Skocz do zawartości

Dragon Ball Fighter Z

oFi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście, że nie za darmo

Za Eurogamerem:

Cytat

There's no word on when Cooler will be released, but earlier this year his addition alongside Android 17 and the other season one DLC characters were leaked via a data mine that has so far turned out to be right.

• Plusik 1
Opublikowano

Ale combo z Kaiokenem zajebiście wyglądają. Zwykły Goku chyba wejdzie do drużyny, ale bez treningu się nie obejdzie.

BTW. Na Switchu trwa aktualnie beta, otwarta dla wszystkich.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dodatkowe "darmowe" avatary do lobby z okazji Haloween dostępne od jutra.

Cytat

From tomorrow and until the end of November, the Halloween season Z Capsule will be available* in Dragon Ball FighterZ! This capsule will contain exclusive versions of the lobby characters, Halloween Z Stamps, and alternative Halloween colored outfits for Playable Characters.
*Requires Free Update; available from September 26th.

42576615_539219403169863_339056365868050

42551338_539219439836526_296724310493705

42469903_539219399836530_396487431170084

42581047_539219459836524_320360925561356

• Plusik 1
Opublikowano

Wszystkie co miały być są już dostępne więc wiadomo za co płacisz. Ja muszę wrócić do gry, bo sporo zaniedbałem. Jak już coś mi wychodziło to mało grałem, potrzebny trening stałego teamu i może dam radę w rankingach.

Opublikowano

Pograłem wczoraj z Ukyo i ku zdziwieniu wszystkich na party wygrałem dwie pierwsze walk, później już było tak jak zawsze i skończyło się 2:14 :D

Muszę popracować nad movementem, bo zdecydowanie zbyt drewniane ruchy. Pierwsze pięć walk i kawałek ostatniej poniżej jakby ktoś chciał zobaczyć.

• Plusik 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie moja bajka ale szybkie info. Deluxe Edition się szykuje w styczniu.

http://shoryuken.com/2018/11/17/dragon-ball-fighterz-deluxe-edition-announced-for-playstation-4/?fbclid=IwAR2XUQgZWFwqCr76y6o9tGQTl-jj9SvkrK3oadPBJ7TjzSh-v6vX4OE4Ydg

Cytat

A new edition of Dragon Ball FighterZ was just revealed in a recent issue of V-Jump magazine. Called the Dragon Ball FighterZ Deluxe Edition, this new edition is coming to PlayStation 4 in Japan this coming January.

The Dragon Ball FighterZ Deluxe Edition comes with all 8 DLC characters that have been released – Bardock, Broly, Merged Zamasu, SSB Vegeto, Base Vegeta, Base Goku, Cooler, and Android 17. It will arrive this coming January and will cost only ¥6,100 (US$54).

This price makes this new edition an inexpensive entry point for players who have yet to purchase the game. Currently, each DLC character goes for ¥540 (US$5) and the FighterZ Pass for all of them goes for ¥3,240 (US$34.99). This means that those who purchase the Deluxe Edition get the complete package for the cost of the base game.

Dragon Ball FighterZ Deluxe Edition arrives in Japan for PlayStation 4 on January 31, 2018.