II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 10 minut temu, Voytec napisał: Co? No przeciez wszystko odpalone na pro w pseudo 4K i HDR, konsola wyje i tyle. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Moje PRO nie wyło, fat był nieznośny momentami można skończyć temat bo to loteria. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 I to jest ten moment ... Gra wyłączona od kilku godzin, a łapię się na tym, że podświadomie planuję strategie wieczornej rozgrywki. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 kurde postacie i ta cala fabuła to taki idiotyzm, no nie moge tego kupić, moze dlatego ze nie czytałem książek postacie z far cry maja tone wiecej charyzmy od tych Saszow i Maszow lokacje, te otwarte mapy, survival i swobodna eksploracja - tu mnie maja w całości przez customizacje broni bardzo fajnie je czuc, strzelba mega soczysta, a snajpa z dystansu fajnie wprowadza panike we wrogich obozach momentami wyglada jak remaster last light, momentami fotoreal, mocno nierówno ale ogólnie mega dobrze, efekty pogodowe (burza i deszczyk :3) i dynamiczny cykl dzien-noc piesci moja moszne rozumiem w pełni oceny 8/10 2 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Ale Ranger Hardcore jest ciężki. Jesteśmy praktycznie na jeden albo dwa pociski, w zależności gdzie dostaniemy. Przeciwnicy tez padają na strzała, chyba że dostaną w rękę czy nogę. Ale jest mega cieżko jak na razie. Muszę się przyzwyczaić ale jest survival. Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 (edytowane) Kod na Season Pass w edycji Metro Exodus Aurora dał mi dynamiczny motyw zamiast przepustki sezonowej. Co mogę w tej sytuacji zrobić? Edit: wygląda na to, że nie tylko mi się to przytrafiło i twórcy już pracują nad problemem: Edytowane 15 lutego 2019 przez DJ1988 Nowe informacje Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Ładna ta gra. Efekty świetlne "robią" robotę. Nie mogę znaleźć zmiany trybu ognia.. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 4 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: I to jest ten moment ... Gra wyłączona od kilku godzin, a łapię się na tym, że podświadomie planuję strategie wieczornej rozgrywki. Dlatego kocham gry w otwartym świecie. Oczywiście te dobre gry. Siedzisz w robocie i myślisz gdzie pójdziesz i co zrobisz. Nerd things Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 To nie jest gra z otwartym światem. Ile można to powtarzać? 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 @Voytec Ranger Hardcore na start? Grubo Sam się nad tym zastanawiam, bo gry survivalowe lubię smakować właśnie na hardkorowo, ale ciekawi mnie co z tymi tutorialami - co tracę? No i sekwencje QTE - na RH znika HUD, więc na ekranie nie pojawią się przyciski, czy jak to jest? Chyba zacznę na Normalu, ogarnę podstawy, a po paru godzinach, jak załapię co i jak to odpalę nową grę na RH. Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Odpadlem na razie przy pociagu. Ciagle krzycza imie, bron plywa, glupi przeciwnicy. Gra strasznie liniowa i ciagle mi mowi co mam robic, jak nie ma tych glupich cut scenek. Czuje sie jak jakas malpa w laboratorium. No strasznie slabo na poczatku, ale RDR2 tez takie bylo i pozniej sie rozkrecilo, wiec mam nadzieje, ze w koncu pogram. A nie, press X to crawl under the wall i pozniej 10 minut filmik. Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 3 godziny temu, Voytec napisał: Ale Ranger Hardcore jest ciężki. Jesteśmy praktycznie na jeden albo dwa pociski, w zależności gdzie dostaniemy. Przeciwnicy tez padają na strzała, chyba że dostaną w rękę czy nogę. Ale jest mega cieżko jak na razie. Muszę się przyzwyczaić ale jest survival. 39 minut temu, Wredny napisał: @Voytec Ranger Hardcore na start? Grubo Sam się nad tym zastanawiam, bo gry survivalowe lubię smakować właśnie na hardkorowo, ale ciekawi mnie co z tymi tutorialami - co tracę? No i sekwencje QTE - na RH znika HUD, więc na ekranie nie pojawią się przyciski, czy jak to jest? Chyba zacznę na Normalu, ogarnę podstawy, a po paru godzinach, jak załapię co i jak to odpalę nową grę na RH. Ja się chyba pośpieszyłem z poziomem Stalker... albo coś jest zyebane. Rozumiem bycie na hita, dwa ale coś jest nie tak ze stealth. Ciągle mnie ktoś wypatrzy choć siedzę przyczajony w cieniu i to typy co siedzą sporo metrów dalej albo za osłoną. Nim zdążę się obrócić dwa strzały i wczytaj grę Jest intensywnie. No i szkoda, że nie da się zmienić poziomu trudności, a przynajmniej na Stalkerze się nie da. 1 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Gram na Normalu - nie mam cisnienia na platynę, więc pierwsze przejście robię pod poznanie gierki, a jak mnie zachwyci, to kiedyś się wróci Graficznie miazga - poziom detali, oświetlenie - ale to METRO, więc już zdążyłem się do tego przyzwyczaić. