Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 647
  • Wyświetleń 104,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co za łajzy, oryginalne kawałki powinny być we wszystkich wersjach.

• Wczoraj miałem okazję trafić online na Tyranta, ambasadora marki i komentatora DBFZ. Jakby ktoś chciał zobaczyć wpierdziel to 1g21m tutaj https://www.twitch.tv/videos/937920571?t=01h21m04s Masa b

• Piccolo i Kuririn potwierdzeni, więc skład bety jest już w pełni znany.  

Opublikowano

Przypomnijcie mi pojutrze (bo pewno zapomnę) to ściągnę sobie betę. Może skusi na full wersję.

Opublikowano

Przypomnę Ci Farmer, o to się nie martw. Niestety na chwilę obecną sporo osób nie może się w ogóle połączyć z serwerami gry, w tym i ja :/

Opublikowano

Ciężko ze znalezieniem meczu. Przez 20 minut tylko jedną walkę udało mi się zagrać (na X1X). Cholera wie czy wybierać Europe wschodnią 1/2, UK, czy może walka rankingowa, czy jednak dla rozrywki. Dla bety powinna być sama Europa i tyle. Trzeba będzie sprawdzić na PS4 czy tak samo to wygląda.

PS. Da się jakoś zagrać przeciwko znajomemu z listy ? 

Opublikowano

No trochę lipa z tym wyszukiwaniem, a jak już znajdzie to przeciwnika z jedną kreską. A żeby trafić na znajomego, to najlepiej wbić na puste lobby (w Eastern EU, pełno takich :dynia:) i wtedy próbować. Teraz jestem w UK1 i też słabo, ale dałem tylko najlepsze połączenia. Trochę za dużo tych regionów.

Opublikowano

Jak ogólnie wrażenia z gry? Jest ogień? Lepsze niż te badziewia z PS3? Będzie tryb fabularny czy gra nastawiona na online i versus?

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Beta wymaga PS+, czy dopiero od jutra będę mógł grać, jako że nie mam pre-ordera? Odpalam i jak chcę wejść do gry to wywala mi "You do not have permission to acces this content"

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Panowie, ten wyczesany steelbook, to tylko z tą bardzo drogą edycją limitowaną?

Opublikowano

Ukończyłem tutorial, banalny przy tym z GG, sama gra tez wydaje się bardzie przystepna dla casuali.

Opublikowano

No im dalej tym lepiej jeżeli chodzi o wyszukiwanie. Nadal daleko od perfekcji ale jest progres. Mam natomiast pytanko. Czy do dokupienia będą jedynie japońskie oryginalne kawałki czy może jakimś cudem oprócz dubu będzie można usłyszeć angielską muzykę ? Wydam każde pieniądze za OST Bruce'a Faulconera:

9:27 <3

Opublikowano

Nie da się w becie grać ze znajomymi, tylko World Match.

Opublikowano

Spoko, ja bardzo chętnie.Obawiam się niestety że umarlibysmy oczekując na połączenie. 

Czekałem z pięć lat świetlnych i nie udało się.

Edytowane przez da$io

Opublikowano
Failed to initialize network... Pograne 

Za ktormys razem się załaduje. Mi za 6tym chyba poszło;P 

Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

U mnie poszło za drugim razem, ale co z tego, skoro 20 minut latałem po lobby i nie mogłem znaleźć meczu. Później rozgrywałem z nudów tutoriale i również nic. Avatarków lata sobie po tej mapce cała masa, ale zagrać nie można z nikim. :/

Opublikowano

Ja tylko szybko triale odpaliłem;) niezły button masher, w sumie nie wiem czy jest sens sticka z szafy wyciągać, bo na padzie gra się dobrze;) jedno co powiem że na żywo gra wygląda fantastycznie, jeszcze lepiej niż na YouTube;)

Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Może beta będzie przedłużona jak już poprawia potrzebne rzeczy.