SpacierShark123 1 495 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Jeżeli Akira stworzył te nowe formy Goku czy też złotego Frezzera to jednak nie ma się co podniecać. Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 to jest niesamowite, ze udaje im sie tworzyc gre, ktora wydaje sie byc 100 razy bardziej kozacka niz anime, do ktorego ma sie taki wielki sentyment. Piekna sprawa, oby zeszla w milionach. Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Jeżeli Akira stworzył te nowe formy Goku czy też złotego Frezzera to jednak nie ma się co podniecać.Tez tak uważam i w żadnym wypadku ja się nie podniecam. Fanowskie wersje przemian i nowych postaci po stokroć lepsze.Gram od 11 i przyznam, że miałem trochę inne oczekiwania.Prośba o jakieś wrażenia z gry. Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Ja dziś pograłem trochę dłużej i babciu... to jest za(pipi)iste! Na początku mi było bardzo trudno się połapać, bo jesteśmy wrzuceni na głęboką wodę i bez możliwości żadnego treningu a nawet sprawdzenia command listy trafiamy na sieciową arenę. System walki jest bardzo podobny do tego z Marvel vs Capcom, tzn mamy asysty, zmiany postaci, x-factor, dość uproszczony system inputów. Online działa bardzo dobrze. Podczas walki jest licznik ile aktualnie mamy klatek laga i zwykle mam od 2 do 4. Grafika jest niesamowita. Nie ma to jak skończyć rundę destructive finisherem. BTW, trafiłem na Twiczowego streamera i koleś zaliczył ragequit :) https://www.twitch.tv/videos/175233927?t=42m35s 1 Cytuj
CheeseOfTheDay 47 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 No gra się fajnie, nawet lepiej niż fajnie, system póki co jest prosty i bardzo online friendly, tzn. że nawet przy słabszym połączeniu nie da się za wiele zepsuć, chociaż słabszych połączeń miałem ledwie 2 na jakieś 30 walk. Tak więc jeżeli chodzi o doznania onlineowe - duży plus. Jednak dla mnie bijatyka to głównie offline i przez wspomniane wcześniej "inne oczekiwania" miałem na myśli trochę bardziej techniczny i responsywny system, bo takie lubię. Nie do końca podobają mi się automatyczne combosy, zawsze wolę sam je pstrykać. Wolałbym też jakieś cancele, chociażby jump cancele do followupów i do pressingu, air dashe przez to wydają się mało przydatne. Nawet tym "x-factorem" nie można niczego cancelować (taka hybryda bursta używanego tylko w neutralu i x-factora). No ale może jeszcze jakaś mechanika dojdzie, typu roman cancel i może dadzą możliwość wyłączenia auto combosów. Liczyłem też na double airdashe lub jump-cancelowalne airdashe, w bajce wszyscy latali więc nikt nie powinien mieć z tym problemu. Na plus systemu na pewno asysty, głównie to, że można wzywać 2 jednocześnie. Chociaż jeszcze nie rozgryzłem, czemu czasem pstrykając lekko asystę do pomocy zmienia mi postać i to głównie w ofensywie;f. Jeżeli ktoś będzie jutro grać to polecam używanie asyst podczas pressingu, ludzie póki co strasznie tego nie ogarniają, z tych 30 walk może 4 osoby były takie, po których widać było jakieś ogranie i używanie asyst w defensywie i ofensywie. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Aż mi się nie chce komentować tej nowej postaci :/ Osobiście czekam jeszcze tylko na potwierdzenie obecności Beerusa. Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Co tu komentować? Fajnei, że chce im się robić nowe story, a nie klepać znowu fabułę Zetki. Mam tylko nadzieje, że saiyanie nie są przegięci i postacie są wyważone. Cytuj
SlimShady 3 380 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 Dla mnie idealnie by bylo jakby zrobili tradycyjne story plus wlasnie takie cos w stylu "What if", ale pierwsza czesc raczej będzie testowa. Jak sie przyjmie to moze w kontynuacjach bedzie wiecej zawartosci singlowej/postaci/aren itd. Cytuj
