Gość _Be_ Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Błeee sporo straciłeś bo wjechanie na pełnym dżingis khanie na plecach panzerhunda w tłum nazistów i ich spalenie wywoływało takie odczucia :fsg: Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Może i tak, ale te ciemne uliczki wieczorową porą aż się prosiły o ciche oczyszczanie :) Zresztą w tej grze jest tyle rozpierduchy i nawalania w otwartej walce, że swoją dawkę palenia i rozwalania Niemców na kawałki i tak otrzymałem. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Szkoda że się nie dało rozrywać naziolów na strzępy tym Hundem. : < Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 10 listopada 2017 Opublikowano 10 listopada 2017 Ale ta gra zyskuje w drugiej połowie. Teraz to czysty fun a i przestałem się skradać bo levele nie są na to zaprojektowane. Od razu lepiej się gra:) Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 Oby, bo póki co skończyłem etap wygladajacy jak fallout i jakoś szczególnie mnie gra nie zachwyca, gdzie w jedynke i dlc zagrywałem się z bananem na twarzy. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 no od drugiej połowy to stary wolf z jedynki. Koniec rozterek bohatera i ckliwych monologów Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 11 listopada 2017 Opublikowano 11 listopada 2017 (edytowane) Nie wiem czy tylko mi to przeszkadza ale w trybie symulacje bojowe gra ma jakiś dziwny filtr graficzny , i do tego ekran na dole i u góry sie rozłazi dziwnie to wygląda. Mogli dać normalny obraz jak podczas kampanii Edytowane 11 listopada 2017 przez nie versal Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Skończyłem wczoraj nowego Wolfa. Na niskim poziomie trudności bo ostatnia misja dała mi w kość :D. 20 h super zabawy. Znalazłem wiele znajdziek i miło się je czytało ale nie ma siły znajdować wszystkiego tak samo jak nie chce mi się zabijać tych generałów z enigmy. Cała gra super. Po wolnym początku jak wczoraj o 12 przysiadłem (wolna sobota) to do 21 grałem non stop w wolfa. Fabularnie bardzo fajnie. Jest dużo humoru ale nie uważam żeby było tego za dużo. A końcówka to :banderas: . Na pewno najlepszy fps w jakiego grałem od dawna. Jeżeli tak jak mi zależy tobie na ciekawej historii to to jest chyba jedyny FPS na rynku obecnie. Jedyny minus to kiepsko zrealizowany stealth i w sumie w drugiej połowie dałem sobie spokój z podchodami to od razu lepiej się grało. Polecam ode mnie mocne 8+/ 10. 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 (edytowane) Blant a gdzie Ty żonę zgubiłeś? Normalnie zazdroszczę Ci. Marzy mi się aby moja żona zabrała dziecko i wyszła. Ja bym wyyebal się na kanapie i grał cały dzień z przerwą na dwie pizze i zwalenie konia :D ale się rozmarzyłem Apropo gry żeby nie było offtopu. Znajdźki strasznie mnie wybijają z klimatu. Tu powinien być czysty flow, lecisz i ropruwasz flali naziolom a nie czytasz gazetki po drodze Edytowane 12 listopada 2017 przez creatinfreak 2 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Blant a gdzie Ty żonę zgubiłeś? Normalnie zazdroszczę Ci. Marzy mi się aby moja żona zabrała dziecko i wyszła. Ja bym wyyebal się na kanapie i grał cały dzień z przerwą na dwie pizze i zwalenie konia :D ale się rozmarzyłem Apropo gry żeby nie było offtopu. Znajdźki strasznie mnie wybijają z klimatu. Tu powinien być czysty flow, lecisz i ropruwasz flali naziolom a nie czytasz gazetki po drodze Żona do swoich rodziców na weekend wyjechała :D. A żeby nie było offtopu to znajdźki fakt fajne ale za dużo ich. Ja tylko zbierałem te które zauważyłem nie zatrzymywałem się aby "lizać" każdą ścianę. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Ten epizod zero to straszny niewypał i coś zrobionego na czysty odpyerdol. Miały być jakieś unikalne zdolności dla nowych postaci - każdy "heros" ma po prostu jeden z gadżetów, który BJ może sobie dopakować w połowie podstawki. Mam nadzieje że w tych właściwych epizodach to się zmieni i jeszcze dodadzą jakieś nowe bronie + lokacje i nie będą to mapy strasznie zbliżone do tych z podstawki. Lepiej jakby tego wcale nie wydawali bo teraz każdy ma tylko niesmak w ustach. 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2017 Opublikowano 12 listopada 2017 Ano żałuję że kod wykorzystałem. Nawet nie skończyłem bo mi się nie chciało. Kiepskie dlc Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 listopada 2017 Opublikowano 13 listopada 2017 Jestem w połowie gry i co tu się odjaniepawliło to bania mała :obama: Ale tu kogoś poniosła wyobraźnia xD Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 9 godzin? no niby więcej niż old blood ale nie lepiej by zrobić jednego dużego story? ehh. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 (edytowane) No pewnie, że lepiej. Ale gupio tak jedną rzecz wsadzać jako całą zawartość season passa, to trza rozdrobnić. Meh. :/ Edytowane 14 listopada 2017 przez Frantik Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Old Blood chyba też na starcie był podzielony? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Nope. Od razu prawilnie w całości. Wiem, bo miałem preordera na Stemie :lapka: Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 14 listopada 2017 Opublikowano 14 listopada 2017 Voytec - zapomnij o patchu nerfiącym Mein Leben :) Dwóch typków wbiło już platkę - https://psnprofiles.com/trophy/6857-wolfenstein-ii-the-new-colossus/1-the-new-colossus Jeden z nich nawet umieścił na YT filmik ze swoim wyczynem (udana próba od 3:03:10): Może teraz skończą się jęki lamusów i nie pozostanie im nic innego, jak staroszkolne zaciśnięcie zębów i podjęcie wyzwania :) Nie lubię takich akcji, ale przejście tego na tych warunkach to niezły wyczyn, choć nie wiem, czy psychicznie bym wyrobił, jakby mnie odyebali pod koniec (gościowi zajęło to ponoć nieco ponad 4h). Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 " Przedwczoraj zaktualizował mi się Wolf II do wersji 1.04 i wszystkie zapisy szlag trafił. Nie działają z nową wersją. A przy próbie powrotu do wersji 1.00 pojawia się info, że zapisy są z nowszej wersji i nie da się ich załadować. " Można tej osobie jakoś pomóc czy musi zaczynać od początku? Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 Od początku misji, a nie od początku gry - niech nie panikuje, w najgorszym przypadku jest kilkanaście minut w plecy i tyle - nie działają starsze auto i quick-save'y. 1 Cytuj
Meloman69 0 Opublikowano 18 listopada 2017 Opublikowano 18 listopada 2017 @Fanek Dzięki za pomoc, ale dalej będę sam kontynuował, bo sprawa niestety nie jest rozwiązana. Na początku sprostuję, że aktualizacja to oczywiście 1.03. Na tej wersji nie mogę odpalić żadnego zapisu z wersji 1.02. Obojętnie czy z menu wybiorę Kontynuacja czy Wczytaj. W tej drugiej opcji mam do wyboru 2 autozapisy i dwa zapisy ręczne. Żadnego nie da się odpalić. Próba powrotu do wersji 1.00 kończy się info, że zapis, który próbuję uruchomić pochodzi z nowszej wersji. I kółko się zamyka. I teraz proszę nie strzelać - ale gdzie kurde w menu znajdę wybór początku misji??? Proszę o dobre (p)odpowiedzi. Cytuj
messer88 6 471 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 Nie znajdziesz, gra nie ma czegoś takiego jak chapter select. Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 (edytowane) Po prostu wybierz Continue i gra sama odpali Ci ostatnią misję, w której miałeś save - przynajmniej ja tak miałem (oczywiście będzie info, że save'y stare itp). Edytowane 19 listopada 2017 przez Wredny Cytuj
nie versal 6 Opublikowano 19 listopada 2017 Opublikowano 19 listopada 2017 Nie ma Chapter select po przejsciu gry ? dla mnie to duża wada bo jak będe miał ochote zebrać wszystkie przedmioty to co ? od nowa całą gre przechodzić ? głupota ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi