messer88 6 427 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ja bym odświeżył długie nie jest. Też bym teraz w jedynkę za bardzo nie pograł po tym co pokazała 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 a ja skończyłem dwójkę i zabrałem się za DE xD i jest okej Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 (edytowane) Ja przed premierą dwójki wróciłem do DE bo przeszedłem podstawkę na premiere i cisnałem na hardzie i jest dobrze, ale nie tak dobrze jak w Will of the Wisps - zwłaszcza projekt poziomów i walka bardzo odstaje. Edytowane 27 Listopada 2020 przez bluber Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Eksploruję sobie windswept wastes i już mnie trochę denerwowało to rycie po piachu a tu na końcu info że to raczej Spoiler endgame bo trzeba 4 części no to nic idziemy w innym kierunku. Bardzo mi się podoba ta gierka, chyba nawet bardziej od HK. Z ciekawości tylko sprawdziłem na ile godzin to jest i już wiem że będzie z 2x tyle u mnie spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 28 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Dobra skończyłem. Piękna gra. 10-/10 Dziękuje, dobranoc ps tutaj dwa zdania więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 427 Opublikowano 30 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2020 No i ja też skończyłem, nie ma się co rozpisywać gra jest wspaniała. 14h21 i 77% pewnie sobie jeszcze dokończę questa z itemkami. U mnie top3 w tym roku bankowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 28 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Mam poboczne zadanie, a mianowicie muszę dać Kwolokowi amulet od Mokiego, który mi dał i sobie myślę, że skoro jestem z nim po walce, to będę mógł zrobić to zadanie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Świetna gra. Gram co prawda na Switchu ale nie jestem psem na grafikę. Druga część jest tym czym powinna być pierwsza od początku. Pierwsza często mnie irytowała i w sumie trochę ją zmęczyłem, była za bardzo skondensowana/prostolinijna. Tutaj mam cały czas chęć grać, rozgrywka jest niesamowicie płynna, czuje się panowanie nad postacią, mapa jest ciekawa, świat bardziej rozbudowany, system bardziej modyfikowalny, przez grę można "płynąć", w walkach można kombinować jak w jakimś DMC (Hollow Knight się chowa, bo tam elementy "akrobatyczne" miały mniejszy wpływ na walkę, mimo, że stawiam go wyżej niż Ori 1). Mam coś koło 4 godzin na zegarze, zobaczymy jak będzie dalej ale jestem nastawiony optymistycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Wiadomo/jakieś ploteczki nad czym obecnie pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 nie ten temat XD sry Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 W dniu 20.01.2021 o 15:59, Szymek napisał: Wiadomo/jakieś ploteczki nad czym obecnie pracują? 3xA ARPG. Gdzieś mi się obilo, że wydawca miało być activison, ale teraz szukam i nie mogę znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 20 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Jedynkę skończyłem i zaczynam drugą cześć, No w 120klatkach obłędnie się porusza, zaczyna się wybornie więc liczę na poziom przynajmniej części pierwszej. Chociaż wyżej niż Blind cenie Hollow Knight. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 18 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2021 Kupione na steamowej przecenie. Zobaczymy czy zachwyty uzasadnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) Zacząłem grać, meeega gierka Powiedzcie mi, czy Ori będzie miał jakąś umiejętność dzięki której będzie mógł skakać mega wysoko, bez pomocy lampionów czy innych rzeczy? Mam potrójny skok, ale wydaje mi się, że są miejsca gdzie i tak trzeba jakąś inną zdolność mieć żeby się do nich dostać. Druga sprawa, sami wpadliście na pomysł jak wejść do opuszczonej nory? Było tam jakieś zadanie z Tokiem. Za chuja bym na to nie wpadł, choć skakając po tych dzwonkach, przeszło mi przez myśl, że coś z nimi jest to powiązane, ale w życiu nie wpadłbym na to sam, co zrobić. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 28.12.2020 o 14:11, Faka napisał: Mam poboczne zadanie, a mianowicie muszę dać Kwolokowi amulet od Mokiego, który mi dał i sobie myślę, że skoro jestem z nim po walce, to będę mógł zrobić to zadanie jeszcze? Też się nad tym zastanawiam, bo mam amulet, ale Kwolokowi już ryło oklepałem. Znalazłeś żabę jeszcze później? Dobra już mam, wiem co dalej. Edytowane 27 Listopada 2021 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 27 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2021 Wiesz co? Nie pamiętam XD. To było rok temu, więc wiesz, ale wydaje mi się, że raczej będzie można oddać amulet, pewny nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Poczatek jest rownie swietny co w jedynce. Takze nie moge sie oderwac od konsoli. A ta katana robi swietna miazge. Oj moze byc nawet oczko wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Jeśli jedynka ci się podobała, to dwójką będziesz zachwycony, bo to pod każdym względem lepsza gra niż oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Nie moze byc inaczej. Chlopaki maja moj kredyt zaufania A wracajac do tematu sequeli to praktycznie zawsze tak mowia producenci filmow czy gier, a wiemy czym to sie konczy w 99% - skokiem na kase Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 596 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 akurat w Orim się to sprawdziło Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 442 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Wilk syty i owca cala Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi