Skocz do zawartości

Metro Exodus

Featured Replies

Opublikowano

Czy jest problem z input lagiem? Jest, powinien byc zmniejszony/calkowicie wyeliminowany bez watpienia.

Ale czy gra jest przez to popsuta? Absolutnie nie.

Yebaumem headszoty na lewo i prawo nawet z tym lekkim input lagiem, az tak tragiczny nie jest, nie popadajmy w paranoje.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 100,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gierka pękła w kilka dni. Bardzo dobry tytuł i szczere, pozytywne zaskoczenie tego roku. Tak, gra ma kilka wad takich jak: - słaba animacja - małe błędy techniczne - niemowę główne

• Ok, czyli standardowe "nie znam się, ale się wypowiem". Metro 2035, to wstęp do wydarzeń z Exodus, więc zarzuty jakoby było za mało Metra w Metrze nie trafione. Flagowy obraz powierzchni w Metrze

• Gierka juz w napedzie, prosto z pracy pojechalem po swoja kopie, nie czytalem ani jednej recenzji, mom to w chooju, zaraz odpale i przekonam sie co i jak.

Opublikowano

Wyłączenie asysty poprawia feeling i płynność celowania polecam teraz się gra o wiele lepiej.

Jamantau jezu co tam się wyprawia , Wołga mnie zamuliła a tu bum

Opublikowano
Godzinę temu, creatinfreak napisał:

Platforma ps4.

Pewnie dlatego. 

Opublikowano

W razie czego, to można powtórzyć dany rozdział, nie trzeba zaczynać gry od nowa. :cool:

Opublikowano

U mnie na PS4 jeszcze żadnych poważnych błędów, oprócz komicznych z gatunku "wróg wchodzi w ścianę / lewituje", albo wykręcone ręce Artema, gdy samochodzikiem popindalam po wydmach (no i jeszcze mapę wtedy odpala do góry nogami). Też jestem w trakcie pustynnych wojaży.

Opublikowano

Input lag mi co prawda nie przeszkadza choć różnica pomiędzy ME a takim Borderlands2 jest olbrzymia. Nie mogę jednak dobrze sie skupic na grze w dzień, zwłaszcza w ciemnych lokacjach bo refleksy świetlne z okna mi nie pozwalają. I na nic zdaje się obracanie tv albo zaslanianie roletami okien. Jedyne wyjście to granie poźnym wieczorem lub nocą. 

Poza tym na jakim poziomie trudności zaczęliście grać? Wybrałem hard i gra już na początku zeżarła mnie na śniadanie. Sześć zgonów w przeciagu pierwszej godziny. Może to przez nawyki z Bordelandsów gdzie człowiek pruł przed siebie (czekając jedynie na cooldown skilla) jeszcze nie zdażyłem się przestawić..

Opublikowano

Zacząłem na Normal i pewnie tak już zostawię, chyba że będę miał konkretne pparcie na platynę, w co wątpię, bo za dużo tytułów nadchodzi :)

Opublikowano
W dniu 25.02.2019 o 12:45, messer88 napisał:

Normalnie w opcjach ustawiasz.

Gierke dziś odpaliłem i nie ma takiej opcji na ps4

Opublikowano

Widzę jedynie napisy i ich wybór :/ 

Opublikowano

Nic dziwnego że Fortnite ma taką popularność, skoro ludzie nawet po opcjach gry nie umieją się poruszać:pawel:

Opublikowano

Ej no serio nie ma w opcjach gry, jest tylko język napisów. Niżej nie da się zjechać.

Opublikowano

Gra skończona. Ostatni etap mocno zbliżony do stylu poprzednich odsłon, ale 

Spoiler

kurde czasówka wymuszona, czego nie lubię w grach. Troszkę przegięty wedle mnie. Na stalkerze musi być hardkor, że heh.

Zakończenie miałem złe, czyli 

Spoiler

ku r e w s ko dołujące. Ale odpuścić sobie wesołą rzeź dla dobrego? Nigdy.

Koncówa wygenerowała mi sporo błędów i musiałem kilka razy wczytywać czekpointa.

Generalnie gra bardzo dobra,  dla mnie, jako znafcy prozy - tadam! mocne 8,5/10.

Spoiler

Pierwsza mapa i pustynia najciekawsze, później sporo klaustrofobii nawet na powierzchni.

Opublikowano
9 minut temu, messer88 napisał:

A jaki masz język systemu ustawiony? Ja normalnie mogłem zmieniać przy angliku, może o to chodzi. 

Polski 

Opublikowano
Godzinę temu, Starh napisał:

Ej no serio nie ma w opcjach gry, jest tylko język napisów. Niżej nie da się zjechać.

Bo opcje wersji dubbingu można tylko z menu głównego gry zrobić jeśli mnie pamięć nie myli. Tam wchodzisz w opcje i masz do pobrania plik językowy.

Opublikowano

Panowie jeszcze odnośnie zakonczenia

Wystarczy iż no w pewnej lokacji nikogo nie zabije? Czy obezwładnianie kwadrat/X bez użycia noża się liczy?