Mikołaj 348 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jeszcze tam Tarantino wyebac i Hansa Lande. Mosk rozcienczony. ojaciepyerdolę Rozmarzyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 I Hugo Stiglitza :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Chyba na nim Blazkowicza wzorowali, uderzające podobieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Super te cutscenki wyglądają. Jaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Z tego co można wywnioskować po trailerze to: - Granat od Deathshead rozwalił kręgosłup Blazkoviczowi- Caroline zginęła - BJ nosi jej pancerz wspomagany z New Order Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 373 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 A jak sytuacja z tą blondyna? Nie było tak, ze w jedynce urwało jej ryja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Tak było, ale ta yebnięta to przeżyła. Pojawiła się jeszcze później pod koniec gry. Mogli bardziej zdeformować jej ryj w tej części zamiast upiększać Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Nie no przeżyła przecież Widzimy ją potem po operacji gęby Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Genialna wiadomość. Przy poprzednich dwóch częściach bawiłem się wyśmienicie więc liczę na to,że kolejna część nie zawiedzie. Bardzo pozytywne info. To mówicie ze warto zainteresować sie New Order i Old Blood? :) Daruj sobie góvnianego Destiny i ograj te fps'owe perełki. Jeśli ogrywałeś kiedyś RTCW to bardziej klimatem spodoba ci się Old Blood. Dobrze zrobiłem? :) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Widzę tylko GRA PO POLSKU Ogólnie super zakup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jeszcze jak. Old Blood troche nuda, ale New Order Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Tak BTW chronologicznie jest Old Blood -> New Orderi Old Blood poszedł trochę w klimat RTCW, jednakże na obydwu grach się nie zawiedziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Genialna wiadomość. Przy poprzednich dwóch częściach bawiłem się wyśmienicie więc liczę na to,że kolejna część nie zawiedzie. Bardzo pozytywne info. To mówicie ze warto zainteresować sie New Order i Old Blood? :) Daruj sobie góvnianego Destiny i ograj te fps'owe perełki. Jeśli ogrywałeś kiedyś RTCW to bardziej klimatem spodoba ci się Old Blood. Dobrze zrobiłem? :) Tak BTW chronologicznie jest Old Blood -> New Order i Old Blood poszedł trochę w klimat RTCW, jednakże na obydwu grach się nie zawiedziesz :D Tak jak pisze blakuś zacznij od Old Blood i dopiero TNO Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 wstyd ale nie przeszedlem ostatniego bossa w old blood ;/ może kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dobrze zrobiłem? :) Wybornie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Heh to samo musze i ja zrobic bo jakos ominelo mnie ogranie. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Najlepsze singlowe FPS, tak samo dobre jak ostatni Doom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Dzięki za rady, ale zawsze gram tak jak gry wychodzą, nawet jak później wychodzi prequel. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 wstyd ale nie przeszedlem ostatniego bossa w old blood ;/ może kiedyś przejdź bo ładna muzyczka jest na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 (edytowane) Co chwilę odpalam sobie ten cudny trailerek. Oprócz kameleona powaliło mnie to co sie odpyerdala w tej scenie gdzie ciężarna Ania strzela pod ostrzałem ze snajperki a w tym czasie gościu otwiera łychę i kłóci się z Blazkowiczem plus gość gra na fujarce xD wspaniała groteska Edytowane 12 Czerwca 2017 przez Heavy Deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Wygląda na to, że Mick Gordon ponownie zasiądzie za sterami jako kompozytor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 O (pipi) ale sztos Pierwszy chapter strasznie długi, ale chyba nie wszystkie są takie, co? Zacząłem od razu na Uberze i jest... łatwo? W sumie na razie pierwszy rozdział, ale ani razu nie zszedłem poniżej zniszczenia pancerza. Miałem niezłe zdziwko jak zaczęli mówić po polsku :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Aż żal bierze, że taki talent jak Machine Games czy id software musi siedzieć pod skrzydłem żydów z Bethesdy, no ale cóż. Jedyna bomba z tej ich całej konferencji i wszystkie oczekiwania były spełnione, a nawet nadto - cóż to za długi materiał! Marketing tej gry znowu będzie za.(pipi)isty i znowu dostaniemy klimatyczne zwiastuny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zacząłem od razu na Uberze i jest... łatwo? W sumie na razie pierwszy rozdział, ale ani razu nie zszedłem poniżej zniszczenia pancerza. Spokojnie jeszcze wpierdziel dostaniesz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Aż żal bierze, że taki talent jak Machine Games czy id software musi siedzieć pod skrzydłem żydów z Bethesdy, no ale cóż. Jedyna bomba z tej ich całej konferencji i wszystkie oczekiwania były spełnione, a nawet nadto - cóż to za długi materiał! Marketing tej gry znowu będzie za.(pipi)isty i znowu dostaniemy klimatyczne zwiastuny. Niby tacy żydzi z Bethesdy, a gry robią wyje.bane, długie i bez wycietej zawartosci. No mega żydzi. Jedyne co od tej firmy jest hóiowe to Fallout. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi