Skocz do zawartości

Ori and the Will of the Wisps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem problem podczas

Spoiler

walki z ostatnim bossem, a konkretnie z segmentem ucieczkowym.

Konsola za każdym razem wyłączała się informując o przegrzaniu, mimo że znajduje się w idealnym miejscu. Postanowiłem postawić ją pionowo i do tego co chwile włączałem menu, żeby trochę się uspokoiła, no i jakoś się udało. Teraz nie wiem czy to wina gry czy coś z moją konsolą jest nie tak. Gram na one x scorpio, nie miałem jeszcze takiego problemu w innych grach.

• Smutny 1
Opublikowano

Robal też mnie wymęczył niemiłosiernie. Reszta poszła gładko.

Gra ukończona na 95%, ale może jeszcze wrócę żeby zrobić resztę pobocznych aktywności. Zajęło mi to nieco ponad 20h.

Wspaniały sequel, bawiłem się znakomicie. Nawet bugi mnie ominęły, oprócz początkowego problemu z dźwiękiem.

Inne tytuły w tym roku będą musiały mocno się postarać żeby w równie dużym stopniu mnie zachwycić. ;)

Gość suteq
Opublikowano

A obiecanego patcha od premiery jak nie było tak nie ma. :reggie:

Opublikowano

Wow, acziki wpadają i podobno na konsoli jest o wiele lepsza płynność. 

Opublikowano

To jest błąd. Pokazuje, że bez śmierci ale faktycznie dostałeś za przejście gry. Zweryfikowałem to na Exophase. 

Opublikowano
1 godzinę temu, suteq napisał:

To jest błąd. Pokazuje, że bez śmierci ale faktycznie dostałeś za przejście gry. Zweryfikowałem to na Exophase. 

Tak. Ale to raczej  błędne tłumaczeniem. Jest drugi za przejścia gry bez zgonów. 

Opublikowano
24 minuty temu, Shago napisał:

Gra na półce cierpliwie czeka, bo prawdę mówiąc czytałem o Waszych problemach i stwierdziłem, że poczekam na poprawki. Wygląda, że można się zabierać za granie.

Dobre podejście, brawo za cierpliwość :).

Opublikowano

Oczywiście, że kusiło jak cholera, ale jeżeli nagrodą za cierpliwość mają być lepsze doznania z gry, to korona mi z głowy nie spadnie, jak nie zagram w dniu premiery. Ważne że płytka z grą działa, bo to akurat sprawdziłem oczywiście po odebraniu i powrocie ze sklepu ;)

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Ja ogram pewnie dopiero na SeXie, bo nie chcę grać w tego sztosa na Sce. Może się jeszcze w oleda zaopatrzę, żeby kolory mi oczy wypalily.

Ori and the will of the wisp na Xbox X i Oledzie wygląda bajecznie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem grę, zajęło mi to na normalu 23 godziny, ponieważ delektowałem się każdym możliwym calem tego cuda. Absolutnie cudowna gra pod każdym względem.

11/10, bo właśnie dla TAKICH gier się żyje.

• Plusik 1
Opublikowano

Mam dwa pytania:

1. Jak rozwalać fioletowe słupy (bariery)?

2. W początkach gry dotarłem do korytarza z kilkoma spadającymi głazami pod rząd. Teraz chce tam wrócić ale zapomniałem gdzie to było.