Skocz do zawartości

Dragon Ball Fighter Z

oFi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno da się włączyć bez sieci kiedy przestawi się konsolę w offline. Nie sprawdzałem bo mi się nie chce a teraz zrobili sobie konserwację PSN.

Opublikowano
15 minut temu, Bzduras napisał:

Wspaniała generacja giereczek wideło.

Cytat z PSXE przy okazji premiery X360 zawsze aktualny. Preorderzy to frajerzy.

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawialo po co te dzbany wymuszają always online, co to niby wnosi do gry, oprócz tego, ze co jakiś czas zostaniesz wyrzucony z gry. Teoretycznie mogloby to mieć cos wspólnego z antypirackim zabezpieczeniem, ale na konsolach chyba nie ma z tym problemu.

W sumie wszyscy tak bardzo płakali na e3, a tymczasem to rozwiązanie weszlo po cichu jak ninja(destiny1/2, division, ghost recon, hitman, dbfz i chyba need for speed)

Opublikowano

Tak to wygląda jak się nie ma połączenia z siecią. Przestańcie gadać głupoty, że jest wymagane połączenie z siecią. Spokojnie można grać offline.

Opublikowano

Gra jest świetna, dla casuala fighterowego takiego jak ja story w pełni zadowalające, ale multi strasznie frustrujące. Combosy typy takie robią, że w sumie oglądam klepaninę mojej trójki xD

Opublikowano

Z tego co właśnie przeczytalem, na samym steamie na premiere grało 40 tysiecy ludzi, dla porównania tekken 7 nie dobił do 20 tysiecy. Na konsolach wyniki na pewno duzo lepsze.

Opublikowano (edytowane)

Na czym grasz? Ja na PS4 nie mam żadnych problemów (no, może poza tym, że czuję wstyd grając w dragonbola :yao:)

@kubson Tak właśnie jest

Edytowane przez ornit
Opublikowano

ten placz o online o dzizas, ja gralem od samiutenkiej premiery (00:00) bez jakichkolwiek problemow, nigdy nie mialem tak ze mi nie chce wejsc do lobby, a gram codziennie dosc duzo, offline na ps4 taki sam jak na xboxie btw.

najlepsza bijatyka ever, ale kid buu freeza i cell to przegiecie paly, plz nerf

jak sa jacys chetni do napierdalania to ja bardzo chetnie

i moj glowny powod postowania: ornit geju odpisz na psn i mnie dodaj ;b

Opublikowano (edytowane)

Jak Ps4 jest podpięte do neta a Psn nie działa to nie da się wejść nawet do menusów w DBFZ

Jak Ps4 nie jest podpięte do neta to (podobno) da się wejść i grać offline w DBFZ (ja konsolę mam zawsze online)

Jak Ps4 jest podpięte do neta a Psn działa, da się grać w DBFZ

edit: gram dla platyny, potem wracam do SFV :yao:

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Tak jak napisałem gra się bardzo fajnie ale osobiście nie lubię Dragon Balla i preferuję pojedynki 1v1. Niemniej trochę czasu przy grze zamierzam spędzić bo ciekawi mnie system i setupy jakie można wykrzesać z asyst. Na razie uczę się powoli i sprawia mi to przyjemność jednak sama gra nie wydaje mi się na tyle atrakcyjna abym widział siebie za pół roku nadal grającego w ten tytuł.