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 (edytowane) 55 minut temu, Wredny napisał: @Voytec Ranger Hardcore na start? Grubo Sam się nad tym zastanawiam, bo gry survivalowe lubię smakować właśnie na hardkorowo, ale ciekawi mnie co z tymi tutorialami - co tracę? No i sekwencje QTE - na RH znika HUD, więc na ekranie nie pojawią się przyciski, czy jak to jest? Chyba zacznę na Normalu, ogarnę podstawy, a po paru godzinach, jak załapię co i jak to odpalę nową grę na RH. Tak, Ranger Hardcore od początku i jest... teraz już zayebiscie. W pierwszych starociach musiałem się przyzwyczaić ale po chwili jak ogarniesz że nie musisz celować koniecznie w głowę żeby kogoś na hita powalić to idzie fajnie. Dzięki temu jest napięcie jak spotkasz przeciwników i trzeba dbać o zapasy amunicji. Poza tym powiem Ci że ja właśnie co, bo miesiąc temu splatynowalem LL i poziom Stalkera na trudnym mam na świeżo HUD nie jest tak idiotycznie ograniczony na tym poziomie jak w Last Light. Jak podchodzisz do rzeczy, z którymi możesz wejść w interakcje to wyświetla się ikona. Po przytrzymaniu L1 albo R1 wyświetla się HUD żeby sprawdzić ile jest amunicji albo czasu. Ale jest survival, jest wyzwanie i przede wszystkim frajda. Gra wyglada obłędnie i ilość detali przygniata. 45 minut temu, Mojave napisał: Odpadlem na razie przy pociagu. Ciagle krzycza imie, bron plywa, glupi przeciwnicy. Gra strasznie liniowa i ciagle mi mowi co mam robic, jak nie ma tych glupich cut scenek. Czuje sie jak jakas malpa w laboratorium. No strasznie slabo na poczatku, ale RDR2 tez takie bylo i pozniej sie rozkrecilo, wiec mam nadzieje, ze w koncu pogram. A nie, press X to crawl under the wall i pozniej 10 minut filmik. Bo to jest tak liniowa gra jak poprzednie części i jeżeli oczekiwało się otwartego świata to będzie zawód. Są bardziej otwarte poziomy i tyle. Kurde, to jest liniowy single-playerowy shooter. Edytowane 15 lutego 2019 przez Voytec Cytuj
Gość Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Czy w kazdym single player shooterze tak bron plywa? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 (edytowane) Na bieda ps4 nie jest źle. Najbardziej nierówna jest rzecz jasna grafa. Z jednej strony mamy niezłe efekty pogodowe, cienie, twarze i ogólnie postacie. Za to niektóre tekstury otoczenia to jakby podrasowany Last Light Redux. Po półtorej godzinie jakoś spadków płynności nie zauważyłem, a moja czarnulka najgłośniej zawyła dwa razy- w menu pauzy. Edytowane 15 lutego 2019 przez PiotrekP Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 41 minut temu, Voytec napisał: Bo to jest tak liniowa gra jak poprzednie części i jeżeli oczekiwało się otwartego świata to będzie zawód. Są bardziej otwarte poziomy i tyle. Kurde, to jest liniowy single-playerowy shooter Mojave nawet nie grał w poprzednie części Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 2 godziny temu, Voytec napisał: To nie jest gra z otwartym światem. Ile można to powtarzać? Spokojnie, ja to wiem. Uwielbiamy poprzednie części więc sporo czytałem o tym czym Exodus ma być. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 1 godzinę temu, Mojave napisał: Odpadlem na razie przy pociagu. Ciagle krzycza imie, bron plywa, glupi przeciwnicy. Gra strasznie liniowa i ciagle mi mowi co mam robic, jak nie ma tych glupich cut scenek. Czuje sie jak jakas malpa w laboratorium. No strasznie slabo na poczatku, ale RDR2 tez takie bylo i pozniej sie rozkrecilo, wiec mam nadzieje, ze w koncu pogram. A nie, press X to crawl under the wall i pozniej 10 minut filmik. Jak juz przebrniesz przez prolog i trafisz na otwarte strefy to sa o wiele dluzsze segmenty gdzie sobie po prostu grasz bez prowadzenia za reke. Analogia z RDR2 w sumie na miejscu bo tam tez byl mocno liniowy start. Co masz na mysli mowiac ze bron plywa? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 23 minuty temu, _Be_ napisał: Mojave nawet nie grał w poprzednie części To by wiele tłumaczyło. Dodatkowo trzymanie za rękę powinno być dla mausa na plus. Chłopak nie zgubi się i nie zginie za szybko. Gra go nie pokona tak łatwo jak niektóre które za rękę nie prowadzą:) Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Czytając tę posty przypomina mi się wszystko co było w poprzednich częściach czyli fajnie zapowiadająca się gra ale totalnie niedoyebana technicznie. Tu widzę że oprócz grafiki to nic się nie zmieniło. Cytuj
Boomcio 4 064 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 41 minut temu, Bansai napisał: Co masz na mysli mowiac ze bron plywa? Prwnie celowanie nie jest takie, jak w call of duty... Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Raczej mu chodzi o laga w sterowaniu. Niestety jest i to dość spory =/ Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Spadki do 20 na xox i pspro no niezłe ... Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 15 lutego 2019 Opublikowano 15 lutego 2019 Godzinę temu, bartiz napisał: Czytając tę posty przypomina mi się wszystko co było w poprzednich częściach czyli fajnie zapowiadająca się gra ale totalnie niedoyebana technicznie. Tu widzę że oprócz grafiki to nic się nie zmieniło. niestety, za to Remaster na PS5 pewnie będzie kotem! ^^ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi