Opublikowano 11 czerwca 20177 l Pierwsza część to pomnik dla gier platformowych. Cudowna gra z nieprawdopodobna oprawą A/V. Kontynuacja zapowiada się równie wspaniale. Czekam.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Najmocniejszy punkt programu, ale prawda wystarczy kupić starą wersje.
Opublikowano 11 czerwca 20177 l Piękne. Póki co gra targów. Ciarki miałem podczas całego trailera. W dodatku kompozytor grający na pianinie. ładny gest. Oglądam jeszcze raz trailer i chce już w to zagrać. Dajcie mi tylko numer konta. Edytowane 11 czerwca 20177 l przez Hum
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Oryginalny nie będę, no ale gra już jest wspaniała, ta stylistyka, ta muzyka, no wszystko jest perfect, zero skazy
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jedynki nie skończyłem, grałem na lapku i już w pewnym momencie miałem ze 3 fpsy. Dla pierwszej i drugiej części Ori kupię X'a. Arcydzieło!
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Nie moge sie doczekać, mam nadzieje ze soundtrack bedzie miażdżył jak w jedynce
Opublikowano 5 lipca 20177 l Musze to mieć. W sumie idealna gra na zakup XoXa. W natywnym 4k przy tej pięknej kolorowej graficzce i cudownym projekcie lokacji w 60 fps to będzie kosa. Już na One pierwszy Ori zabija oprawą. Kiedy premiera?
Opublikowano 6 lipca 20177 l Od pewnego momentu pierwsza część wskakiwała na absurdalny poziom trudności - przynajmniej dla kogoś kto nie ma zręczności makaka. Skończyłem na NG+ Bloodborne z DLC, DarkSouls3 z DLC i w jestem w trakcie DS2 ale Ori mnie pokonało. Dokładniej drzewo mnie pokonało. Edytowane 7 lipca 20177 l przez friedrich
Opublikowano 6 lipca 20177 l No co ty. Może miałeś za dużego input laga na tv i to cię mogło pokonać, spróbuj ustawić tv na tryb gry i jeszcze raz przejdz.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Mam tryb gra. Po dwóch dniach przechodzenia wody w drzewie - odpuściłem. A gdy dowiedziałem się później na forum, iż ta woda to betka w porównaniu z późniejszymi etapami to już zupełnie dałem spokój. Najlepiej, że mam dwie wersje Ori: podstawową i (dokupioną później za kilka złotych) rozszerzoną :) Bo gra jest piękna. Czekam za trybem Easy dla emerytów.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Ja też z wodą miałem najwięcej problemów. Generalnie reszta nie była jakoś specjalnie trudna.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Ale to był epicki moment z tym drzewem i jeszcze jak muzyka zaczynała przygrywać Poleci calak. To gra jest zbyt piekna, żeby jej odpuścić.
Opublikowano 6 lipca 20177 l No okej ale piszcie w odpowiednim temacie bo wchodzę tu myśląc ze jest nowe info a tu wzdychanie do jedyneczki :/
Opublikowano 7 lipca 20177 l Ciekawi mnie co jeszcze mogą dodać do rozgrywki bo grając teraz w jedynke to pod względem mechaniki i zdolności postaci gra kompletna. Poziomy wiadomo, że pozamiataja. Długość gry na poziomie 15h w zupełności mi wystarczy a do tego jeszcze NG+ i pewnie więcej DLC niż ostatnio. Jak ja bym chciał to w pudełeczku. Może teraz wyjdzie takie wydanie dla wszystkich kontynentów. Czekam na info odnośnie działania gierki na koXie.
Opublikowano 7 lipca 20177 l Ze 2x dłuższą niech będzie bo dla mnie Ori 1 to skończyło się zbyt szybko :(
Opublikowano 7 lipca 20177 l ja wolalbym dlugosc z jedynki bo bylo to idealnie wywazona imo zero znudzenia, a po skonczeniu chce sie jeszcze
Opublikowano 7 lipca 20177 l pierwsze Ori miało IMO idealną długość. W zasadzie, to całe Ori to ideał. No, może dopiero w definitive edition, ale jednak Edytowane 7 lipca 20177 l przez Rayos