ornit 2 952 Opublikowano 18 września 2017 Opublikowano 18 września 2017 Kontynuacje tej firmy polegają na dodaniu dwóch nowych postaci+łatki balansu i zainkasowaniu 60-70 zł Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 Still better then SFV Dodatkowo to Namco ma prawa i jest wydawca wiec bedzie raczej zwykly model biznesowy z DLC. Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 19 września 2017 Autor Opublikowano 19 września 2017 Ciekawe czy online znowu się nie wykraczy na premiere Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 września 2017 Opublikowano 19 września 2017 A w jakiej grze Ark Sys kiedykolwiek sie "wykraczylo"? Aaaa nie bedziesz wiedzial bo zadnej nie kupiles. Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 20 września 2017 Autor Opublikowano 20 września 2017 Tu nie chodzi o Ark Sys tylko ostatnią średnią formę online serwerów od sony na premierę bijatyk. Street fighter V premiera - serwery umarły pierwszego dnia Mortal Kombat IX oraz X - to samo. Just saying Cytuj
Suavek 4 658 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 DUUUUUUUNNNNNN...... 1 Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Zobaczymy co wyjdzie z tego nowego story. Jak tylko system walki mnie nie odrzuci to będę grał jak po(pipi)any. Cytuj
ornit 2 952 Opublikowano 24 września 2017 Opublikowano 24 września 2017 Daigo i Nuki w pokazowym starciu na TGS. Ta dwójka to jedna z najpiekniejszych rywalizacji w historii FGC. Tłukli się od czasów Vampire Hunterby żeby w końcu połączyć siły i po dziesięciu latach kopania się po dupach zwyciężyć w turnieju 3s na SBO. Potem ich drogi się rozdzieliły. Nuki zatrzymał się w XX wieku, natomiast Daigo sprzedał miejsce na swojej koszulce MadCatzowi. 3 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Jak to wygląda to jest jakiś obłęd O_O Moment jak Trunks za(pipi)ał Cellowi z tego ataku prosto w górę ciary momentalnie Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Świetnie się to ogląda Ale ten specjal Androida 16 chyba do poprawki, bo ułomny straszliwie (albo po prostu gość nie umie go używać). Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 25 września 2017 Autor Opublikowano 25 września 2017 Genialnie ta wygląda w rękach prawdziwych profesjonalistów. Ale będę oglądał jakieś esporty z tym związane Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 Jak Ci się podoba to oglądaj 3 Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 W pierwszym filmiku Krillin jak niszczy Daje to do zrozumienia, że drugoplanowce z anime nie będą w grze poszkodowane względem top tierów, co tylko cieszy. Ależ ten dragon jest banderasowy, day one jak hajsy się zgodzą Cytuj
Kataryniarz 0 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 (edytowane) Gra naprawdę wygląda niesamowicie. Fajnie, ze w końcu powraca klasyczna bijatyka. Grafika (czy tam kreska) postaci wygląda pięknie. Nic tylko czekać aż wyjdzie. umowa kupna sprzedaży samochodu Edytowane 8 grudnia 2017 przez Kataryniarz Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 26 września 2017 Autor Opublikowano 26 września 2017 Niektore walki wygladaja jakby zywcem byly wyjete z anime Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 W pierwszym filmiku Krillin jak niszczy Daje to do zrozumienia, że drugoplanowce z anime nie będą w grze poszkodowane względem top tierów, co tylko cieszy. Ależ ten dragon jest banderasowy, day one jak hajsy się zgodzą Cieszy mnie to, mam przesyt saiyanami, team na start pewnie Krillin, Tien i Piccolo. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 26 września 2017 Opublikowano 26 września 2017 U mnie pierwsze skrzypce będzie grał Beerus (niech go w końcu pokażą :D), za nim zapewne Goku Blue (byłby zwykły, gdyby nie ten nieszczęsny ssj3), a trzecia postać to się zobaczy (może Gohan ssj2). Tak w ogóle to z tego turnieju powyżej zobaczcie sobie Match #23 - 3:04:45 (Mefistopheles Vs Miles Man) jakie piekne rzeczy się tam dzieją. No i finał oczywiście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi