nie na pc w 60fps?