Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Kto gra na PS4? Dla odmiany od wpierdolu serwowanego przez Ukyo zagrałbym coś bardziej wyrównanego
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Gierka trochę za droga jak jak na taką bijatykę, ale mimo to kupiłem, bo uwielbiam DB. Gra mi się naprawdę świetnie. Podoba mi się znacznie bardziej niż Xenoverce. Edit: Chodziło mi o to, ze to jednak tyko gra 2,5D i mimo, że jest niesamowicie grywalna, to cena powinna być nieco niższa.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Jak na taką czyli jaką? Z zajebistym systemem walki, super grafiką itd?
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Przy zalewie Budokaiów, Xenoversów i innych bzdur 3D nie ma się co dziwić, że niektórzy kręcą nosem. Szczególnie biorąc pod uwagę, że ostatnia dobra (najlepsza dotąd?) bitka 2D z uniwersum DB to Hyper Dimension z 97 r. i grało w nią pewnie parę osób na emulatorze.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l No cena odstrasza, a ten season Pass to zwyczajne dojenie graczy z kasy. Specjalnie nie dodali kultowych postaci w podstawce, żeby łaskawie je nam teraz wrzucać za dodatkową kasiorkę Bardock, Broly? Przecież od początku było wiadomo, że ludzie się rzucą na tak kultowe postacie. Edytowane 17 kwietnia 20186 l przez Masamune
Opublikowano 18 kwietnia 20186 l W dniu 11.04.2018 o 07:51, Endas napisał(a): Gierka trochę za droga jak jak na taką bijatykę, ale mimo to kupiłem, bo uwielbiam DB. Gra mi się naprawdę świetnie. Podoba mi się znacznie bardziej niż Xenoverce. Edit: Chodziło mi o to, ze to jednak tyko gra 2,5D i mimo, że jest niesamowicie grywalna, to cena powinna być nieco niższa. Sorry ale zupełnie nie rozumiem takiego toku rozumowania. Włożono w tą grę tyle samo pracy ile w każdy inny tytuł tego typu. Tutaj nie ma kompromisów.
Opublikowano 19 kwietnia 20186 l Fused Zamasu potwierdzony, czyli wychodzi na to, że ta lista postaci z SP jest pewna.
Opublikowano 2 czerwca 20186 l Nie wiem kim jest Vegito bo wygląda jak 80% składu (serio to tak jakbym grał w SF, w którym mam do wyboru same Ryu i Keny) ale może kogoś zainteresuje ostatnie CV deska.
Opublikowano 2 czerwca 20186 l Fakt że wszyscy Saiyanie mają w tej grze jedną, domyślną mordę i różnią się głównie fryzurą i ubiorem :>
Opublikowano 29 czerwca 20186 l Jakby co to World Tour zaczął się dzisiaj https://www.twitch.tv/dragonballfighterz W dniu 2.06.2018 o 14:56, aphromo napisał(a): Zeszla ta gra cos z ceny ? Aktualnie jest promocja na PSN, 169 PLN za zwykłą wersję, ale chyba taniej wyjdzie na płycie.
Opublikowano 1 lipca 20186 l Jakby co to jakoś za chwilę zacznie się TOP 8 z CEO 2018 https://www.twitch.tv/dragonballfighterz