Opublikowano 26 stycznia 20187 l Podobno da się włączyć bez sieci kiedy przestawi się konsolę w offline. Nie sprawdzałem bo mi się nie chce a teraz zrobili sobie konserwację PSN.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Na Xboksie działa bez sieci. Loby odpala się offline i można grać story, arcade itp.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Na Ps4 po nieudanej próbie zalogowania się do PSN gra wraca do ekranu tytułowego...
Opublikowano 26 stycznia 20187 l 15 minut temu, Bzduras napisał: Wspaniała generacja giereczek wideło. Cytat z PSXE przy okazji premiery X360 zawsze aktualny. Preorderzy to frajerzy.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Zawsze mnie zastanawialo po co te dzbany wymuszają always online, co to niby wnosi do gry, oprócz tego, ze co jakiś czas zostaniesz wyrzucony z gry. Teoretycznie mogloby to mieć cos wspólnego z antypirackim zabezpieczeniem, ale na konsolach chyba nie ma z tym problemu. W sumie wszyscy tak bardzo płakali na e3, a tymczasem to rozwiązanie weszlo po cichu jak ninja(destiny1/2, division, ghost recon, hitman, dbfz i chyba need for speed)
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Tak to wygląda jak się nie ma połączenia z siecią. Przestańcie gadać głupoty, że jest wymagane połączenie z siecią. Spokojnie można grać offline.
Opublikowano 26 stycznia 20187 l Gra jest świetna, dla casuala fighterowego takiego jak ja story w pełni zadowalające, ale multi strasznie frustrujące. Combosy typy takie robią, że w sumie oglądam klepaninę mojej trójki xD
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Z tego co właśnie przeczytalem, na samym steamie na premiere grało 40 tysiecy ludzi, dla porównania tekken 7 nie dobił do 20 tysiecy. Na konsolach wyniki na pewno duzo lepsze.
Opublikowano 27 stycznia 20187 l He. HE. Wywala mnie z lobby co półtorej minuty. Super serwery dzifko. O, a teraz gra mi się zwiesiła na ekranie opcji. Co ja kupiłem ..? xD
Opublikowano 27 stycznia 20187 l czyli co na xboxie gra jest po polsku i dziala offline a na ps4 po angielsku i trzeba byc online ? xD jezeli tak to niezly bubel
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Na czym grasz? Ja na PS4 nie mam żadnych problemów (no, może poza tym, że czuję wstyd grając w dragonbola ) @kubson Tak właśnie jest Edytowane 27 stycznia 20187 l przez ornit
Opublikowano 27 stycznia 20187 l PS4. Nie wiem, może to być bo gram przez wifi..? Tyle lat nie grałem w sieciową mordobitkę, że sam nie wiem co jak ustawiać.
Opublikowano 27 stycznia 20187 l Czyli co?Gracze na PS4 otrzymali najgorszą wersję?Nie dość,że brak napisów pl to jeszcze muszą być cały czas online?
Opublikowano 28 stycznia 20187 l ten placz o online o dzizas, ja gralem od samiutenkiej premiery (00:00) bez jakichkolwiek problemow, nigdy nie mialem tak ze mi nie chce wejsc do lobby, a gram codziennie dosc duzo, offline na ps4 taki sam jak na xboxie btw. najlepsza bijatyka ever, ale kid buu freeza i cell to przegiecie paly, plz nerf jak sa jacys chetni do napierdalania to ja bardzo chetnie i moj glowny powod postowania: ornit geju odpisz na psn i mnie dodaj ;b
Opublikowano 28 stycznia 20187 l Jak Ps4 jest podpięte do neta a Psn nie działa to nie da się wejść nawet do menusów w DBFZ Jak Ps4 nie jest podpięte do neta to (podobno) da się wejść i grać offline w DBFZ (ja konsolę mam zawsze online) Jak Ps4 jest podpięte do neta a Psn działa, da się grać w DBFZ edit: gram dla platyny, potem wracam do SFV Edytowane 28 stycznia 20187 l przez ornit
Opublikowano 28 stycznia 20187 l A co jest jak masz neta nie masz ps4 ale masz gre ale nie masz ps+ czy mozna grac na HTC10?
Opublikowano 28 stycznia 20187 l 2 godziny temu, ornit napisał: edit: gram dla platyny, potem wracam do SFV *walks away in disgust*
Opublikowano 28 stycznia 20187 l Tak jak napisałem gra się bardzo fajnie ale osobiście nie lubię Dragon Balla i preferuję pojedynki 1v1. Niemniej trochę czasu przy grze zamierzam spędzić bo ciekawi mnie system i setupy jakie można wykrzesać z asyst. Na razie uczę się powoli i sprawia mi to przyjemność jednak sama gra nie wydaje mi się na tyle atrakcyjna abym widział siebie za pół roku nadal grającego w ten tytuł.