creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Ja nie oglądam żadnych materiałów bo wiem, że to będzie kosa i nie chce sobie nic psuć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dokładnie, obejrzałem tylko scenkę z strawberry milkshake i poza filmikami typu np. ta kreskówka blitzmensch też nic więcej nie oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 (edytowane) Fajnie. Tego samego dnia Premiera Wolfensteina i Assassins Creed. Ja wybralem Origins a New Colossus kupie po ograniu. Moze to glupie ale nie widze tu Nazistow tylko jakies metalowe puszki do ktorych sie strzela. I kazdy strzal to albo wybuch ognia albo prysk krwi. Edytowane 1 Października 2017 przez u55r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Będą normalni naziści xd Grałeś w jedynkę to powinieneś wiedzieć jaki to setting ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Fajnie. Tego samego dnia Premiera Wolfensteina i Assassins Creed. Ja wybralem Origins a New Colossus kupie po ograniu. Moze to glupie ale nie widze tu Nazistow tylko jakies metalowe puszki do ktorych sie strzela. I kazdy strzal to albo wybuch ognia albo prysk krwi. Jak sobie usprawiedliwia wybór branżowego raczyska, ponad kontynuację jednego z najlepszych shooterów przełomu generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Będą normalni naziści xd Grałeś w jedynkę to powinieneś wiedzieć jaki to setting ?Ja wlasnie ogrywam i im dalej tym gra co raz mniej mi sie podoba. Pierwsze misje mega klimat, szpital w PL, oboz koncentracyjny w Chorwacji, niestety potem robia sie jakies star warsy i misje w kosmosie. Jezeli dwojka pojdzie tym tropem to raczej nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Właśnie to było zayebiste! Najpierw w miarę ugruntowany setting, a później jazda bez trzymanki - to w końcu gra, która ma bawić, a ta bawi wyśmienicie i w bardzo oldschoolowy sposób.Od pseudo-realistycznych, przepełnionych patosem wojennych opowieści to ja mam Call of Duty i stare odsłony Medal of Honor. Ktoś tu chyba zapomniał, jak wyglądał Adolf w starym Wolfie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Też mi się wydaje, że gdyby to była kolejna typowa 2 wojenna strzelanka przeszłaby bez większego echa, tak jak Wolf z 2009. Zresztą w tym temacie niepobity po dziś dzień jest RTCW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 jedynke grałem w okolicach premiery i bardzo mi sie podobało ale jak odpaliłem dlc po doomie to lekki był Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Każdy Wolf nie chciał być typowym ww2 shooterem, czy to rtcw z elementami okultu i zombiakami, czy wolf 2009 z innymi wymiarami i talizmanem z czarami. Z drugiej strony strzelanie do robotów i laserki nie są dla każdego więc nie ma co się burzyć, a w sequelu z tego co widać będzie tego więcej. New Colossus zaczyna mi się powoli widzieć jako taki Crysis z nazistami. jedynke grałem w okolicach premiery i bardzo mi sie podobało ale jak odpaliłem dlc po doomie to lekki był Tak to chyba każdy miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 1 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No bo doom to najlepszy fps (mówię o singlu) tej generacji. Wolfa zaraz za nim i później daleko nic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 996 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Też mi się wydaje, że gdyby to była kolejna typowa 2 wojenna strzelanka przeszłaby bez większego echa, tak jak Wolf z 2009. Zresztą w tym temacie niepobity po dziś dzień jest RTCW. RTCW to jedna z moich gier życia:) Ale miała zupełnie inny klimat niż nowa seria, to co napisał Homer S, chyba nie podszedł mi po prostu ten futurystyczny styl. Wole ponure zamczysko, z poukrywanymi sekretami oraz zombie-naziolami, niż jakieś elektro blasterki:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 W takim razie Old Blood bardziej przypadnie ci do gustu szkoda tylko, że taki krótki ten dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 W rtcw przecież też były ubersoldaten i inne tesla guny, a że new order to chyba lata 60 to sobie wrzucają różne futurystyczne nazi-wynalazki. Też mi spasował bardziej okultyzm i inne czary jak w rtcw i właśnie old blood ale imo to co zrobili w TNO jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 http://www.pcgamer.com/more-than-3000-nazis-die-in-wolfenstein-2-the-new-colossus/O (pipi), ale będzie sieka Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 822 Opublikowano 13 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ja chce tylko wiedzieć jaka jest długość gry i wystarczy mi info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 https://motherboard.vice.com/en_us/article/mbj9xv/the-alt-right-thinks-wolfenstein-the-new-colossus-is-racist-to-white-people Alt rightowcy zagotowani przez twórców Wolfa coś pięknego https://www.facebook.com/wolfenstein/videos/10155808103514166/?hc_ref=ARRDGdj8MbocgxYD_d-bU1zisKpyVIJXbpMi6dPloX85oafYFaZSNDsfVZB3qXJcClY Kampania marketingowa tej gry to złoto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 "Nienawiść do białego człowieka, rasizm w stosunku do białych, Jewenstein..." Ja pyerdolę... nie wierzę, że czytam takie bzdury i że są ludzie, którzy mają tak naebane we łbach. Rozumiem, że jakby dali kilku czarnych nazistów do ubicia, to byłoby OK - jak w multi CoD WWII... Wracam do The Evil Within 2, żeby skończyć przed premierą Wolfa II -"żydzi z Bethesdy" zarobią na mnie w tym roku, nie ma co (już kupiłem Fallout 4, Dishonored 2 i PREY) :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Bethesda to dla mnie już drugi rok niedościgniony wydawca. To ile słodyczy dostarczają przekracza skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 16 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Ja pyerdolę... nie wierzę, że czytam takie bzdury i że są ludzie, którzy mają tak naebane we łbach Takie naebanie jest teraz w modzie nie wiedziałeś ? Dziwie się, że żadne środowiska satanistyczne nie miały butthurtu o Dooma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Strzelanie do członków KKK day one Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Ania w ciąży z tym slidem i granat w nazioli co tu się xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Polskie Kobiety potrafią . Ale zapowiada się niezła jazda Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 17 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Gra już ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi