Opublikowano 16 listopada 20177 l Oo fajnie, że będzie Ultimate Gohan (było pewne), Kid Buu też na plus. Wyczekuje Beerusa i tyle, reszta może być dowolna :D
Opublikowano 16 listopada 20177 l Jak dla mnie Beerus, Rose Goku Black (razem z Zamasu jako asysta) i Vegito/Gogeta. Mam nadzieje, że uda im się te postaci wcisnąć. ;)
Opublikowano 16 listopada 20177 l A mieli nie dawac wariacji tych samych postaci a jest Kid Buu zamiast np Hito albo Beerusa. No i gdzie jest Roshi ><
Opublikowano 2 grudnia 20177 l 9 minut temu, wet_willy napisał: Tydzien grania i do zyda bo bijom online xD e tam, to jest Dragon Ball, można nawet z ziomkami pograc na kanapie, bo każdy zna. Jak im (pipi)a GG pokazałem, to sie za głowy złapali jak zobaczyli walczące łóżko.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l To jest juz zwykły goku, ssg blue i SSR goku black? I wsyztskie jako oddzielna postać?
Opublikowano 13 grudnia 20177 l W końcu Beerus potwierdzony w podstawce, można przestać się martwić jeszcze 1,5 miesiąca i będzie napieprzane jak głupi. 1 godzinę temu, XM. napisał: To jest juz zwykły goku, ssg blue i SSR goku black? I wsyztskie jako oddzielna postać? Tak, wszyscy mają inny zestaw ciosów i specjali. UI prędzej czy później też dojdzie jak wspomniał Shen.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Szczególnie Goku Black, który poza tym, że ma facjatę Goku jest zupełnie inną, zasługującą na osobny slot postacią. Cieszę się, że nie zostawili go na DLC.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Autor Chciałbym jeszcze zobaczyć tego złego Pana i byłbym usatysfakcjonowany
Opublikowano 13 grudnia 20177 l 7 godzin temu, Square napisał: W końcu Beerus potwierdzony w podstawce, można przestać się martwić jeszcze 1,5 miesiąca i będzie napieprzane jak głupi. Jestes pewien? Bo czytałem, że Hit, Rose i Beerus będą w dlc.
Opublikowano 13 grudnia 20177 l Hmm, no raczej nie pokazywaliby postaci z dodatku przed premierą gry i to jeszcze przed podaniem podstawowego składu. Na trzecim skanie są screeny z chyba fabuły, więc też głupotą by było takie zagranie.