Opublikowano 12 czerwca 20177 l Gra robiona przez Arc Systems (Ci od Gulity Gear). Dragon Ball ma szanse stać się poważną marką wśród bijatyk.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jak choć troszkę zbliży się do geniuszu Tenkaichi 3 to byłoby świetnie. Imo była to najlepsza bitka z DB w tytule.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Arc system robi, bedzie dobrze. Xenoverse nie miało żadnego balansu w pvp.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Jak choć troszkę zbliży się do geniuszu Tenkaichi 3 to byłoby świetnie. Imo była to najlepsza bitka z DB w tytule. Party game na 2 przyciski kontra pełnoprawna bijatyka. Już sam ten fakt powoduje, że Tenkaichi nie ma startu do tego.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Autor Warto wspomnieć, że Arc'y zrobili już solidnego Dragon Balla na 3ds'a :
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Mi demko nie podeszło, ale to chyba głównie za sprawą tego że 3ds nie jest stworzonu do bijatyk. Niewygodnie mi się grało.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Czuje, że bedzie najlepszy DB gdzieś tak od 10 lat(tj.BT3), te mmo badziewia tj. Xenoverse nie nadaja sie do niczego. Patrze kto ma byc tworca i troche sie obawiam, bo ponoc znaja sie na rzeczy, ale ich gierki maja dosyć hardkorowy system walki(np.GG). Żeby się nie okazało, z to będzie tytul dla scislej, bijatykowej elity.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l też najbardziej lubiłem budokai3, potem jak przeszli na widok zza pleców to o wiele gorzej mi sie grało a tutaj widać że widok ejst z boku wiec powinno być fajnie no i ludzie od GG potrafią zrobić grafike 3D która wygląda jak rysowane 2D, co może dać nam pierwszego dragon bala który wygląda jak anime, a nie jak trójwymiarowe świecące plastikowe ludziki
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Autor Żeby się nie okazało, z to będzie tytul dla scislej, bijatykowej elity. To akurat dla serii byłby odpowiedni krok na przód
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Słaba jakość, ale póki co nic lepszego nie znalazłem. Obowiązkowy zakup. Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Bigby
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Graficznie jest bardzo fajnie,jedynie widok z boku mi nie bardzo podchodzi. Oby obeszło się bez wałków,że połowa znanych postaci z uniwersum będzie w jakimś season pass/dlc...
Opublikowano 12 czerwca 20177 l No dla mnie najlepsze bijatyki z serii DB to zdecydowanie Tenkaichi gdzie umiejscowienie kamery i styl rozgrywki idealnie pasuje mi do DB. Ale Fighter Z z tego co mi wiadomo ma być mniejszą grą dostępną cyfrowo więc spoko.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Prawdopodobnie będzie około 20-30 postaci. A DLC, biorąc pod uwagę wydawcę, jest raczej nieuniknione. @up - Mniejszą raczej nie. Będzie też dostępne w pudełkach. Widziałem wczoraj preorder na Amazonie za 60 dolców. Czytałem, że celują tym tytułem w EVO. Edytowane 12 czerwca 20177 l przez Bigby
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Wątpię żeby system walki był tak hardkorowy jak w GG, to w końcu Dragon Ball i ma trafiać do większej ilości ludzi, ma być przystępniejszy. Swoją drogą, długo kazali czekać na porządną bitkę (?) 2D z DB.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Duzo powtarzajacych sie ruchow. Gra robi super wrazenie, mam nadzieje ze bedzie bardziej przystepna nzi GG i ze dorobia nowe wstawki jak ktos z teamu zostal pokonany i nowa osoba wjezdza. Natomiast te najazdy kamery na comba i ciosy konczace, cos pieknego.
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Wyglada zayebiscie ale system z GG czyli w Polsce będą w grały dwie osoby ;/
Opublikowano 12 czerwca 20177 l Wyglada zayebiscie ale system z GG czyli w Polsce będą w grały dwie osoby ;/ nie wierze, ze to bedzie wypisz wymaluj system z GG, dragon ball jest zbyt popularne i ma grono fanow wsrod dzieci i casuali i na bank nie beda probowali z tego robic tak technicznej mordoklepki jak seria GG