blantman 5 780 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 (edytowane) 5 godzin temu, blakuś napisał: Dobra, co trzeba zrobić by Ukryj zawartość Knaź nie zginął na moście? Skończyłem misję po cichu bez mordowania ( ogłuszałem ) a i tak został ranny Czy zabiłeś Spoiler jakiegoś fanatyka wcześniej w kościele? Tu masz to wyjaśnione Spoiler Cytat Escape from the Church unnoticed. After swimming into the Church, reach the upper floor. Escape through the window when the guards start knocking on the door. You now have to sneak and stun enemies. Reach the boat and swim away. Steal the boat in the boat without killing the traders. Sneak and stun the traders. Steal the boat without killing anyone. Reach the cult leader without killing his men. Inside the cult leader's headquarters, focus on sneaking. Reach the leader unnoticed. Don't kill anyone with your knife - this will have a negative impact on the ending. Edytowane 18 lutego 2019 przez blantman Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 @friedrich chodzi ci o tych w tym budynku z czerwonej cegły, gdzie masz ulepszenie na dwa razy więcej ammo? jeśli tak, to klucz otwiera pewne drzwi tam, gdzie zdobywasz drezyne, jest tam oprócz składników jedna przydatna rzecz Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 4 minuty temu, PiotrekP napisał: @friedrich chodzi ci o Ukryj zawartość tych w tym budynku z czerwonej cegły, gdzie masz ulepszenie na dwa razy więcej ammo? jeśli tak, to Ukryj zawartość klucz otwiera pewne drzwi tam, gdzie zdobywasz drezyne, jest tam oprócz składników jedna przydatna rzecz Nie jest potrzebny ten klucz Spoiler można tam dostać się z drugiej strony ja klucza nie miałem a tam wlazłem 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 (edytowane) @blantman można wejść tam bez klucza w tej misji z drezyną, ale po zabiciu Tsar Fish. co do tego na to się dostaje quest, czy samemu trzeba wybadac jak to zrobić? bo zdobyłem wagon, ale rybka dalej żyje Edytowane 18 lutego 2019 przez PiotrekP Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 2 minuty temu, PiotrekP napisał: @blantman można Ukryj zawartość wejść tam bez klucza w tej misji z drezyną, ale po zabiciu Tsar Fish. co do tego Ukryj zawartość na to się dostaje quest, czy samemu trzeba wybadac jak to zrobić? bo zdobyłem wagon, ale rybka dalej żyje Jak już Spoiler zdobyłeś wagon to za późno. Zabijasz rybke poprzez : zadzwonienie dzwonem, wrzucenie trupów do wody i pociągnięcie za dźwignie uwalniającą drezyne Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Godzinę temu, blantman napisał: Czy zabiłeś Pokaż ukrytą zawartość jakiegoś fanatyka wcześniej w kościele? Tu masz to wyjaśnione Pokaż ukrytą zawartość Kurła, dopiero ten ostatni etap zrobiłem, jak Bozia przykazała. Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się zrobić dobre zakończenie, bo nie mam zamiaru powtarzać całej dotychczasowej gry z powodu jakichś tubylców. Z następnymi może lepiej pójdzie. Jestem już na drugiej mapie i z każda chwilą Metro jest coraz lepsze. Fabularny etap między mapami mnie rozwalił, nie mogłem się oderwać od konsoli. Nie mogę się doczekać, gdy znowu odpalę gierę. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 @blantman to musiałem mieć jakiegoś buga, bo na tym dzwonku nie miałem interakcji, a próbowałem kilka razu nacelować. Stwierdziłem więc, że może potem się przyda, więc od podszedłem do dźwigni. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 @up Spoiler dzwonek nie był potrzebny - ciała wrzucone do wody tez zwabiały rybkę. Cytuj
Boomcio 4 061 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Ja p i e r dolę, te konspiracyjne posty na tej stronie mnie rozwaliły, że prychnąłem kawą na blat. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Raz dostałem ponad 10 minusów, bo napisałem coś co było na pudełku z grą i był lament, że to wielki spoiler w fabule. Więc sam wiesz. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Po przyzwyczajeniu do szybszego movmentu (cały styczeń grałem w bfv, od premiery ciagle apex, których jest bardzo szybki) nie mogę teraz sie odnaleźć w tym metro. Suwaki czułości wszystkie na maxa a i tak jakoś wolno to idzie, pływa celownik i jest odczuwalny lag na sterowaniu. Też macie takie odczucia? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Tak, ale chyba taki był zamysł tworców, bo też mam czułość na full, a analogicznie w innym fpsie nie dałbym rady grać na takim ustawieniu. Cytuj
Gość Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Mocno sie mecze przy tej okropnie liniowej grze, ale na powierzchni, juz poza Moskwa, zaczyna byc troche lepiej. Plecak super sprawa, crafting swietnie zrobiony, bron jest swietna. Zaczyna sie robic przyjemnie. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 4 godziny temu, blantman napisał: Czy zabiłeś Pokaż ukrytą zawartość jakiegoś fanatyka wcześniej w kościele? Tu masz to wyjaśnione Pokaż ukrytą zawartość W kościele miałem rozjaśnienie że nikogo nie zabiłem, to samo na łodzi. Dam se ręke uciąć że nikogo na moście nie zabiłem bo używałem pięści... Może miałem jakiegoś buga. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 18 lutego 2019 Autor Opublikowano 18 lutego 2019 (edytowane) Fajny easter egg jest w tej grze, a mianowicie: Spoiler Nawiązanie do HL. Edytowane 18 lutego 2019 przez Faka 1 Cytuj
Boomcio 4 061 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 4 godziny temu, PiotrekP napisał: Raz dostałem ponad 10 minusów, bo napisałem coś co było na pudełku z grą i był lament, że to wielki spoiler w fabule. Więc sam wiesz. Nie każdy czyta pudełka z gier, teraz już będziesz wiedział Cytuj
Boomcio 4 061 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 W dniu 17.02.2019 o 15:15, SpacierShark123 napisał: Pytanko apropo pierwszego otwartego terenu a dokładnie o jednego przeciwnika Ukryj zawartość O co chodzi z tą kulą elektryczną co za nami lata w momencie gdy kradniemy pociąg bandytom? To jakiś przeciwnik i idzie go w jakiś sposób usunąć? To ''Elektra'' . Widać słabo przygotowany do rozgrywki jesteś, "Ołowianego świtu" nie czytałeś kochanieńki Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 (edytowane) 7 godzin temu, Faka napisał: Fajny easter egg jest w tej grze, a mianowicie: Pokaż ukrytą zawartość Nawiązanie do HL. Wołga bardzo mi przypomina niektóre etapy z tej gry. Oczywiście nie samą rozgrywkę ale klimat bloku wschodniego. Te budynki, drewniane wiejskie domki, pociągi, cysterny. Coś pięknego. żal mi było kiedy pociąg ruszył w dalszą drogę. Ale ten etap później, w bunkrze momentami jak Doom Edytowane 18 lutego 2019 przez chris85 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 etap pustynny troche dla mnie downgorad klimatu, jakos odstaje od poprzednich miejscowek, co dalej? dzungla i grobowce z tomb rajdera? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Właśnie tam dotarłem. Wygląda spoko ale kurde klimatu Wołgi, to tam nie ma za grosz Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 56 minut temu, kermit napisał: etap pustynny troche dla mnie downgorad klimatu, jakos odstaje od poprzednich miejscowek, co dalej? dzungla i grobowce z tomb rajdera? Pójdź poszukać map a potem odszczekaj to co powiedziałeś. Ja musiałem po jednej misji skończyć na dzisiaj bo serce prawie nie wytrzymało. Klimat nadal jest a wy szukacie dziury w całym. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 18 minut temu, blantman napisał: Pójdź poszukać map a potem odszczekaj to co powiedziałeś. Ja musiałem po jednej misji skończyć na dzisiaj bo serce prawie nie wytrzymało. Klimat nadal jest a wy szukacie dziury w całym. To twoja pikawa pewnie nie wytrzyma na ostatniej mapie XD Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 Godzinę temu, kermit napisał: etap pustynny troche dla mnie downgorad klimatu, jakos odstaje od poprzednich miejscowek, co dalej? dzungla i grobowce z tomb rajdera? Oj tak, bardziej bezplciowej miejscówki chyba nie dało się wybrać. Po zobaczeniu jej aż mi opadł entuzjazm ale Sekcja w podziemiach gdzie się szuka map trochę to wynagrodzila. Szkoda, bo w sumie liczyłem że w poprzedniej lokacji gdzie widać lasy i zieleń zatrzymany się na dłużej a tutaj spore rozczarowanko. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 11 minut temu, suteq napisał: Oj tak, bardziej bezplciowej miejscówki chyba nie dało się wybrać. Po zobaczeniu jej aż mi opadł entuzjazm ale Ukryj zawartość Sekcja w podziemiach gdzie się szuka map trochę to wynagrodzila. Szkoda, bo w sumie liczyłem że w poprzedniej lokacji gdzie widać lasy i zieleń zatrzymany się na dłużej a tutaj spore rozczarowanko. Spokojnie, spokojnie, jeszcze sie nie rozczarowuj. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 lutego 2019 Opublikowano 18 lutego 2019 No wiem, że pewnie dalej to będzie ale myślałem, że może wcześniej uda się ujrzeć takie krajobrazy i je pozwiedzać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi