Skocz do zawartości

Wolfenstein 2: New Colossus

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciebie też.

Uwielbiam jak ktoś ma spięcie dupska, dlatego, że ktoś inny lubi wbić w grze platynę.

C'nie wchodze w temat o grze, chce poczytac jakieś wrażenia a tutaj pierwsze pytania o trofea, to wiedz, że coś się dzieje nie tak. 

Opublikowano

88% na Opencritic, 90% na Metacritic. Za to user review w okolicach 4 (XONE i PC). Ale to akurat trolowe oceny, bo gra musiałaby być naprawdę słaba albo zepsuta technicznie, żeby na to zasłużyć.

Opublikowano (edytowane)

88% na Opencritic, 90% na Metacritic. Za to user review w okolicach 4 (XONE i PC). Ale to akurat trolowe oceny, bo gra musiałaby być naprawdę słaba albo zepsuta technicznie, żeby na to zasłużyć.

Pewnie atak alt-right'ówców według nich gra obraża białych ludzi więc się mszczą. 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

Ciebie też.

Uwielbiam jak ktoś ma spięcie dupska, dlatego, że ktoś inny lubi wbić w grze platynę.

C'nie wchodze w temat o grze, chce poczytac jakieś wrażenia a tutaj pierwsze pytania o trofea, to wiedz, że coś się dzieje nie tak.

Przecież dopiero teraz zostało coś o trofeach napisane jak już gra ma swoją premierę i pojawiła sie lista.

LOL

Opublikowano

Pewnie atak alt-right'ówców według nich gra obraża białych ludzi więc się mszczą. 

Na PC są jakieś problemy z crashami, pewnie dlatego.

Opublikowano (edytowane)

U mnie też nie (PC). Możliwe, że sklep, w którym zamawiałeś, przyśle Ci kod na DLC mailem. Miałem tak przy okazji RE7 - Media Expert przysłało mi kodzik na preorderowe bonusy z dwa tygodnie po premierze, a w przypadku kilku gier kupowanych w Konsoleigry, czas ten wahał się od paru dni do tygodnia. No chyba że kupowałeś stacjonarnie, to nie mam pojęcia jakby to miało wyglądać.  W sumie bez uprzedniego zamówienia przez neta to nie jest preorder, więc nevermind. Czekajmy, powinni przysłać. :)

Edytowane przez Frantik
Opublikowano

(pipi) a u mnie żadnej karteczki z kodem w pudle nie ma

Napisz jak wymyślisz jak go dostać :D

odbieram za godzine i pewnie też nie będzie

Opublikowano

Kij z tym, mogę im za to zapłacić - ta gra jest tak dobra, że aż chcę ich obsypywać gotówką :)

To co się odjaniepawla na tym okręcie podwodnym to jest taka jazda, że nawet nie mam słów - akcja, scenki - a to dopiero początek!

Gram na tym czwartym poziomie trudności (że niby Hard), no i jak na moją ułomność w FPSach to faktycznie jest trudno, choć oczywiście apteczek leży mnóstwo.

Graficznie surowo i w stylu poprzednika (choć oczywiście ładniej), a dynamika urywa łeb - przez te 60fps gra dosłownie lata po ekranie :)

• Plusik 1
Opublikowano

Oprawa graficzna zdecydowanie na o wiele wyższym poziomie niż w New Order, szczególnie efekty specjalne (te laserki!) i modele postaci. Nie da się opisać za(pipi)istości soundtracka, to zdecydowanie będzie jedna z najlepszych ścieżek w gierkach wideo. :banderas:

Tak btw, to polecam troszkę pozwiedzać naszą baze a w szczególności takie miejsce jak 'Club Kreisau'. ;)

Opublikowano

Hard zdrowo prze(pipi)ony (zgon co 5 sekund itp) czy z rozsądkiem raczej? Pobieram patcha day one, więc mam jeszcze jakieś 3-4 minuty na decyzję w jaki poziom uderzać :)

Edit: ktoś, coś, że niby nie dodali kodu? Sztuka zakupiona w Saturnie miała doklejony kod do opakowania. To tak czysto informacyjnie.

Opublikowano (edytowane)

4 z 6 poziomów trudności jest... jak dla mnie całkiem wyważony - ot, trzeba grać z głową. Szczególnie w sytuacjach, kiedy podniesiemy alarm i dowódcy zaczynają ściągać posiłki: zbyt długo kampimy w miejscu - giniemy, z kolei jeśli przeszarżujemy - bardzo szybko giniemy. Poza tym raczej luźno. :)

Dotarłem do

tuneli metra w Nowym Jorku

pierwszy widoczek na

strefę zero

to mały opad szczęki. Żadna odsłona Metra by się nie powstydziła.  :good2:

Edytowane przez Frantik
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Zacząłem grać na im death incarnate i jest ostro, ale przy rozsądnym używaniu aptek i wbieganiu w szwabów na overcharged health jest spokojnie do ogarnięcia, a samych apteczek i pancerza jest od za(pipi)ania jak się dokładnie poszuka. No ale zginąć idzie często wystarczy się gdzieś głupio wychylić lub zatrzymać w miejscu.  Bardzo podobnie jest do dooma na tym ultra violence jak gdzieś chcemy przykampić to raczej kończy się to insta zgonem. A sama gra jest prze kotem bardzo się cieszę że nic sobie nie zaspojlerowałem wcześniej i idę nadupczać dalej. 

Edytowane przez messer88
Opublikowano

Edit: ktoś, coś, że niby nie dodali kodu? Sztuka zakupiona w Saturnie miała doklejony kod do opakowania. To tak czysto informacyjnie.

A mozesz powiedziec tylko ilo cyfrowy kod?

11 moze?

nie mam jak już sprawdzic teraz, ale na folii jest jakis numer, choc nie sadze ze to jest to