Bzduras 12 490 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 2 godziny temu, Soban napisał: Fajnie jakby zrobili Naruto fighterz To się nazywa Ultimate Ninja Storm i choć nie jest rasowym fighterem 2D tylko bardziej 3D to jednak syatem w czwórce jest już dokokszony równo i można prać się po pyskach z finezją i technicznie. Polecam, bo sztos seria. 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Też polecam, tym bardziej że jak by ktoś miał ochotę na streszczenie sobie całej historii (chociażby dla walk z QTE zalatującymi Asuras's Wrath) to pakiet 4 części jest często na wyprzedażach. 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Opublikowano 9 sierpnia 2021 Patch będzie dostępny jutro, pełna lista w komentarzach. Cytuj
zdrowywariat 373 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 Czy może szykowana jest wersja kompletna? Bo z tego co wyczytałem to postaci w DLC jest prawie drugie tyle co w podstawce. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 10 listopada 2021 Opublikowano 10 listopada 2021 Namco ma juz na ta gre wyjebane ale kto ich tam wie. 1 Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 19 grudnia 2021 Opublikowano 19 grudnia 2021 Android 21 w zwykłej wersji jako nowa postać, więc coś tam jeszcze wspierają. Mogliby rollback ogarnąć. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 lutego 2022 Opublikowano 20 lutego 2022 Lazy Generic Character confirmed Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Trochę późno, ale fajnie, że będzie. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Już za chwileczkę już za momencik. Może w przyszłym roku wyjdzie. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 Ja to sie zastanawiam czy kogokolwiek to jeszcze obchodzi Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 26 listopada 2023 Opublikowano 26 listopada 2023 No właśnie strasznie późno to robią, pewnie bardziej jako testy pod kolejną część. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Ciekawe czy wpadnie platyna automatycznie, bo zbierać 20 milionów Zeni ponownie by mi się nie chciało raczej, nawet jeżeli jest to sporo szybsze teraz. No i ciekawe jak tam rollback. Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Ale wydymali ludzi na starej generacji czekających na rollbacka xD Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 28 lutego Opublikowano 28 lutego Ciekawe czy znajdzie kogoś do gry jak tak podzielili społeczność. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 29 lutego Opublikowano 29 lutego Odpaliłem Casual, nikogo nie znalazło przez kilka minut i wyłączyłem. Platyna wpada automatycznie przy przeniesieniu sejwa jakby co. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca On 3/7/2021 at 4:58 PM, łom said: Też polecam, tym bardziej że jak by ktoś miał ochotę na streszczenie sobie całej historii (chociażby dla walk z QTE zalatującymi Asuras's Wrath) to pakiet 4 części jest często na wyprzedażach. A pospiesz jak się nazywa? Tych gier jeść do dużo. I dokąd fabularnie najdalej są gry pociągnięte względem anime? Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca 12 minut temu, Sedrak napisał: A pospiesz jak się nazywa? Tych gier jeść do dużo. I dokąd fabularnie najdalej są gry pociągnięte względem anime? Ja grałem w NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM Legacy i tu jest Storm 1,2,3 + 4 Road to Boruto. Względem anime to to jest od testu w lesie na shinobi (jeszcze z młodym Naruto) do końca Shippudden + prolog do Boruto (tego nie oglądałem). Na X360 była też dobra gra Rise of the Ninja (akcja się dzieje przed testem na ninja) która oprócz walk miała też fajne elementy przygodówkowe (które w każdej kolejnej części storma były spłycane). 1 Cytuj
Bzduras 12 490 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca Stormy najlepiej brać w składance NS:UNS Legacy, wtedy dostaje się pakiet czterech gier z kompletem DLC. Też polecam i to są dojebane gierki, Story Mode w każdej części dla fana to BANDERAS. Plus ciekawostka: gierka jako pierwsza pokazała finałowe starcie Naruto i Sasuke, bo anime dopiero nadganiało mangę w momencie wydania, i wyszło to naprawdę kapitalnie, lepiej niż w animacji moim skromnym zdaniem. 1 Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 2 marca Opublikowano 2 marca (edytowane) Dzięki wielkie. Na bank obyczaje, bo ciągle w promocji są, a jakoś nie wiedziałem jak się za to zabrać. Kiedyś oglądałem anime, ale teraz już za stary na nadrabianie tego, więc gry idealne. Pamiętam z Xboxa. Gra była rewelacyjna i właśnie jak później grałem, w którąś kolejna część to bardzo mi doskwierało, że jest tego mało i liczyłem, że kiedyś wrócą do tego. Edytowane 2 marca przez Sedrak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi