Gość mate5 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jedynka była super, tyle tylko że replayability słabe przez zbyt duże natężenie interaktywnych cutscenek, ale może sobie ogram jeszcze raz w wakacje i kiedyś dwójkę. Fajnie że jest rynek na niecasulowe FPSy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Aż żal bierze, że taki talent jak Machine Games czy id software musi siedzieć pod skrzydłem żydów z Bethesdy, no ale cóż. Jedyna bomba z tej ich całej konferencji i wszystkie oczekiwania były spełnione, a nawet nadto - cóż to za długi materiał! Marketing tej gry znowu będzie za.(pipi)isty i znowu dostaniemy klimatyczne zwiastuny. Niby tacy żydzi z Bethesdy, a gry robią wyje.bane, długie i bez wycietej zawartosci. No mega żydzi. Jedyne co od tej firmy jest hóiowe to Fallout. Chyba ma na myśli ten kwiatek z płatnymi modami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 O jezu ale to niesamowicie seksownie wyglada. Kolejny fantastyczny fps od bethesdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Aż żal bierze, że taki talent jak Machine Games czy id software musi siedzieć pod skrzydłem żydów z Bethesdy, no ale cóż. Jedyna bomba z tej ich całej konferencji i wszystkie oczekiwania były spełnione, a nawet nadto - cóż to za długi materiał! Marketing tej gry znowu będzie za.(pipi)isty i znowu dostaniemy klimatyczne zwiastuny. Przecież Bethesda to aktualnie jeden z lepszych jak nie najlepszy wydawca. A multiplatformowy to już na pewno. Wydają długie, ciekawe gry. Kontynuacje nie wydają co roku tylko na każdą trzeba wyczekać swoje. Dodatki jak robią to nie wycięte z gry tylko prawdziwe rozszerzenia. Innymi słowy, do czego zmierzam - coś Ci się popier.doliło. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 ta gra jest taka piękna :o Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 Jedyna multiplatforma która biorę na premierę pod koniec roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 jestem zakochany Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 wyglada kapitalnie, mam nadzieje, ze bedzie jednak troche mniej filozofowania przez bj'a. wole chyba taki lekko z przmruzeniem oka klimat. wczoraj skonczylem old blood. nie wiem czy nie pasil mi bardziej niz new order. aczkolwiek koncowy boss dal mi sie we znaki dosc mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) wyglada kapitalnie, mam nadzieje, ze bedzie jednak troche mniej filozofowania przez bj'a. wole chyba taki lekko z przmruzeniem oka klimat. wczoraj skonczylem old blood. nie wiem czy nie pasil mi bardziej niz new order. aczkolwiek koncowy boss dal mi sie we znaki dosc mocno. Jaki to był ten końcowy boss w tym Old Blood, bo już kompletnie zapomniałem? Mnie najwięcej krwi napsuł dopiero ten końcowy boss w The New Order, zwłaszcza na uber poziomie, niby ludzie pisali, że to było łatwo, ja tego jakoś nie odczuwałem - nie wiem, może byłem zmęczony swego czasu czy ki uj :/ Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 ten wielki potwor co ta helga po wezwala, z takim zielonym ryjem, co machal lapami Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) No to już pamiętam, jakoś ten boss nie sprawiał mi problemów, chociażby z tego powodu, że miałeś spore otoczenie do ukrywania się przed nim i zbieraniem śmieci jak bronie i apteczki, ino wystarczyło tylko uważać na tych nazioli i mackę tego potwora, co jakiś czas robił machanie tymi mackami. Swoją drogą, twórcy ostro popłynęli z wyobraźnią tego pseudokrakena w jaskiniach i jak samą Helgą, szanuję XD Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Obejrzałem gameplaye i o krwa Edytowane 18 Czerwca 2017 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ogólnie wątki okulstystyczne w RTCW te wszelkie maszkary które później się pojawiały dodawały grze dodatkowego uroku. Bardzo mnie cieszyło, że powróciły w The Old Blood. Szkoda tylko, że sam dodatek mega krótki z chęcią przywitałbym maszkary w Wolfie 2 ale podejrzewam, że znów pójdą tylko w hi tech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 I bardzo spoko. Niech zrobia później dodatek w takich klimatach ale to, ze w głównej kampanii skupiają sie na tym, ze rzesza ma super technikę jest ciekawszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Btw: Muve wrzuciło kolekcjonerki do oferty. Chyba dokładnie te samo, co na rynek US Klik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Kogo poniesie? https://store.bethsoft.com/bjs-faux-leather-jacket Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Fragment utworu od samego boga Micka Gordona będzie goty OST. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 new order to najlepszy single player fps od dobrych kilku lat, dwojke lykam day one Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Fragment utworu od samego boga Micka Gordona będzie goty OST. Zajechało https://youtu.be/_i_qxQztHRI?t=39s Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Jaram się Edytowane 13 Lipca 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 https://www.youtube.com/watch?v=yI1TVhecBQ4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 26 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2017 Voice acting, reżyseria, napięcie, klimat, dialogi, wszystko na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi