Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 5 godzin temu, Cedric napisał: Ciągle o tym Ray Tracingu, a mogliby chociaż dołożyć głos głównemu bohaterowi. Jak oceniacie tę część w stosunku do poprzednich gier serii? Myślę, żeby sprawdzić tego Exodusa, ale poprzednie dwie części to dla mnie takie gierki na 5-6/10. Niespecjalnie dobrze się przy nich bawiłem. Ja przy Exodus bawiłem się bardzo dobrze. Osobiście uważam, że Last Light było lepsze, a 2033 nieco słabsze, choć też mi się podobało. Natomiast, jeżeli dwie pierwsze odsłony nieszczególnie przypadły ci do gustu, to tak jak napisał messer88 - raczej odpuść. Oczywiście możesz spróbować (nawet zachęcam, a nuż się spodoba), ale marnie to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 4 godziny temu, benito82pl napisał: No to tak średnio bym powiedział jestem po 30 min gry i jakoś mnie nie wstrzasla grafa Bo Microsoft się pospieszył i za szybko wrzucił update na serwery. Zmiany wejdą w życie jutro o 2 rano. Na razie gracie bez patcha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 22 minuty temu, orion50 napisał: Bo Microsoft się pospieszył i za szybko wrzucił update na serwery. Zmiany wejdą w życie jutro o 2 rano. Na razie gracie bez patcha Nie zauważyli że grają w 20 fpsach XD? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Otóż nie tym razem, na XSX jest 60fps, jest RT. Nie działają za to dlc - i to one będą dostępne od jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Godzinę temu, Sylvan Wielki napisał: Ja przy Exodus bawiłem się bardzo dobrze. Osobiście uważam, że Last Light było lepsze, a 2033 nieco słabsze, choć też mi się podobało. Natomiast, jeżeli dwie pierwsze odsłony nieszczególnie przypadły ci do gustu, to tak jak napisał messer88 - raczej odpuść. Oczywiście możesz spróbować (nawet zachęcam, a nuż się spodoba), ale marnie to widzę. A dużo open worlda w tej nowej części? Bo z rzeczy które mnie irytowały w poprzednich częściach była taka dość chamska linowość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 55 minut temu, orion50 napisał: Bo Microsoft się pospieszył i za szybko wrzucił update na serwery. Zmiany wejdą w życie jutro o 2 rano. Na razie gracie bez patcha Od wczoraj gramy z patchem, jest RT i 60fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 W takim razie onlinecenter podaję zle informacje. Pardon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 8 minut temu, Cedric napisał: A dużo open worlda w tej nowej części? Bo z rzeczy które mnie irytowały w poprzednich częściach była taka dość chamska linowość. W sumie 2 mapy i jest taka jedna pół otwarta, Wołga jest zajebista ale ta mapa na wyschniętym jeziorze też jest ok i są liniowe przeplatane tymi otwartymi, więc nie jest to nużące. Ale w tych liniowych zwłaszcza w jednej też jest fajnie i klimacik tam jest ciężki. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Fajnie, że się przyłożyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 4 godziny temu, Cedric napisał: A dużo open worlda w tej nowej części? Bo z rzeczy które mnie irytowały w poprzednich częściach była taka dość chamska linowość. Widzę, że kolega @lpcl już odniósł się do pytania. Dodam, że nie jest to klasyczny otwarty świat. Ot czasami pole działań będzie znacznie większe, aniżeli klaustrofobiczny korytarz. Z całą pewnością plusem jest odmienność klimatu poszczególnych placówek. Kosztuj, zwiedzaj, strzelaj, baw się dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 17 minut temu, Sylvan Wielki napisał: Widzę, że kolega @lpcl już odniósł się do pytania. Dodam, że nie jest to klasyczny otwarty świat. Ot czasami pole działań będzie znacznie większe, aniżeli klaustrofobiczny korytarz. Z całą pewnością plusem jest odmienność klimatu poszczególnych placówek. Kosztuj, zwiedzaj, strzelaj, baw się dobrze. Pardon, nie zauważyłem, że to pytanie do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Też Wam Yermak przypomina Szpakowskiego? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 20 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Szczerze mówiąc to przy tym 4K i RT gra wygląda bardzo średnio. Przy tym jest dziwnie ciemna i jakoś te promienie nie sprawiają wrażenia. Nie wiem jak tam wersja z PS4 ale zdarzają się drobne błędy najczęściej zawieszone gdzieś w powietrzu przedmioty. Strzelanie drewniane a pociski wchodzą kiedy i gdzie chcą. Przez błąd z pozyskaniem pojazdu muszę cofnąć się kawał drogi bo loadingi z tej samej mapy nie załatwiają sprawy. Poprzednie części Metro wspominam miło, tu jest tak sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Gra jest świetna, brutalna, klimatyczna, ciężka. Ale za taki nieprecyzyjny aim, to się powinno osobę odpowiedzialną za to wybatożyć. Nawet jak dałem czułość na maksa, wyłączyłem aim assist, to czasami zasadzenie headshota z daleka zakrawa o cud. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Taki urok. Lepiej nie grać w międzyczasie w żadne multi bo powrót do Metra bolesny. A ja też se chyba kupię, w dlcki nie grałem a cena jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Z patchami pod current geny wygląda obłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Na ps4 też źle nie wyglądała ale teraz musi być kot. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 3 godziny temu, Rozi napisał: Z patchami pod current geny wygląda obłędnie. Na PS5 na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 To masz inne PS5, u mnie wygląda obłędnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 Muszę stestować w końcu w najlepszej konsolowej wersji, zrobiliście smaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Czytam i widzę, że warto wrócić i zagrać jeszcze raz po darmowej aktualizacjj. Zaraz lecę do cexa, tylko starocie z szuflady muszę wywlec na wymianę. Ale serio nie ma możliwości wyboru w opcjach 30/60 fps, tylko to drugie jest narzucone? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 a serio byś chciał grać w 30? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 Zobaczył bym różnicę. Wtedy 60 wydaje się mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 29 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2021 (edytowane) Boomcio chce mieć możliwość grania w gorszą wersję. A co nie wolno mu? Edytowane 29 Czerwca 2021 przez lpcl Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi