Opublikowano 23 marca 20205 l Miałem problem podczas Spoiler walki z ostatnim bossem, a konkretnie z segmentem ucieczkowym. Konsola za każdym razem wyłączała się informując o przegrzaniu, mimo że znajduje się w idealnym miejscu. Postanowiłem postawić ją pionowo i do tego co chwile włączałem menu, żeby trochę się uspokoiła, no i jakoś się udało. Teraz nie wiem czy to wina gry czy coś z moją konsolą jest nie tak. Gram na one x scorpio, nie miałem jeszcze takiego problemu w innych grach.
Opublikowano 25 marca 20205 l Kurde ucieczka przed tym robalem to jakiś koszmar super balans rozgrywki prostytutko. Edytowane 26 marca 20205 l przez chris85
Opublikowano 26 marca 20205 l Ale do przejścia, kluczem do sukcesu jest spamowanie RB. Uff Edytowane 26 marca 20205 l przez chris85
Opublikowano 29 marca 20205 l Robal też mnie wymęczył niemiłosiernie. Reszta poszła gładko. Gra ukończona na 95%, ale może jeszcze wrócę żeby zrobić resztę pobocznych aktywności. Zajęło mi to nieco ponad 20h. Wspaniały sequel, bawiłem się znakomicie. Nawet bugi mnie ominęły, oprócz początkowego problemu z dźwiękiem. Inne tytuły w tym roku będą musiały mocno się postarać żeby w równie dużym stopniu mnie zachwycić.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l W dniu 5.04.2020 o 19:22, suteq napisał: No i jak tam patch? Zmalał, urus? Akurat wyszedl
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Wow, acziki wpadają i podobno na konsoli jest o wiele lepsza płynność.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Potwierdzam. Też mi wpadły wszystkie zaległe osiągnięcia. Edytowane 7 kwietnia 20205 l przez chris85
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l To jest błąd. Pokazuje, że bez śmierci ale faktycznie dostałeś za przejście gry. Zweryfikowałem to na Exophase.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Najważniejsze że mapka wgrywa się za kliknięciem a nie po 2-3s i nie ma tych sporadycznych freezòw.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l 1 godzinę temu, suteq napisał: To jest błąd. Pokazuje, że bez śmierci ale faktycznie dostałeś za przejście gry. Zweryfikowałem to na Exophase. Tak. Ale to raczej błędne tłumaczeniem. Jest drugi za przejścia gry bez zgonów.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Gra na półce cierpliwie czeka, bo prawdę mówiąc czytałem o Waszych problemach i stwierdziłem, że poczekam na poprawki. Wygląda, że można się zabierać za granie.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l 24 minuty temu, Shago napisał: Gra na półce cierpliwie czeka, bo prawdę mówiąc czytałem o Waszych problemach i stwierdziłem, że poczekam na poprawki. Wygląda, że można się zabierać za granie. Dobre podejście, brawo za cierpliwość :).
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Oczywiście, że kusiło jak cholera, ale jeżeli nagrodą za cierpliwość mają być lepsze doznania z gry, to korona mi z głowy nie spadnie, jak nie zagram w dniu premiery. Ważne że płytka z grą działa, bo to akurat sprawdziłem oczywiście po odebraniu i powrocie ze sklepu
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Ja ogram pewnie dopiero na SeXie, bo nie chcę grać w tego sztosa na Sce. Może się jeszcze w oleda zaopatrzę, żeby kolory mi oczy wypalily.
Opublikowano 7 kwietnia 20205 l Godzinę temu, 20inchDT napisał: Ja ogram pewnie dopiero na SeXie, bo nie chcę grać w tego sztosa na Sce. Może się jeszcze w oleda zaopatrzę, żeby kolory mi oczy wypalily. Ori and the will of the wisp na Xbox X i Oledzie wygląda bajecznie.
Opublikowano 18 kwietnia 20204 l Skończyłem grę, zajęło mi to na normalu 23 godziny, ponieważ delektowałem się każdym możliwym calem tego cuda. Absolutnie cudowna gra pod każdym względem. 11/10, bo właśnie dla TAKICH gier się żyje.
Opublikowano 21 kwietnia 20204 l Mam dwa pytania: 1. Jak rozwalać fioletowe słupy (bariery)? 2. W początkach gry dotarłem do korytarza z kilkoma spadającymi głazami pod rząd. Teraz chce tam wrócić ale zapomniałem gdzie to było.