Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jeszcze tam Tarantino wyebac i Hansa Lande. Mosk rozcienczony. ojaciepyerdolę Rozmarzyłem się
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Z tego co można wywnioskować po trailerze to: - Granat od Deathshead rozwalił kręgosłup Blazkoviczowi- Caroline zginęła - BJ nosi jej pancerz wspomagany z New Order
Opublikowano 12 czerwca 20177 l A jak sytuacja z tą blondyna? Nie było tak, ze w jedynce urwało jej ryja ?
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Tak było, ale ta yebnięta to przeżyła. Pojawiła się jeszcze później pod koniec gry. Mogli bardziej zdeformować jej ryj w tej części zamiast upiększać Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Genialna wiadomość. Przy poprzednich dwóch częściach bawiłem się wyśmienicie więc liczę na to,że kolejna część nie zawiedzie. Bardzo pozytywne info. To mówicie ze warto zainteresować sie New Order i Old Blood? :) Daruj sobie góvnianego Destiny i ograj te fps'owe perełki. Jeśli ogrywałeś kiedyś RTCW to bardziej klimatem spodoba ci się Old Blood. Dobrze zrobiłem? :)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Tak BTW chronologicznie jest Old Blood -> New Orderi Old Blood poszedł trochę w klimat RTCW, jednakże na obydwu grach się nie zawiedziesz :D
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Autor Genialna wiadomość. Przy poprzednich dwóch częściach bawiłem się wyśmienicie więc liczę na to,że kolejna część nie zawiedzie. Bardzo pozytywne info. To mówicie ze warto zainteresować sie New Order i Old Blood? :) Daruj sobie góvnianego Destiny i ograj te fps'owe perełki. Jeśli ogrywałeś kiedyś RTCW to bardziej klimatem spodoba ci się Old Blood. Dobrze zrobiłem? :) Tak BTW chronologicznie jest Old Blood -> New Order i Old Blood poszedł trochę w klimat RTCW, jednakże na obydwu grach się nie zawiedziesz :D Tak jak pisze blakuś zacznij od Old Blood i dopiero TNO
Opublikowano 12 czerwca 20177 l wstyd ale nie przeszedlem ostatniego bossa w old blood ;/ może kiedyś
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Dzięki za rady, ale zawsze gram tak jak gry wychodzą, nawet jak później wychodzi prequel. :)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l wstyd ale nie przeszedlem ostatniego bossa w old blood ;/ może kiedyś przejdź bo ładna muzyczka jest na końcu
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Co chwilę odpalam sobie ten cudny trailerek. Oprócz kameleona powaliło mnie to co sie odpyerdala w tej scenie gdzie ciężarna Ania strzela pod ostrzałem ze snajperki a w tym czasie gościu otwiera łychę i kłóci się z Blazkowiczem plus gość gra na fujarce xD wspaniała groteska Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Wygląda na to, że Mick Gordon ponownie zasiądzie za sterami jako kompozytor.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l O (pipi) ale sztos Pierwszy chapter strasznie długi, ale chyba nie wszystkie są takie, co? Zacząłem od razu na Uberze i jest... łatwo? W sumie na razie pierwszy rozdział, ale ani razu nie zszedłem poniżej zniszczenia pancerza. Miałem niezłe zdziwko jak zaczęli mówić po polsku :)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Aż żal bierze, że taki talent jak Machine Games czy id software musi siedzieć pod skrzydłem żydów z Bethesdy, no ale cóż. Jedyna bomba z tej ich całej konferencji i wszystkie oczekiwania były spełnione, a nawet nadto - cóż to za długi materiał! Marketing tej gry znowu będzie za.(pipi)isty i znowu dostaniemy klimatyczne zwiastuny.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Zacząłem od razu na Uberze i jest... łatwo? W sumie na razie pierwszy rozdział, ale ani razu nie zszedłem poniżej zniszczenia pancerza. Spokojnie jeszcze wpierdziel dostaniesz ;)
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Aż żal bierze, że taki talent jak Machine Games czy id software musi siedzieć pod skrzydłem żydów z Bethesdy, no ale cóż. Jedyna bomba z tej ich całej konferencji i wszystkie oczekiwania były spełnione, a nawet nadto - cóż to za długi materiał! Marketing tej gry znowu będzie za.(pipi)isty i znowu dostaniemy klimatyczne zwiastuny. Niby tacy żydzi z Bethesdy, a gry robią wyje.bane, długie i bez wycietej zawartosci. No mega żydzi. Jedyne co od tej firmy jest hóiowe to Fallout.