Shen 9 693 Opublikowano 28 stycznia 2018 Opublikowano 28 stycznia 2018 Bałem się o story, bo grałem w GG, ale całkiem zgrabnie to zrobili. Sporo gagów i beka z Yamchy. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Story zacząłem i durne dialogi i reakcje postaci mnie dobijają. Ewidentnie wyrosłem z anime. Może się to jeszcze rozkręci. W ogóle narazie to nie ogarniam co się dzieje na ekranie. Jak byście poradzili żeby rozpocząć rozgryzanie tej gry..? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Na razie nie wiem jeszcze co jest fajne a co nie ale jeśli desk nagrywa CV do DBFZ to te akcje muszą być naprawdę niezłe! Nawet nie wiedziałem, że można tak długo "trzymać" combosa na przeciwniku. Dziś po robocie przysiądę do tej gry na dłużej Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 @Siara_iwj przeszedłeś trening i wyzwania postaciami? Ja pomimo, że pograłem online w becie, to zacząłem właśnie od wyzwań, aby lepiej podłapać mechanikę kombosów. Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Z tej stronki uczę się teorii. Wydaje się to dobrze rozpisane. https://www.primagames.com/games/dragon-ball-fighterz/tips/dragon-ball-fighterz-combos 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 (edytowane) Data minerzy dokopali się w wersji PC do śladów postaci prawdopodobnie nadchodzących w DLC: Broly (Super Saiyan) Bardock (Super Saiyan) Zamasu (Fusioned) Vegetto (SSGSS) Cooler C-17 (DBS) Goku (normal) Vegeta (normal) Czyżby miało nie być więcej fajterów z innych wszechświatów, poza Hitem? Edytowane 29 stycznia 2018 przez Frantik Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Gdzie Genialny Żółw i Mr. Satan pytam się..? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Trochę dziwna ta lista, bo dając Brollyego to tylko LSSJ, chyba, że będzie miał przemianę jak Golden Frieza. Poza Vegetto to takie meh, no może jeszcze zwykły Goku/Vegeta, ale tutaj już wolałbym dostać UI. Cytuj
Shen 9 693 Opublikowano 29 stycznia 2018 Opublikowano 29 stycznia 2018 Gra się dobrze sprzedała, predzej czy pozniej wpadnie wiecej postaci. Na bank bedzie Gogeta i Janemba. Niech tylko sobie daruja postacie z GT. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Ziomki, zaspalem. Teraz dopiero kupuje. Wystepuje tylko wersja ang + PL napisy czy jest jakas inna ? Jakbym wzial np to: https://www.mediaexpert.pl/gry-ps4/gra-ps4-dragon-ball-fighter-z,id-1053745?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=878067&utm_campaign=2018-01&utm_term=Gry-PS4&ceneo_spo=false to bede mial napisy PL ? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Nie. Na Ps4 napisy są tylko w ENG. 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 30 stycznia 2018 Opublikowano 30 stycznia 2018 Dziekuje! To te gnojki z napisami PL na stimie graja ? ;( Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 (edytowane) Pisałem podobnego posta w temacie MH: World, pora na DBFZ Pierwszy tydzień przyniósł shipment i sprzedaż digital na poziomie 2 mln kopii, dzięki temu gra stała się najszybciej sprzedającą grą związaną z IP, bijąc Xenoverse (która ltd. ma na razie na poziomie 5 mln) i Xenoverse 2 (ltd - 3.3 mln). Ogólnie największy sukces w historii Arc Sys i jedna z najszybciej sprzedających się bijatyk tej generacji. Japońcy wydawcy mają bardzo, bardzo dobry początek roku, oby Level 5 (Ni no Kuni II) jakością i sprzedażą dorównało grom Capcomu i Namco-Bandai Edytowane 1 lutego 2018 przez Hendrix 1 Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 1 lutego 2018 Opublikowano 1 lutego 2018 Pierwszy większy amerykański turniej DBFZ. Właśnie oglądam. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Kupiłem, pograłem wczoraj chwilę. Z marszu stwierdziłem, ze odblokuję sobie niebieskich bogów. ... Gierka jest mistrzowska, ale ogarnięcie bijatyki 2D tak, żeby być kosiorem jest chyba ponad moje siły. Poszedłem robić fabułę, pierwsze trzy mapy to w sumie tutorial. Wróciłem, zagrałem pojedynek online i pierwsza przegrana za mną Jak ktoś twierdzi, że tytuł spłycono, że łatwe, dla każuli, to jako taki 2D-każul stwierdzam, że nie - te autocombosy niewiele ugrają, a stworzenie jakiegoś sensownego manuala wymaga czasu reakcji, którego chyba nigdy mieć nie będę. Tak czy siak GOTY bijatyczek w tym roku. No i to wreszcie porządna bijatyka z DB w tytule od czasów Budokai Tenkaichi 3. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Tez kupilem i naparzam jak dziecko z zona spia %-) Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 Mam już dosyć tej gry. Od dwóch dni włączam rankedy i z nikim mi się nie łączy. Czekam pół godziny i nic! Aż sprawdziłem czy mam dobrze ustawiony online, włączyłem SFV a tam znajdowało mi przeciwników co pół minuty! Już w GG miałem więcej meczy! Co mi się nie podoba w tej grze: - Lobby! Przez te podróże wszystko trwa 2 x dłużej! Czy nie mogli zrobić prostego systemu menusów tylko trzeba się użerać z tą jebaną w dupę mapką? - Cokolwiek wybierzemy pauzuje nam matchmaking! To jakaś paranoja...Wchodzę do sklepiku - Pauza! Wciskam X przy wyborze innego trybu - Pauza! Oglądam kto jest online - Pauza! itd! - Jak już nas z kimś połączy to czekamy całą minutę na zaakceptowanie meczu przez przeciwnika! Nie da się wtedy opuścić czy zrezygnować z wyboru! Ja (pipi)ę... - Myślałem, że (pipi) obesrane Capcom nie potrafi poradzić sobie z Rage quitterami! Tu jest jeszcze gorzej! Też tak macie? Bo dla mnie gra w chwili obecnej jest niegrywalna. Wcześniej znajdowało mi przeciwników. Teraz nic! Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 2 lutego 2018 Opublikowano 2 lutego 2018 W lobby masz skrót na którymś guziku do listy, która działa jak zwykłe menu. Już pisałem, że serwery to zły żart, a teraz jak wysypały się recki OMG MESJASZ, to ludzi więcej i zamula. Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 3 lutego 2018 Opublikowano 3 lutego 2018 18 godzin temu, Siara_iwj napisał: W lobby masz skrót na którymś guziku do listy, która działa jak zwykłe menu. Nie, bo przenosi mnie na mapce do żyda, z którym dopiero trzeba porozmawiać żeby wejść do odpowiedniego menu. Chyba, że chodzi jeszcze o jakiś szybszy dostęp do opcji wyboru interesującej nas rozgrywki. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 z jakiej stronki/kanalu obczajacie kombosiki? Cytuj
ornit 2 993 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 Oglądaj turnieje amerykańskich prosów i kradnij ich comba/setupy. Co do stron to widzę, że DBFZ dostał na SRK swój dział http://forums.shoryuken.com/categories/dragon-ball-fighter-z 2 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 lutego 2018 Opublikowano 4 lutego 2018 co tam ogladac jak tam jest JAJAJAJAJJA TATATATTATA FIJNALA FLASH ! DESTRUCTIVE ! Koniec XD Ja potrzebuje powolutku, wyraznie :F Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi