Wredny 9 554 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Hmmm... nie wiem po co, bo pamiętam, że akurat pierwsze TEW było dość wymagające na tym defaultowym poziomie trudności. Zero prowadzenia za rączkę i chyba 90 zgonów za pierwszym przejściem. Że nie wspomnę o AKUMU - tutaj niech się wyżywają, a normalne przejście niech zostawią po staremu. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Opublikowano 11 sierpnia 2017 No dokładnie nie ma co żyłować poziomu na normalku,to tylko zmniejszy grono potencjalnych odbiorców . Kto będzie chciał to wymasteruje włącznie z akumu a każuale niech się fajnie bawią na normalku . Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Wiadomo cos juz moze odnosnie pl na konsolach? Bedzie, czy oleja jak przy pierwszej czesci? Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Trzeba bedzie wrocic do 1 i wbic calaka, dla ukoronowania dziela, zanim zaczne 2ke. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 super to wyglada. jedynka wyglądało srednio ok. tu juz czuć current gena. jeszcze jak ogarną framerate i bugi... a zresztą whateva. dla dobra ulubionego gatunku znów będzie day 1 1 Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Trochę żałuję sprzedaży jedynki. Nie była to gra wybitna, ale wspominam naprawdę nieźle. Może trzeba będzie zakupić znowu? Dwójkę też bardzo chętnie ogram. Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Na razie pokazują jakieś współczesne osiedla, mało klimatyczne są. Chciałoby się zamki, jakieś wielkie i stare rezydencje. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Wrazenia z dema: http://www.eurogamer.pl/articles/2017-09-01-swoboda-i-mroczna-atmosfera-w-the-evil-within-2-juz-gralismy Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Są gry, co do których mam wątpliwości i potrzebuję kilku materiałów video, wrażeń, opinii, recenzji, by podjąć decyzję o terminie kupna (bo prędzej czy później zawsze kupię coś, co mnie interesuje). Są też pewniaki, w stosunku do których potrzebna mi tylko informacja, że wychodzą i kiedy - The Evil Within 2 należy do tych drugich - po pierwszej części biorę w ciemno i nie potrzebuję żadnych spoilerowych filmików czy wrażeń :) Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Mam podobnie, ale najbardziej sie obawiam, ze bedzie to zabugowane. Bethesda zawsze obija sie z patchami. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Błędy w dzisiejszych grach są nieuniknione. Strach przed nimi nie powstrzyma mnie jednak przed doświadczaniem innego rodzaju strachu :) Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 Tych pobocznych misji i troche bardziej otwartych terenow to jednak troche sie boje. Mam nadzieje, ze tempo gry nie zostanie przez to popsute. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 września 2017 Autor Opublikowano 2 września 2017 Tez oczekiwalem liniowosci bo przypadla mi do gustu w jedynce bardzo taka forma, ale jesli odpowiednio wywaza te otwarte tereny i zrobia takie bardziej rozbudowane odpowiedniki np. poczatkowej wioski z jedynki (gdzie eksploracja chatek i zbrojenie sie bylo niesamowite) to moze byc ok. Poboczne misje to dla mnie abstrakcja w takiej grzem ale moze zaimplementuja je w akceptowalny sposob, zobaczymy. Oby tylko tworcy nie przesadzili z voice actingiem bohatera bo jednak milczacy / oszczedny w slowach bohater w survival horrorach to wspaniala rzecz. Potworki po gameplayach tez mi sie podobaja, calkiem creepy. 1 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 września 2017 Opublikowano 2 września 2017 glowny bohater mowi za duzo 1 Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 (edytowane) Jak na moje to protagonista zdecydowanie za dużo gada do siebie. Jego ciągłe komentarze psują immersję i, nie przymierzając, przypominają śmiechy z taśmy puszczane z offu w (pipi)owych komedyjkach w TV. :/ Jeśli już musi sobie ponawijać, to niech od tego są cut-scenki. Pomysł z sidequestami również średnio do mnie przemawia, no ale może akurat zrobią to dobrze. Martwi mnie też, że na tych gameplayach pokazują w zasadzie tylko łażenie po mieścinie, ewentualnie jakichś domiszczach - jedynka oferowała zapadające w pamięć, bardzo zróżnicowane miejscówki, choć z drugiej strony od pewnego momentu robił się tam z tego niezły miszmasz stylistyczno-narracyjny. Biorąc to wszystko pod uwagę, coraz bardziej waham się, czy brać gierkę day-one, tym bardziej, ze w październiku jest cała masa innych, interesujących mnie premier. Edytowane 5 września 2017 przez Frantik Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 5 września 2017 Opublikowano 5 września 2017 Resident evil 6 nauczył mnie ze kupowanie preordera w ciemno to średni pomysł. Poczeka się na pierwsze ręcki i zobaczymy. Jak będzie poziom jedynki to biorę w ciemno. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 września 2017 Autor Opublikowano 6 września 2017 Martwi mnie też, że na tych gameplayach pokazują w zasadzie tylko łażenie po mieścinie, ewentualnie jakichś domiszczach - jedynka oferowała zapadające w pamięć, bardzo zróżnicowane miejscówki, choć z drugiej strony od pewnego momentu robił się tam z tego niezły miszmasz stylistyczno-narracyjny. Spokojnie, o to nie ma sie co martwic IMO, cala fabula i miejsce akcji wciaz jest oparte o znane z jedynki STEM, takze nie ma powodow by bac sie ze lokacje beda monotematyczne jak chocby w TLOU (oczywiscie w wypadku tej gry nie byla to wada). Na pewno jakies poryte, kreatywne miejscowki sie pojawia, podobnie licze ze design przeciwnikow a szczegolnie bossow bedzie odpowiednio niepokojacy, pod tym wzgledem te urywki dema napawaja optymizmem. Cytuj
Gość Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Resident evil 6 nauczył mnie ze kupowanie preordera w ciemno to średni pomysł. Poczeka się na pierwsze ręcki i zobaczymy. Jak będzie poziom jedynki to biorę w ciemno. Nie mam nic do napisania do gry ale sparafrazuje Twoj komentarz: "nie kupuje gier w ciemno. Poczytam recki i jak bedzie dobra to biore w ciemno" l o l Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 Muve dorzuca steelbook do preorderów na wszystkie platformy. 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 Info odnosnie dlugosci gry bez wykonywania misji pobocznych, wielkosc gry, poziomu trudnosci itp https://geekculture.co/tgs-2017-the-evil-within-2-hands-on-studio-tour/ Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Nie ogladam, wytrzymam te 2 tygodnie :d Cieszy info, ze konsole nie zostana tym razem olane i beda posiadac polskie napisy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi