Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

b035cf0596569f12a6b8bec50b55b19777497eb8

• Odpowiedzi 647
  • Wyświetleń 104,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Co za łajzy, oryginalne kawałki powinny być we wszystkich wersjach.

• Wczoraj miałem okazję trafić online na Tyranta, ambasadora marki i komentatora DBFZ. Jakby ktoś chciał zobaczyć wpierdziel to 1g21m tutaj https://www.twitch.tv/videos/937920571?t=01h21m04s Masa b

• Piccolo i Kuririn potwierdzeni, więc skład bety jest już w pełni znany.  

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Po wypłacie biorę season passa, nie ma bata.

Opublikowano

Jest postęp

UMZryqw.jpg

Opublikowano

Powodzenia z Goku. Hint na arcade: double jump i dragon rush.

Opublikowano

Jest i Bardock.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kto gra na PS4? Dla odmiany od wpierdolu serwowanego przez Ukyo zagrałbym coś bardziej wyrównanego :)

Opublikowano

Odpalajcie grę, bo rozdają 300k Zeni za free.

Opublikowano

Gierka trochę za droga jak jak na taką bijatykę, ale mimo to kupiłem, bo uwielbiam DB. Gra mi się naprawdę świetnie. Podoba mi się znacznie bardziej niż Xenoverce.

Edit:

Chodziło mi o to, ze to jednak tyko gra 2,5D i mimo, że jest niesamowicie grywalna, to cena  powinna być nieco niższa.

Opublikowano

Jak na taką czyli jaką? Z zajebistym systemem walki, super grafiką itd?

Opublikowano

Pewnie zobaczył, że 2d i nie Tejken.

Opublikowano

Przy zalewie Budokaiów, Xenoversów i innych bzdur 3D nie ma się co dziwić, że niektórzy kręcą nosem. Szczególnie biorąc pod uwagę, że ostatnia dobra (najlepsza dotąd?) bitka 2D z uniwersum DB to Hyper Dimension z 97 r. i grało w nią pewnie parę osób na emulatorze.

Opublikowano

No cena odstrasza, a ten season Pass to zwyczajne dojenie graczy z kasy. Specjalnie nie dodali kultowych postaci w podstawce, żeby łaskawie je nam teraz wrzucać za dodatkową kasiorkę ;) Bardock, Broly? Przecież od początku było wiadomo, że ludzie się rzucą na tak kultowe postacie.

Edytowane przez Masamune

Opublikowano
  W dniu 11.04.2018 o 07:51, Endas napisał(a):

Gierka trochę za droga jak jak na taką bijatykę, ale mimo to kupiłem, bo uwielbiam DB. Gra mi się naprawdę świetnie. Podoba mi się znacznie bardziej niż Xenoverce.

Edit:

Chodziło mi o to, ze to jednak tyko gra 2,5D i mimo, że jest niesamowicie grywalna, to cena  powinna być nieco niższa.

Sorry ale zupełnie nie rozumiem takiego toku rozumowania. Włożono w tą grę tyle samo pracy ile w każdy inny tytuł tego typu. Tutaj nie ma kompromisów.

Opublikowano

Fused Zamasu potwierdzony, czyli wychodzi na to, że ta lista postaci z SP jest pewna.

Fused-Zamasu-Jump-Scan-DBFZ.jpg?resize=1

Opublikowano

Opublikowano

Ten lv 3 :obama:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem kim jest Vegito bo wygląda jak 80% składu (serio to tak jakbym grał w SF, w którym mam do wyboru same Ryu i Keny) ale może kogoś zainteresuje ostatnie CV deska.

Opublikowano

Fakt że wszyscy Saiyanie mają w tej grze jedną, domyślną mordę i różnią się głównie fryzurą i ubiorem :>

Opublikowano

Zeszla ta gra cos z ceny ?

Opublikowano

Ostatnio była w promocji na PSN, ale jest warta każdej ceny.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Jakby co to World Tour zaczął się dzisiaj https://www.twitch.tv/dragonballfighterz

W dniu 2.06.2018 o 14:56, aphromo napisał(a):

Zeszla ta gra cos z ceny ?

Aktualnie jest promocja na PSN, 169 PLN za zwykłą wersję, ale chyba taniej wyjdzie na płycie.